GeniusAtWork Написано Април 2, 2019 Пријави Подели Написано Април 2, 2019 @Хаеул Ово је класична зезанција попут оних "квизова" по фејсу који ти тумаче каква си личност, да ли ћеш се обогатити и слично. Обична игра, зато је и у подфоруму "Разбибрига" "Tamo daleko", Благовесник, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аполоније Написано Април 2, 2019 Пријави Подели Написано Април 2, 2019 пре 2 минута, GeniusAtWork рече @Хаеул Ово је класична зезанција попут оних "квизова" по фејсу који ти тумаче каква си личност, да ли ћеш се обогатити и слично. Обична игра, зато је и у подфоруму "Разбибрига" Ах... извините, нов сам овде и очигледно сам ствар схватио преозбиљно.. Не знам како ми је то пошло за руком, имавши у виду поједине "школе" које се помињу, и то на каквом се Форуму налазимо. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 2, 2019 Пријави Подели Написано Април 2, 2019 @Хаеул ако хоћеш, ја ће ти гледам и у длан Поет, Аполоније and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 2, 2019 Пријави Подели Написано Април 2, 2019 1 hour ago, Milica Bajic рече @Хаеул ако хоћеш, ја ће ти гледам и у длан Ово је наша прозорљива Мица, преко длана и пасуља може да добаци и 10-ак година унапред. Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Април 2, 2019 Пријави Подели Написано Април 2, 2019 Existentialism A very complicated School of Thought, Existentialism is most easily recognized by its emphasis on the individuals free agency in the world. Basically you make your life what it is based on your choices. "Freedom is what you do with what's been done to you" - Jean-Paul Sartre Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 2, 2019 Пријави Подели Написано Април 2, 2019 @Хаеул Ja te vodim na pivo, kad god si redi. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 3, 2019 Пријави Подели Написано Април 3, 2019 Jel' još nekom ispalo - subotar ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука