Гости Guest Написано Децембар 19, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Nakon povlačenja "dr" Tatjane Đorđević, pojavila se nova plejada nadrilekara i zanesenjaka koji šire vrlo opasne kvazinaučne tvrdnje po netu. Tu imamo sungazere (Miroslav Kiš - CyberMikan), antivakciniste (Slađana Velkov), biljojeda, koji jedu samo sirovo i jednog borca protiv satanizma i demona - Zorana Petrovića. Naravno, ovo je gruba podela, jer neki upadaju u više kategorija. Bilo kako bilo, nebuloze koje oni šire mogu da dovedu do povratka bolesti za koje se odavno mislilo da su iskorenjene, a situacija se bliži kritičnoj. Neke njihove nebuloze (Mikanove prostirke za uzemljivanje) su samo atak na novčanik lakovernih, ali ni njih ne treba zanemariti. Evo nekih linkova: Miroslav Kiš - Cybermikan (Sungazing Srbija) - http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/ Zoran Petrović, borac protiv satanizma i demona - http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com/component/content/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=227 Slađana Velkov, antivakcinista - http://sladjanavelkov.wordpress.com/ Nedavno, Zoran Petrović je pokušao saradnju sa Miroljubom Petrovićem i poslao mu je svoj dnevnik susreta sa demonima, i Miroljub je to štivo objavio, ali vrlo cenzurisano, jer se mnogo toga ne uklapa u dogme u koje veruje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Ма дај Василије бре... На крају, гре`ота се спрдати са таквима... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Ja podrzavam ovu sto se bori protivu vakcina takodje da vam kazem te satane i demoni su medju nama ja ih redovno vidjam doduse kada popijem malo vise neku ali ih ima crno dete i slicno ovi sto oko nekih guza sun guza ili cega vec rade to malo nerazumem Medjutim Miroljub je u pravu mi ga zovemo sveti Miroljub zbog svojih svetackih moci sedmog stepena energije morala pravicnosti vecnog ceranja i mlacenja u prazno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Ispricacu vam jedno cudo Ja zivim od sunca nista mi vise ne treba recimo i ja nisam jedini moj kum i ja letos sedimo i gledamo zalazak sunca oko svetog Ilije ,povremeno nategnemo pivo Pita mene kum jesi gladan ja kazem nisam a ti on kaze nije ,a cudo je jer bilo vreme za veceru .Kum ima teoriju da nas je sunce nahranilo i da zato nismo bili gladni .Ja ipak mislim da onaj rostilj sto smo rucali tog dana pa torta i posle smo ubili po 7-8 piva ipak imalo uticaj na to da nam se nije veceralo .Ali cinjenica je da nije i nemozes reci da nije cudo jel da Agaton Vuzman, Ненад Р., CecaV and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 На крају, гре`ота се спрдати са таквима... Ako si ovo mislio ozbiljno da znaš da nije ni malo naivno ono što oni rade. Ne znam u kakvom društvu se krećeš ali ja poznajem dosta ljudi koji "veruju" u njihove priče. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Ja sam kumu predlozio da ponovimo isto u kombinaciji rostilj torta i po 4 piva pa ako nam se nebude veceralo onda hitno kod svetog Miruljuba i prijaviti cudo Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Ocajan covek ce sve da pokusa... pa i gledanje u Sunce.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миомира Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миомира Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Greota, ali i to je bolje nego da njihove budalaštine ne naiđu ni na kakav otpor i da se vrate male boginje, bubonska kuga... Male boginje nikud nisu ni odlazile, kao ni bubonska kuga, koja je jos uvek endemska bolest u nekoliko zemalja, a to sto se ne ponavljaju srednjovekovne epidemije kuge nije zahvaljujuci vakcini koja je nastala daleko kasnije. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10796565. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Ako si ovo mislio ozbiljno da znaš da nije ni malo naivno ono što oni rade. Ne znam u kakvom društvu se krećeš ali ja poznajem dosta ljudi koji "veruju" u njihove priče. То што сам рекао "гре`ота", упућено је било Василију, пошто знам да он воли да тролује такве. Ти кад погледаш сајтове и портале таквих сангејзера, сајбермикана, Ивона Живковић, вебтрибуна, Дејана Лучића, Зорана Петровића и осталих људи који "знају", можеш да закључиш (барем ја то тако гледам), само две ствари. Или се зафркавају и хандре људе, као и Василије кад почне да ложи, или нису баш најнормалнији. ако је ово потоње у питању, онда је заиста грехота се спрдати са таквима, а и убеђивање са њима је промашен посао. Они су просто такво што фиксирали и ту не помаже никаква размена мишљења, аргумената и прочаја... А крећем се, како ме питаш, у друштву нормалних људи, који се не баве таквим стварима и не верују у којекакве завере на локалном и глобалном нивоу. Који нису довели у питање вакцинисање своје деце, који не мисле да нас "прскају" из некаквих авиона, те да у Ватикану и Вашингтону седе људи рептили који вуку конце догађаја у свету. А и за оне који поверују и верују како рече у те приче тих хохштаплера и продаваца магле, бојим се да је исто као и са гуруима у чије ставове верују и следе их. Губљење времена и живаца. И на нашем Форуму је то показано више пута на појединим темама из богатог арсенала ових којештарија... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 http://www.ivonazivkovic.net/PUPIN/PUPIN.html :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: Милан Ракић and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 А крећем се, како ме питаш, у друштву нормалних људи, који се не баве таквим стварима и не верују у којекакве завере на локалном и глобалном нивоу. Који нису довели у питање вакцинисање своје деце, који не мисле да нас "прскају" из некаквих авиона, те да у Ватикану и Вашингтону седе људи рептили који вуку конце догађаја у свету. А и за оне који поверују и верују како рече у те приче тих хохштаплера и продаваца магле, бојим се да је исто као и са гуруима у чије ставове верују и следе их. Губљење времена и живаца. И на нашем Форуму је то показано више пута на појединим темама из богатог арсенала ових којештарија... I moje najbliže okruženje je "normalno". Radim u jednom institutu gde nećeš verovati srećem "one", a ne bi čovek očekivao da ih ima u tolikom broju. Naravno dovoljno sam mator da znam da nema svrhe raspravljati. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Nikad mi nije bilo jasno kako Miroljub, potomak guvernera svih brda, moze sebi da dopusti da pruzi bilo kakvu podrsku onoj vestici i prizivacici demona Sladjani Velkov. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Ona ne gura toliko pricu o gledanju u sunce, koliko se bavi antivakcinacijom i zobanjem. Tu su se slozili. Inace, Miki je kratko saradjivao i sa Zokijem, ubicom vampira, dok mu nije cenzurisao dnevnik. Zokija treba obavestiti da ako zeli da se bori protiv satanizma treba da pocne od Thorna, posto je u Srbiji on najblizi tome i ako je daleko od pravog satanizma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 http://www.ivonazivkovic.net/PUPIN/PUPIN.html :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: Јаче! i ako je daleko od pravog satanizma То мислиш на оне леворуке што си спомињао пре неки дан кад смо дискутовали о патњи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука