Jump to content

Navijači Zvezde poručilli: Hrvati, ovo vam nikad nećemo zaboraviti! (VIDEO)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Što ne znači da mi između sebe ne možemo ponovo biti (kao što i jesmo) ljudi. Razlog zašto sam pridao značaj jednom ovakvom gestu je upravo taj, zato što je javan, a nije politički. Dakle, ovo šalje jednu pozitivnu sliku, a sada gde stignemo, pa Bog sveti to jedino zna. 

Brzo će pasti u zaborav. Opet će oriti one stare parole na sportskim terenima. Uostalom na terenu je počeo građanski rat. Svejedno što dolaze nove generacije, one su odgojene onako kako su hjihovi stari želeli. Samo neko veliko zlo može da nas primiri ali to mi nećemo doživeti.

Подели на овим сајтовима

ajde malo veruj! Šta ako Bog kaže drugačije pa nam svima dopusti takvu nesreću da nam nema druge, nego braća da budemo!? Sve je moguće. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

У сваком кукољу има жита...

...ја бих прво примирио делије и гробаре па бих онда кренуо у регионалну туру.

Подели на овим сајтовима

Bože daj da se ljudi opet medjusobno vole. Moj dragi prijatelj iz Zagreba je ostao čovek i kroz sve nedaće koje su snačle ljude na sve strane. Ipak je to bio jedan dolarski rat....

Подели на овим сајтовима

ajde malo veruj! Šta ako Bog kaže drugačije pa nam svima dopusti takvu nesreću da nam nema druge, nego braća da budemo!? Sve je moguće. 

Ал` прво да победимо гробаре вечерас... :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Bože daj da se ljudi opet medjusobno vole. Moj dragi prijatelj iz Zagreba je ostao čovek i kroz sve nedaće koje su snačle ljude na sve strane. Ipak je to bio jedan dolarski rat....

:) Гоцо, подсети ме твој коментар на нешто.... Јел знаш песму Куд Идијота, пета је по реду, са албума Цијена поноса? :):))) Мислио сам да ставим песму, ал сигурно није ок.

Ево линк само. http://www.kudidijoti.com/CDCijenaponosa.html

Подели на овим сајтовима

Eto vidite Srbi da vas volimo :)

Има добрих људи и међу католицима и међу православцима . 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...