Млађони Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Jel da pretpostavim da bi istu pesmu pevao i da je episkop podrzao LDP na primer? Hah, ja sumnjam da ne bi, posebno zbog one price "nema on nista od toga" kao fora.. ovi ostali imaju puno od partija koje podrze... cloudking је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Hah, ja sumnjam da ne bi, posebno zbog one price "nema on nista od toga" kao fora.. ovi ostali imaju puno od partija koje podrze... Ma nema teorije... Vec bi otvorio temu sa "otkud mu pravo" ili "mesanje politike i crkve je lose"... :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Jel da pretpostavim da bi istu pesmu pevao i da je episkop podrzao LDP na primer? Ne bi imao problem,da ta Ldp nije jedna od glavnih kuhinja iz koje se pljuje SPC pa mi ne bi bilo nista prirodno... Evo nemam nista protiv sto episkop Backi podrzava Sns, episkop Grigorije podrzava Dodika i Tadica od skora i Nikolica i Sns,niti kad drugi to episkopi rade. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Ne bi imao problem,da ta Ldp nije jedna od glavnih kuhinja iz koje se pljuje SPC pa mi ne bi bilo nista prirodno... Evo nemam nista protiv sto episkop Backi podrzava Sns, episkop Grigorije podrzava Dodika i Tadica od skora i Nikolica i Sns,niti kad drugi to episkopi rade. Znaci nije ti problem samo kada se tebi svidja sta neko prica oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Smestila CIA. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Znaci nije ti problem samo kada se tebi svidja sta neko prica Cek,cek,cek...dakle ja navedem da mi ne smeta navedem slucaje 3,4 episkopa koji podrzavaju Dodika,Tadica,Nikolica,Vucica sa cijom politikom je malo reci se ne slazem... i ti mi kazes znaci tebi nije problem samo kad ti se svidja sta neko prica,jel ti dobro? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 A dobro, sa ovakvim podrskama samo mogu da izgube glasove Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вук самотњак Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Колико Срба (пардон грађана Србије) толико и мишљења. Тако и Црква дели судбину свог народа па и епископи подржавају различите политичке опције. И сад нас врла Европа учи плурализму и демократији, а нама то у генетском коду. <br /> Неко је рекао :"Један Србин-два мишљења" ! NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Obično se u ovakvim situacijama spajaju lepo i korisno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ацо Конатар Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 слава богу што људи долазе у манастир па ко год да су NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Cek,cek,cek...dakle ja navedem da mi ne smeta navedem slucaje 3,4 episkopa koji podrzavaju Dodika,Tadica,Nikolica,Vucica sa cijom politikom je malo reci se ne slazem... i ti mi kazes znaci tebi nije problem samo kad ti se svidja sta neko prica,jel ti dobro? Не разумеш ти брате мој неке принципе.... ево да ти објасним: Iako se ne slažem s vašim mišljenjem, branio bih do smrti vaše pravo da ga iznosite. Francois Marie Arouet de Voltaire Мада сам ја лично против било какве јавне подршке од стране свештеника-јереја-архијереја било којој политичкој опцији. не јер сам против слободе мишљења већ мислим да политика доноси раскол у цркви.... у цркви сви треба да будемо Православци а не патриоте, нционлисти, социјалисти, либелри, демократе..такве јавне подршке праве поделе међу хришћанима... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Sto je onda nije docekao kod kuce? Pa to jeste njegov kuća. Kao episkop on jeste upravitelj svih dobara u njegovoj eparhiji.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Jel im dao blagoslov da dokrajče Kolubaru, do stečaja? To su laži Brankice Stanković i žute bande. Ali neka pričaju, istina će izaći na videlo.... feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Нисам за опцију да епископи, свештеници или би ко из реда клира, подржава ма било коју политичку опцију, јер ми представљамо целокупан православни народ, а не фракције и појединце. Међутим, није ништа ново да неко од политичара дође код неког епископа, онда их новинари сликају, епископ прича о историји манастира, епархије, горућим проблемима - политичари климају главом (као да их занима), стоје скрушених руку, и баш кад су поред епископа - блиц - и пљас у новине текст, епископ подржао тог и тог политичара. Дочекивао је еп. Филарет и Дачића, и Вучића, и Лабуса.. и Љајића и кога не. Дочекао би и Чеду Јовановића. Мало приче, сликања, сркање чорбице по манастирској рецептури, и путуј игумане не жали за манастиром, и великом надом да си барем скупио довољно гласова за цензус. Тресла се гора, родио се миш. Свашта. Чиме се ви млатите, и на шта хабата дугмиће на тастатури... Вук самотњак, Снежана, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Ima u ovakvim temama magije... magija je u tome što se zna ko je episkop Filaret, ko je episkop Atnasije a ko je npr. Amfilohije pa onda shodno tome ljudi nadju inspiraciju u magiji oko pomenutih ličnosti. Ja kad vidim ime vladike Filareta ruka mi sama podje ka tastaturi... slažm se da je za osudu kao i da je gubljenje vremena Баба је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука