МилошБГ Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Sto se Canka tice on je fasista koji pod patronatom nekakve politike koja mu sluzi kao neka maska radi svasta... -Kad je vozio bahato sanke centrom Novog Sada gde su se ljudi snebivali gde je ljudima bacao sneg u facu motornim sankama u centru u sred pesacke zone?! ,posle tog snimka koji se pojavio na netu je rekao da je to uradio zato da bi narod Srbije toboze video kako je NS neociscen od snega. -Kad je prisustvao domobranskom skupu "Srijem Hrvatskoj" gde se pricalo o tome da je Hrvatska i Sabac i ceo Srijem do Zemuna,on se branio time da to ne znaci Srijem Hrvatskoj,vec kao Srijem Hrvatskoj u smislu Srijem daruje koncert Hrvatskoj i kao to je poenta skupa bila,a nema veze kao sa time da tamo neko misle da je Srijem Hrvatski. -Kad je pretukao onog lika u kafani rekao je da mu je napadao bratanicu,a na fotkama se vidi Canak kako pipa predeo oko medjunozja toj "bratanici",a onda na slike umlacenog coveka sa sve hematomima na glavi,podlivima ispod oka komentarisao je da je ovaj bio pijan pa je verovatno pao negde. Covek je fasista i huligan do sada je pretukao nekoliko ljudi i to uz pomoc obezbedjenja,lomio je table,pretio,psovao,stoga da sam neko i nesto lepo bih mu se zahvalio na saradnji. Veliki kriminalac ciji su kumovi i najbolji prijatelji hapseni zbog droge i ciji je najbolji prijatelj i kum poznat kao sef Veternicke ekipe poznatom po saradnji sa zemunskim klanom,prodajom narkotika,raznoraznim ubistvima,mnogo toga je tu umesano,oni predstavljaju strah i trepet u tom Novom Sadu a Canak je deo toga uveliko. A da ne pricam o drugim afinitetima doticnog koji u svojih 60 godina pijanci po kafanama,privodi jedva punoletne devojke,maltretira ljude po kafanama i diskotekama u Nsu,vadi pistolj i sve ostalo Плутон, Пг, Богдан_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JUc2Een_hzs#t=155 Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Добро Милане, опет... сумњаш ли то, или тврдиш? Био сам врло јасан. Дакле, још једаред. Не сумњам ни у твоју, нити у Жељкову изјаву, да знате/да сте чули/да сте видели, да је Ненад Чанак то изјавио, што ће рећи да и не сумњам да је то изјавио. Али на овој слици, то урадио није. Тврдим. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 A sad, ako neko zna, zaista, sta je rekao Canak na ovom gifu? Рекао је: "А на форумима ме знају као Клаудкинга." Баба, Богдан_, Фидер and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Био сам врло јасан. Дакле, још једаред. Не сумњам ни у твоју, нити у Жељкову изјаву, да знате/да сте чули/да сте видели, да је Ненад Чанак то изјавио, што ће рећи да и не сумњам да је то изјавио. Али на овој слици, то урадио није. Тврдим. Ово је ( https://anonfiles.com/file/eb80235846f436e28f138dc3a33f208a ) аутентичан радни фајл у avi формату, скраћен и адаптиран у animated gif. Врло јасно, драго ми је Милане да се од сад боље разумемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Kao prvo, ni u ludilu nema govora da je rekao to sto ti tvrdis jer mu se usta jednostavno ne pomeraju na isti nacin kao kad izgovara "srijem u hrvatskoj", kao drugo canak govori ekavicom. Kako je moguce da iko moze da poveruje u u ovako ociglednu glupost ostaje na drugima da utrvde... bilo pojedincima bilo institucijama... Tako. A sad, ako neko zna, zaista, sta je rekao Canak na ovom gifu? Као друго, "ni u ludilu" дођи јуче. "Tako." Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Ово је ( https://anonfiles.com/file/eb80235846f436e28f138dc3a33f208a ) аутентичан радни фајл у avi формату, скраћен и адаптиран у animated gif. Врло јасно, драго ми је Милане да се од сад боље разумемо. Gif smo vec videli, ne znam kako si mislio da ces ponavljanjem gifa da napravis "poentu"? I dalje se ne cuje sta kaze a definitivno ne kaze to sto ti mislis... Kako cemo da saznamo sta je Canak rekao? Stay tuned, osecam da nam se sprema jos neki isti gif! :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Јел ти cloudking, јел теби добро? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Као друго, "ni u ludilu" дођи јуче. "Tako." Е баш тако, о томе је брујала цела Србија а био је и на јутјубу окачен видео, писале све новине итд. Сријем Хрвацкој је био скуп неких неоусташа на коме је присуствовао и Чанак, изјавио је тамо нешто шта је сасвим не битно јер је дао отворену подршку на том скупу. nana, зеленизуб and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Не познајем Трећу Србију, Али... Зар овај Чанак и даље има прилику да се појави у јавности? Ко му то дозвољава? Зашто никад није позван на одговорност за "Srijem Hrvatskoj"? Срем је у "Hrvatskoj" био у време NDH. Надам се да је то добор упамтио овај народ. Или опет имамо проблем са заборављањем? Пат. Герман нас је позвао да праштамо, али да не заборавимо. Никад. Не може се скуп протераних и изгнаника из Срема звати "Srijem Hrvatskoj". То је болесно! Нема оправдања колико год га оправдавали. Не верујем Чанку ни да каже да се Чанак зове, јер је доказао да је најобичнији политичарски прљави лажов. Самим тим учествовањем (наш народ уме да каже: С' ким си - такав си), Чанак се сврстао на страну нациста и звери?! Оно што он тако олако воли да задене својим политичким или каквим већ противницима... Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Човек без части, срама и образа. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Јел ти cloudking, јел теби добро? Dokle god nemam audio halucinacije o pojedinim politicarima da mi se prividjaju recenice koje niko nikad nije izgovorio- mislim da sam i vise nego ok ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Dokle god nemam audio halucinacije o pojedinim politicarima da mi se prividjaju recenice koje niko nikad nije izgovorio- mislim da sam i vise nego ok ;-) Види cloudking, на тренутак сам помислио како ти и није баш најбистрија ова filename extension .avi па си ухватио ту нешто да ми халуџиш, кад оно стварно теби није баш најбистрија ова filename extension .avi па си ухватио ту нешто да ми халуџиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Izgleda da je promakao moj post u raspravi. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JUc2Een_hzs#t=155 Gif je definitivno odavde. Ovo je sednica skupštine i u trenutku koji se vidi na gifu on replicira radikalima: 'A to oko Srijem Hrvatskoj...' (2:35 u klipu, ako ne otvori odmah na vreme u kome sam ga kopirao). RYLAH, Плутон, зеленизуб and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Tako ti je to na društenim mrežama ljudi su kritizeri a ne žele da vide i nauče išta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука