Jump to content

Antivakcinisti, sungazeri, biljojedi, borac protiv satanizma i demona i stara garda (Miroljub i co)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Nakon povlačenja "dr" Tatjane Đorđević, pojavila se nova plejada nadrilekara i zanesenjaka koji šire vrlo opasne kvazinaučne tvrdnje po netu. Tu imamo sungazere (Miroslav Kiš - CyberMikan), antivakciniste (Slađana Velkov), biljojeda, koji jedu samo sirovo i jednog borca protiv satanizma i demona - Zorana Petrovića.

Naravno, ovo je gruba podela, jer neki upadaju u više kategorija.

Bilo kako bilo, nebuloze koje oni šire mogu da dovedu do povratka bolesti za koje se odavno mislilo da su iskorenjene, a situacija se bliži kritičnoj. Neke njihove nebuloze (Mikanove prostirke za uzemljivanje) su samo atak na novčanik lakovernih, ali ni njih ne treba zanemariti.

Evo nekih linkova:

Miroslav Kiš - Cybermikan (Sungazing Srbija) - http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/

Zoran Petrović, borac protiv satanizma i demona - http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com/component/content/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=227

Slađana Velkov, antivakcinista - http://sladjanavelkov.wordpress.com/

Nedavno, Zoran Petrović je pokušao saradnju sa Miroljubom Petrovićem i poslao mu je svoj dnevnik susreta sa demonima, i Miroljub je to štivo objavio, ali vrlo cenzurisano, jer se mnogo toga ne uklapa u dogme u koje veruje.

Подели на овим сајтовима

Ма дај Василије бре...

На крају, гре`ота се спрдати са таквима...

Подели на овим сајтовима

Ja podrzavam ovu sto se bori protivu vakcina takodje da vam kazem te satane i demoni su medju nama ja ih redovno vidjam doduse kada popijem malo vise neku ali ih ima crno dete i slicno ovi sto oko nekih guza sun guza  ili cega vec rade to malo nerazumem Medjutim Miroljub je u pravu mi ga zovemo sveti Miroljub zbog svojih svetackih moci sedmog stepena energije morala pravicnosti vecnog ceranja i mlacenja u prazno 

Подели на овим сајтовима

Ispricacu vam jedno cudo

Ja zivim od sunca nista mi vise ne treba recimo i ja nisam jedini moj kum i ja letos sedimo i gledamo zalazak sunca oko svetog Ilije ,povremeno nategnemo pivo Pita mene kum jesi gladan ja kazem nisam a ti on kaze nije ,a cudo je jer bilo vreme za veceru .Kum ima teoriju da nas je sunce nahranilo i da zato nismo bili gladni .Ja ipak mislim da onaj rostilj sto smo rucali tog dana pa torta i posle smo ubili po 7-8 piva ipak imalo uticaj na to da nam se nije veceralo .Ali cinjenica je da nije i nemozes reci da nije cudo jel da

Подели на овим сајтовима

На крају, гре`ота се спрдати са таквима...

Ako si ovo mislio ozbiljno da znaš da nije ni malo naivno ono što oni rade.

Ne znam u kakvom društvu se krećeš ali ja poznajem dosta ljudi koji "veruju" u njihove priče.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Greota, ali i to je bolje nego da njihove budalaštine ne naiđu ni na kakav otpor i da se vrate male boginje, bubonska kuga...

Male boginje nikud nisu ni odlazile, kao ni bubonska kuga, koja je jos uvek endemska bolest u nekoliko zemalja, a to sto se ne ponavljaju srednjovekovne epidemije kuge nije zahvaljujuci vakcini koja je nastala daleko kasnije. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10796565.

Подели на овим сајтовима

Ako si ovo mislio ozbiljno da znaš da nije ni malo naivno ono što oni rade.

Ne znam u kakvom društvu se krećeš ali ja poznajem dosta ljudi koji "veruju" u njihove priče.

То што сам рекао "гре`ота", упућено је било Василију, пошто знам да он воли да тролује такве. Ти кад погледаш сајтове и портале таквих сангејзера, сајбермикана, Ивона Живковић, вебтрибуна, Дејана Лучића, Зорана Петровића и осталих људи који "знају", можеш да закључиш (барем ја то тако гледам), само две ствари. Или се зафркавају и хандре људе, као и Василије кад почне да ложи, или нису баш најнормалнији. ако је ово потоње у питању, онда је заиста грехота се спрдати са таквима, а и убеђивање са њима је промашен посао. Они су просто такво што фиксирали и ту не помаже никаква размена мишљења, аргумената и прочаја...

А крећем се, како ме питаш, у друштву нормалних људи, који се не баве таквим стварима и не верују у којекакве завере на локалном и глобалном нивоу. Који нису довели у питање вакцинисање своје деце, који не мисле да нас "прскају" из некаквих авиона, те да у Ватикану и Вашингтону седе људи рептили који вуку конце догађаја у свету. А и за оне који поверују и верују како рече у те приче тих хохштаплера и продаваца магле, бојим се да је исто као и са гуруима у чије ставове верују и следе их. Губљење времена и живаца. И на нашем Форуму је то показано више пута на појединим темама из богатог арсенала ових којештарија...

Подели на овим сајтовима

http://www.ivonazivkovic.net/PUPIN/PUPIN.html

:fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:

Подели на овим сајтовима

А крећем се, како ме питаш, у друштву нормалних људи, који се не баве таквим стварима и не верују у којекакве завере на локалном и глобалном нивоу. Који нису довели у питање вакцинисање своје деце, који не мисле да нас "прскају" из некаквих авиона, те да у Ватикану и Вашингтону седе људи рептили који вуку конце догађаја у свету. А и за оне који поверују и верују како рече у те приче тих хохштаплера и продаваца магле, бојим се да је исто као и са гуруима у чије ставове верују и следе их. Губљење времена и живаца. И на нашем Форуму је то показано више пута на појединим темама из богатог арсенала ових којештарија...

I moje najbliže okruženje je "normalno". Radim u jednom institutu gde nećeš verovati srećem "one", a ne bi čovek očekivao da ih ima u tolikom broju. Naravno dovoljno sam mator da znam da nema svrhe raspravljati.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Ona ne gura toliko pricu o gledanju u sunce, koliko se bavi antivakcinacijom i zobanjem. Tu su se slozili.

Inace, Miki je kratko saradjivao i sa Zokijem, ubicom vampira, dok mu nije cenzurisao dnevnik.

Zokija treba obavestiti da ako zeli da se bori protiv satanizma treba da pocne od Thorna, posto je u Srbiji on najblizi tome i ako je daleko od pravog satanizma.

Подели на овим сајтовима

http://www.ivonazivkovic.net/PUPIN/PUPIN.html

:fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:

Јаче! 

i ako je daleko od pravog satanizma

То мислиш на оне леворуке што си спомињао пре неки дан кад смо дискутовали о патњи? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...