Славиша Коцић Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Невероватна је чињеница,да смо снимили један (1) филм са причом о нашој историји,реч је наравно о филму Марш На Дрину Жике Митровића снимљеног 1964.Дакле у време титоизма. Да ли је могуће да нико се није заинтересовао за филм о Цару Душану или о Косовском Боју који би по природи требало да буду државни пројекат.Да се иде толико далеко (скупо) да се један Ридли Скот обавеже за ова два несумњива импресивна спектакла .Колико би нам овакви филмови значили,када бисмо уз наше глумце (?) ангажовали и стране.Битка на неретви је ма шта мислили о њему успешан филм и у сегменту глумаца,светских,наравно. Хоће ли се родити коначно Српски премијер који ће ово ставити под УРГЕНТНО !!! Где је проблем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Можда ће ово бити за утеху... http://film-otac.com/rs/ "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славиша Коцић Написано Децембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Хвала фондацији наслеђе Отаца за реализацију овог филма а јадно и бедно је да држава није учествовала,барем до сада се није изјаснила а нисам сигуран да ће и благонаклоно реаговати на сам филм.Не знам ни да ли СПЦ има удела у овом остварењу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Филм о Косовском боју постоји, није могуће да ти је промакао GeniusAtWork, Милан Ракић, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славиша Коцић Написано Децембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Филм о Косовском боју постоји, није могуће да ти је промакао немој да се шалимо obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 немој да се шалимо A u čemu je tačno problem sa postojećim filmom o Kosovskom boju? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славиша Коцић Написано Децембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Мислим да ћеш се сложити да је тај Тв Филм урађен на две на три a све у циљу да се поклопи са обележавањем 600 година од Косовске битке. Стварање таквог филма изискује велике напоре,да не бих дужио једноставно то је требао бити Мегапројекат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 istorijski filmovi su svi od reda veliki zalogaj, skupi su za realizaciju, inace je to meni omiljeni zanr Славиша Коцић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Nedostatak srpske kinematografije je sto je morbidna, vulgarna, brutalna, besmislena...i za mene potpuno negledljiva i nesvarljiva. Naravno, cast izuzecima koji se ogledaju u svega nekoliko finih filmova. Komunjare i njihovi potomci su kosovski visesferni, slojeviti, zemno-nebeski, istorijski, kulturni, duhovni dogadjaj, tzv.kosovski mit, toliko obljutavili i popinkovali da se i Gete verovatno u grobu prevrce. Stvarno ne vidim na srpskoj kulturnoj, filmskoj sceni ni jednog koji bi bio u stanju da sastavi ekipu kadru da isprica tu pricu na pravi nacin. U cemu je problem? U apaticnom bauljanju kroz krivno nakalemljeni iskrivljeni sistem vrednosti zapadne civilizacije. Дејан-Марковић, Славиша Коцић and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Хобити трећи део,рат пет армија,ту сигурно има Срба... Милан Ракић, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Имамо ми кинематографију али толико кичасту и простачку да боље да гледамо како трава расте, бар нас неће заглупљиват. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=EzmGtiO7nDo А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 A u čemu je tačno problem sa postojećim filmom o Kosovskom boju? Pa nema filma, ima samo to parce... necega... Иван Ивковић and Славиша Коцић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Где је проблем? Avocado and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука