Jump to content

Зашто су Срби против геј параде?

Оцени ову тему

Баба

Против геј параде  

22 члановâ је гласало

1. 1. Срби су против геј параде зато...

• што иза геј покрета стоје исти атлантисти који су нас бомбардовали
      19
    • што су претежно хомофобни и не разумеју мањине
      1
    • што су хришћани па их вера тако учи
      4
    • што је криза, па су страсти мало појачане
      7

Препоручена порука

Zato sto je porodica nasa zadnja linija odbrane.Ako izgubimo taj identitet,onda dovidjenja...

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Сва ова агресија младих а и не само њих, црне хронике, анти ово,анти оно, масовно бављење политиком и свим могућим заверама,навијачи, кладионице,хороскопи-пророчанства,турбо пинк култура, па и мржња према педерима,условљена је само једном ствари,а то је што живимо у пропалој руинираној држави, без да се назире светло на крају тунела,мркли мрак...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2014. at 23:59, Милан Ракић рече

Ево нама забаве опет...

Iskreno, šokirao sam se kad sam video temu... znam da forum nije u punom zamahu ali ovo je zabrinjavajuće

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 0:00, Зосима рече

Сва ова агресија младих а и не само њих, црне хронике, анти ово,анти оно, масовно бављење политиком и свим могућим заверама, кладионице,хороскопи-пророчанства,турбо пинк култура, па и мржња према педерима,условљена је само једном ствари,а то је што живимо у пропалој руинираној држави, без да се назире светло на крају тунела,мркли мрак...

Па и ја сам млад и тако се осећам па се не бавим заверама, политиком, у кладионицу у животу нисам ушао, не знам ни шта сам у хороскопу-ако се то тако каже, ТВ ретко гледам, а Пинк никада и не мрзим никога, а при томе сам свестан да си у праву са овим на крају реченице, али то не могу да буду изговори мислим...

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 0:01, w.a.mozart рече

Iskreno, šokirao sam se kad sam video temu... znam da forum nije u punom zamahu ali ovo je zabrinjavajuće

Још мало да се "забавимо" до Нове године и после да закључамо Форум...

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 0:06, Жељко рече

Дај бре не знаш шта си у хороскопу, па то се учи у основној школи

:D

Ма добро, то се тако каже... Знам наравно, али просто...хороскоп..знак...подзнак...мош мислити-хороскоп...

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 0:01, w.a.mozart рече

Није то што мислиш, мада не мислиш, него спинујеш, ал ајд.

Наиме радим неку анкету, за кинту наравно, па сам бацио овде слична питања као и по другим форумима и на још неке фб групе да видим проценте.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...