Вук самотњак Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Под стаклено звоно да се склоним - не могу. Бриге су увек ту, увреде не могу избећи... Ал' шта је то наспрам вечности ! По некад, заборавим се, почнем да бринем онако интензивно као некад. Онда се присетим ове мисли и буде лакше... Није још она у потпуности део мене, али биће, чврсто сам одлучио. JESSY, Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Превише сам озбиљно схватила речи да сав свој терет Господу предамо, да ће нас одморити и утешити. Њему предајем свој терет, а ја носим свој крст, уз Божју помоћ опет. То заиста функционише Adelaida, Данче*, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Буди лаган, реци све грехе Богу. Све болести, све туге, све бриге предај Богу. И бићеш лаган, ослободићеш се. Бог све већ зна о теби. Он је већ одлучио шта ти је потребно, каква је твоја судбина и какав је твој животни пут. Због чега се узнемиравати, страдати, главу разбијати? Никако. Треба живети овако: како буде, биће - како Бог да. Мати Антонија Kaludjerovic Sreten, Ненад Р., Вук самотњак and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Сваком је Бог зацртао пут и треба са пуним поверењем да се препустимо Богу да нас води. Данче*, Sanja Т. and Вук самотњак је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 stvari koje možemo odbaciti bez žaljenja Subjektivna slika samog sebe Iritantna očekivanja Stare zamerke Вук самотњак and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 stvari koje možemo odbaciti bez žaljenja Subjektivna slika samog sebe Iritantna očekivanja Stare zamerke I', bre, kumo, 'de nadje to najskuplje (=najteze)? Снежана and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 I', bre, kumo, 'de nadje to najskuplje (=najteze)? Па то Џеси мисли за све паре JESSY and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Samo sujetni ljudi nose ovakve krompire a mudri nečiju uvredu vide kao njihovu slabost i zato praštaju. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Samo sujetni ljudi nose ovakve krompire Neko mora i da tegli, ne moz' svako medj' prepodobne. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Neko mora i da tegli, ne moz' svako medj' prepodobne. Na prepodobnost nismo pozvani,na mudrost jesmo,kao zmije. Kaludjerovic Sreten and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Da li nosite sa sobom nepotreban teret? Ovo pitanje me podseca na ono : Imate li nesto da prijavite za carinu.... U oba slucaja odgovor je Ne. Вук самотњак and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Ne. lucky you.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 I', bre, kumo, 'de nadje to najskuplje pa to ti pricam kumo.... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Кратак је живот наш, браћо, у овоме свету, кратак исувише, а иза овога живота – вечност, твоја и моја вечност, вечни Живот, и мој и твој. Ради тога ми смо и створени. Не само за двадесет, тридесет и четрдесет година, ваљамо се у земаљском блату, него да у то блато свучемо небески бисер, да нађемо бисер, да нађемо Христа, јединог Спаситеља од греха и смрти. И да за Њим идемо у овом свету, и да са вером и надом почнемо још овде на земљи тај Живот Вечни у Господу Христу. Та вера, вера Христова уноси у твоју душу Вечну Истину. Када ти унесеш Вечну Истину, Христову Истину у своју душу, ти већ постајеш бесмртан и вечан. Никаква смрт нема више власти над тобом, никакав ђаво не може ти украсти оно што ти је Бог дао, ако ти не допустиш. Али, ако си нехатан, ако си немаран, ако ти не гледаш где обрађујеш своју душу, ако сматраш овај живот пролазним: да једемо и пијемо и да ћемо сутра умрети (1. Кор. 15, 32), тешко теби! Када душа изађе из тела, када прогледа, а оно пред њом – Вечни Живот, Небеско Царство пуно Анђела, а око те грешне душе пуно црних демона! Тада, тада биће доцкан, све ће бити доцкан. Тада, ако си остао у гресима непокајан, ако си остао у непокајаним гресима, тада ће демони дограбити твоју душу и одвести у царство таме, у царство зла и греха, којим си живео овде на замљи, то је природно. Да се разумемо, ко чини грех и воли грех, и остаје стално у греху и не каје се због греха, њему се и даје царство греха – пакао. А тамо и вечне муке. Тамо тек човек види ко је. Шта сам радио са својим животом на земљи, са својим телом на земљи, шта сам радио са својом душом? Ево шта сам зарадио!Свети Јустин Ћелијски Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Ја сам велики сладокусац , и то ми је непотребан терет. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука