Jump to content

Дружење!

Препоручена порука

Јел сте у фазону за кућну варијанту форумског дружења?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Данас сам веома лако и некако сасвим природно, успоставила контакт са једном сестром из цркве. Мислим да имам новог пријатеља, јако се радујем због тога.Позвала сам је и да се дружимо , наравно. Прихватила је :)

Подели на овим сајтовима

Tema je bas ono o cemu razmisljam u poslednje vrijeme. 

Desilo mi se skoro da se okupilo par mojih prijatelja, koji se ne vidjamo bas cesto, najcesce zbog toga sto zivimo u drugim gradovima, bar sam to tako mislila. I poslije par pitanja sta ima novo, drug pita konobara za sifru wifi interneta i sledeci trenutak svi online :) 

Ja sam se bas trudila da svijet interneta, fejsa i slicno ne zamjenim sa stvarnoscu, tj ne stavim ga na prvo mjesto, cak sam i deaktivirala mnogo profile. Ali dzaba ocigledno, tehnologija me pobjedila :)

Подели на овим сајтовима

П.С. него оди ти тамо па привати онај захтев за пријатељство, што сам ти још ономад послала. :)

joooj Izvinjavam se svima....ja tek sad vidim da ste mi slali zahteve za prijateljstvo...ne zamerite...mea culpa........... :blush:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Ево ко воли, нек дође на мој концерт 22ог јануара, четвртак у 18х, у музичку школу Лисински на Б Брду, испод Мека, Страше Пинджура 1/2

Покушаћу да изведем дела Бетовен, Шопена и Прокофјева :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ево ко воли, нек дође на мој концерт 22ог јануара, четвртак у 18х, у музичку школу Лисински на Б Брду, испод Мека, Страше Пинджура 1/2

WE ARE COMING........ :brokoli: girl_smiley smiley-dance007 :choir:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ми смо се већ договорили и решили да те изненадимо. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

и решили да те изненадимо.
пропало изненађење.... 1324_womens

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пропало изненађење.... 1324_womens

Па он га је "минирао", пошто је рекао да неће помињати на Форуму јавно :)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Молим вас, будите искрени и одговорите ми. Можда ваше мишљење и мени помогне, и сама имам недоумице понекад. Хвала унапред. 

Мислим да нисам добро друштво. :( То је мој изговор. 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Хе, то је био и мој изговор, а онда је уследио " противизговор" : ако се преварио да ме позове, ја ћу се одазовем, а он/а нек'. размишља после дал' ће да ме зове опет ! ;)

Подели на овим сајтовима

Волим да се дружим, да идем у госте и да их дочекујем. На жалост, због накарадних околности које диктира мој посао, врло мало се виђам са мени драгим људима. Може се рећи да сам постала жељна друштва и дружења.

Подели на овим сајтовима

на жалост, времена су се променила....почињемо да живимо као на западу....објективна ствар јесте посао, обавезе и бриге, али не постоји добра воља и жеља за виђањем и дружењем.....томе много доприносе мобилни телефони, фејсбук и сл. који реални живот претварају у виртуелни.....и сада, када већ имамо времена да се дописујемо путем мобилног телефона или фејсбука, на пр., зашто то исто време не искористимо да се уживо видимо и испричамо....виртуелна комуникација нас доста отуђује.....нема оне блискости.....иначе, људи су у великој већини постали строго материјални....ту су само када си  им потребан....јуре за новцем , зарадом само да би што више могли да купују најновије телефоне, маркирану одећу и сл....све више су безосећајни....немају времена да троше да би неком помогли, неког саслушали, дали савет.....ако имаш проблем било које врсте, напротив, беже од тебе као да је то заразно и да ће прећи на њих...чувају се и мисле само на себе......

највише ми је жао младих данас...жао ми је како они данас живе.....а нису ни свесни .....њима је то потпуно нормално, јер за другачији живот не знају.....

Otkako sam pre pola godine ugasila fejsbuk, drustveni zivot mi je postao intentzivniji,vise se vidjam sa dragim ljudima. Ne kazem da je fejsbuk srz problema, ali ja se lepse i slobodnije osecam otkako nemam profil 1324_womens:)))

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...