Жедни Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 E pa sestre i braco ako ste se nekada zapitali kakva je omladina danas, sta to rade mladi kada ih roditelji ne gledaju odgovor ce dati ovaj film koji sam dotice stvarnost koja je nazalost mnogo gora. Film je iz domace produkcije i veoma dobro prikazuje realnost. Koliko god negirali da se ovo ne desava desava nazalst, a mislim da ce biti sve gore i gore. :unbelieveble: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 A zasto kakva je danas!? Ne razlikuje se puno od jucerasnje...! Njena slika je samo realnija i objektivnija jer smo u stanju vise ovoga da vidimo....to da li je epidemijskog ili pandemijskog karaktera sve jedno, danasnja je samo hibrid i proizvod jucerasnje.... ovaj film nece nista promeniti, jer ce i dalje ostati ,,Ne, to moje dete ne radi, nije to moje dete"!,,Oci jedose kiselo grozdje, a sinovima trnu zubi."Na primer 0:49:43.... nije li to ona omladina cija su deca sada omladina?http://www.youtube.com/watch?v=C5a1ArR3qhM Лидија Миленковић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ma svaka generacija priča istu priču...ovi danas su najgori, nekad se znao red...itd. Natasa., Жедни, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 nekad se znao red...itd. Ваистину се знао ред: „Данас, када постајем пионир Дајем часну пионирску реч: Да ћу марљиво учити и радити поштовати родитеље и старије, и бити веран и искрен друг, који држи дату реч; Да ћу волети нашу самоуправну домовину Социјалистичку Федеративну Републику Југославију Да ћу развијати братство и јединство и идеје за које се борио друг Тито; Да ћу ценити све људе света који желе слободу и мир!“ И рад И дисциплина: Ђуро Станивук, Жедни, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ma svaka generacija priča istu priču...ovi danas su najgori, nekad se znao red...itd. Bas tako ...... jos kad se krene, mi smo radili, mi smo gradili, kupovali cigare na komad, mi smo uz brdo isli u skolu, uz brdo smo se vracali iz skole....msm kron and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 ,,Данас, када постајем пионир Дајем часну пионирску реч: Да ћу марљиво учити и радити поштовати родитеље и старије, и бити веран и искрен друг, који држи дату реч; Да ћу волети нашу самоуправну домовину Социјалистичку Федеративну Републику Југославију Да ћу развијати братство и јединство и идеје за које се борио друг Тито; Да ћу ценити све људе света који желе слободу и мир!“ Хаха. Је л још неко примећује како је ово контрадикторно kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 E pa sestre i braco ako ste se nekada zapitali kakva je omladina danas, sta to rade mladi kada ih roditelji ne gledaju odgovor ce dati ovaj film koji sam dotice stvarnost koja je nazalost mnogo gora. Film je iz domace produkcije i veoma dobro prikazuje realnost. Koliko god negirali da se ovo ne desava desava nazalst, a mislim da ce biti sve gore i gore. :unbelieveble: Ма јок брате, данас се само више прича о томе. Погледај само песме ,,Црвен бан" које је скупио Б. С. Караџић па да видиш како те приче o томе како су данашњи људи искварени, а некада сви били златни не пије воду Жедни and Иван Недић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Mislim da smo o filmu Klip govorili na sajtu,čim se pojavio u javnosti. Inače je zabranjen u našoj voljenoj Rusiji Pogledao sam film i nisam nešto oduševljen,prikazano je ono što i sam znam,samo, eto film može biti koristan nekom pubertetliji,ako znaš šta hoću da kažem Pričaju tri babe u Bjeljini ,dve samo pljuju po omladini a treća kaže,ajde ćutite kad smo mi bile mlade nije se znalo ko je kome otac... Милан Ракић, Ђуро Станивук, Жедни and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 U principu film je preterivanje, ima toga ali nije sve tako. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 A zasto kakva je danas!? Ne razlikuje se puno od jucerasnje...! Njena slika je samo realnija i objektivnija jer smo u stanju vise ovoga da vidimo....to da li je epidemijskog ili pandemijskog karaktera sve jedno, danasnja je samo hibrid i proizvod jucerasnje.... ovaj film nece nista promeniti, jer ce i dalje ostati ,,Ne, to moje dete ne radi, nije to moje dete"! ,,Oci jedose kiselo grozdje, a sinovima trnu zubi." Na primer 0:49:43.... nije li to ona omladina cija su deca sada omladina? http://www.youtube.com/watch?v=C5a1ArR3qhM Ja mislim da se razlikuje baš zbog toga što se razvila. Ona jučerašnja je samo jedan od prethodnih verzija današnje. Generecaija mojih roditelja se drugačije ponašala, moja generacija je drugačija a ko zna kakva će biti generacija moje dece.... Slažem se sa ovim ,,Ne, to moje dete ne radi, nije to moje dete" tačno je... Roditelj,i ovim da kažem hrabrenjem deteta da je ono dobro, a da pritom ni neznaju ko je njihovo dete zaista, praveci se idiotima koji za svoju decu vremena nemaju, uništavaju jedan život koji se sam razvija bez te dragocene pomoći roditelja. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Stvari danas jesu de facto gore nego pre recimo 20-25 godina. Ne mislim tu na politiku, nego na ljude kao ljude. Stvari jesu osetno gore, i to moze da negira samo neko ko je ili izgubio pamcenje, ili je zlonameran... DYNABLASTER, Crveni Baron, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 јако сам срећан и то не ретко, када наилазим на честиту и бистру децу...има их ова наша земља, Богу хвала. Јелина, DYNABLASTER, Crveni Baron and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Филме је на много начина гадост...и ни близу истини. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Mi generalno kao narod gresimo prilikom vaspitavanja dece. I nasi roditelji su gresili i njihovi verovatno ... Suvise smo emotivni i razmazimo decu. Ovi ovde to rade drugacije, vec sa 15 godina klinci su na sljaci i to muskoj, a od love koju dobiju deo daju roditeljima za troskove ...od malena se uce radu i obavezama ... Млађони, Ignjatije, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Mi generalno kao narod gresimo prilikom vaspitavanja dece. I nasi roditelji su gresili i njihovi verovatno ... Suvise smo emotivni i razmazimo decu. Ovi ovde to rade drugacije, vec sa 15 godina klinci su na sljaci i to muskoj, a od love koju dobiju deo daju roditeljima za troskove ...od malena se uce radu i obavezama ... Па и код нас је тако било. Само данас нема нико посла...а не клинци... ја сам радио од 2 средње...по кафићима и видео клубовима... па док сам студирао...а нисам морао.... данас је проблем јел нема посла...па се социјални мир купује студирањем од 400 година...+ - „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука