Никола Поповић Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Uoči početka utakmice devetog kola košarkaške ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde, u Zagrebu je minutom šutnje odana počast nastradalom navijaču beogradskog kluba Marku Ivkoviću, inače hrvatskom državljaninu, čiji otac je ubijen od strane tzv. vojske SAO Krajine. Igrači oba kluba držali su transparent s natpisom “Stop nasilju”, a nakon minute šutnje zagrebačka publika je i zapljeskala, donosi Dnevno.hr. Odmah su se javili navijači Zvezde koji su s velikim simpatijama dočekali tavko ponašanje gledatelja u Zagrebu. Evo nekih od komentara: – Pa sta je tu cudno. Vidi se kako su kulturni i solidarni slavenski narodi. To se pokazalo i dok su trajale poplave. Hvala vam Hrvati. – Zagrepčani hvala na minuti šutnje. Nije teško biti čovjek, posebno kada voliš sport. – Čestitke zagrebačkoj publici, jednostavno pokazali su da je vrlo prosto i lako biti normalan. – Ne zaboraviti gestu Cedevite i aplauzom ih ispratiti kada budu gostovali u BG-u! – Ovo nikada ne treba zaboraviti, svaka čast Hrvatima, na dostojanstvu i suosjećajnosti za pokojnog Marka! – Kao Srbin izražavam veliku zahvalnost Hrvatima u dvorani. Ovo nećemo zaboraviti!!! Богдан_, Gordana ., Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Ja sam se pošteno naježio kad sam ovo video. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Eto vidite Srbi da vas volimo Никола Поповић, Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Svaka im čast, pa iz ne znam kakvih namera da je! Ali još bi više ljudi obratilo pažnju na to da ove gospodične nemaju tako disproporcionalnu dužinu suknji u odnosu na transprarent. Juanito and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Толко је зле крви са обе стране да један људски гест постане необичност коју треба славити. Страшно. Manolis, ИгорМ, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 E ovo volim da vidim... mada me je naslov štrecnuo Deki992 and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Eto vidite Srbi da vas volimo Јесте тако волели и мог деду у Јасеновцу? Поштеди ме тако глупих коментара. Ово је општи људски гест, а не прилика да улећеш са својим коментаром о "љубвеобилности" тебе и твог народа. МилошБГ, RYLAH and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Ок, сада су ту нове генерације. Можда на крају дођемо до нечег доброг. И да, ово је битан моменат иако је најнормалнији, јер после толико година једна оваква ствар се дешава. Није мала ствар. Aquilius Cratus and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Moj najbolji prijatelj je Srbin, dobro mamam mu je naša, tj. Hrvatica i to još žestoki četnik, pa opet se družim s njim. Meni je bitno da je on covijek a njegovi politički stavovi me ne interesiraju iako i dalje sanja o Velikoj Srbiji a ova postojeća sve mu je manja i još sve to brblja iz Hrvatske onog djela koji nikad nije bio u Krajini Ali volim ga jer je pošten i dobar i znamo se od 7. godine. i živio je ovdje uprkos ratu sa nama samo njegovi nisu tada četnikovali a ko je njega naučio ne znam. Mislim da je to odkad je krenio u crkvu imaju nekog svećenika koji je smeće od covijeka. Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Калиник? Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Moj najbolji prijatelj je Srbin, dobro mamam mu je naša, tj. Hrvatica i to još žestoki četnik, pa opet se družim s njim. Meni je bitno da je on covijek a njegovi politički stavovi me ne interesiraju iako i dalje sanja o Velikoj Srbiji a ova postojeća sve mu je manja i još sve to brblja iz Hrvatske onog djela koji nikad nije bio u Krajini Ali volim ga jer je pošten i dobar i znamo se od 7. godine. i živio je ovdje uprkos ratu sa nama samo njegovi nisu tada četnikovali a ko je njega naučio ne znam. Mislim da je to odkad je krenio u crkvu imaju nekog svećenika koji je smeće od covijeka. Ovo ima potencijala da odjednom bude jako yanimljiva tema... koja ce po svoj prilici da, ironicno, ponisti samu poruku iz vesti koja se nalazi na njenom pocetku... stay tuned... Gordana . and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Upozorenje: Ova tema nije postavljena da bi po milioniti put podgrejala ili dokazala nacionalnu netrepeljivost između naša dva naroda. Dakle, ako bude počelo bilo kakvo prepucavanje ili neosnovana prepirka, tema će biti zaključana. Богдан_ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Ок, сада су ту нове генерације. Можда на крају дођемо до нечег доброг. Ali, zato su tu hrvatski političari da nas spuste na zemlju. Hvala im. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Vazno je da se desava nestzo pozitivno sve ostalo nije toliko vazno. Puno je mržnje sa obje strane. Dobro je jedan napiso gore da je normalna stvar postala vijest, što obicno budu nenormalne stvari. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Ali, zato su tu hrvatski političari da nas spuste na zemlju. Hvala im. Što ne znači da mi između sebe ne možemo ponovo biti (kao što i jesmo) ljudi. Razlog zašto sam pridao značaj jednom ovakvom gestu je upravo taj, zato što je javan, a nije politički. Dakle, ovo šalje jednu pozitivnu sliku, a sada gde stignemo, pa Bog sveti to jedino zna. Ненад Р. and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука