Иоанна Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 А тема је управо уништена!!! banginКао увек RYLAH, Богдан_, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 О теми преко ПП-а, а о браку јавно. Све контра! Juanito, RYLAH, Deki992 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Све ту је јавно Ништа нећеш моћи да сакријеш Дуња, Богдан_ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Децембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Људи, сад стварно... Ово је тема о Корси Е која је ауто године у Србији. Никакве играчке, брак и остале ствари. Ај испоштујте! :bendoff: Фала! 8086.gif Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Добро,поштујемо... Дакле,опел-корса Богдан_ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Децембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Renault Clio sije Corsu u svakom smislu :P A ova produzena Grand tour verzija je jos i lepsa... Шије исто као нови Меган Астру Ј? sHa_sarcasticlol Шалим се, ти мислиш да је тако. Можда и јесте, не улазим сада у то. Хвала што си се укључио у тему. :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 А dacia stepway у односу на корсу 4? Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 :navijanje:Opel korsa, pravi auto! ja vozim model iz 1998. već 5 godina bez problema Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 А dacia stepway у односу на корсу 4? Ne! Ne pominji druge modele! Ovo je tema o Corsi... Дуња and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Додуше, лепушкаста сам и мало причам , али нисам за брак. Хвала ти. I posle sto nam natalitet propada.... dunja ima 4 000 evr za auto.. zoske bi da je zeni, pravi decu i vozi u puntu.. ona nece Mnogo se premisljaju ove zene p.s. UA CORSA ZIVELA FIESTA!! Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Ne! Ne pominji druge modele! Ovo je tema o Corsi... Извињавам се. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 I posle sto nam natalitet propada.... dunja ima 4 000 evr za auto.. zoske bi da je zeni, pravi decu i vozi u puntu.. ona nece Mnogo se premisljaju ove zene p.s. UA CORSA ZIVELA FIESTA!! Kao vlasnik Fieste mogu svima da je preporucim... Ako su mazohisti i ako su puni para za bacanje :-D Богдан_, Млађони and feeble је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Renault Clio sije Corsu u svakom smislu :P Ruzan je. Млађони and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Kao vlasnik Fieste mogu svima da je preporucim... Ako su mazohisti i ako su puni para za bacanje :-D Sto lazes kad ide ko mecava.... A sa fokusom se putuje na more..... more! Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Kao vlasnik Fieste mogu svima da je preporucim... Ako su mazohisti i ako su puni para za bacanje :-D Izgleda je to tako sa Fordovima. Ja sam imao polovan Mondeo i slicno sam prosao. Mislim da sam za 6 godina vise ulozio nego sto sam ga platio onomad, a da ne pominjem za kako jadne pare sam ga prodao. Neko vreme sam vodio evidenciju koliko trosim na odrzavanje ali sam ipak srecom odustao Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука