Гости Guest Написано Новембар 27, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 OСЈЕК – Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ укључио се у директан програм Осјечке телевизије и поручио да Хрватска мора да се повуче из Републике Српске Крајине. Фото: Принтскрин Осјек ТВ – Хрватска не може бити слободна док не прекине окупацију Републике Српске Крајине. Хрватска ће кад тад једног дана морати да се повуче из РСК. Ја се надам да ће милом, лепим речима, али ко зна можда ће бити и неке друге методе – рекао је Шешељ. Погледајте шта је све Шешељ рекао у двадесетоминутном укључењу: Извор. Правда.рс Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ово му је идеална улога, као и сваком деструктивцу. Убациш га негде ко атомску бомбу и после неко други нека помете неред који им он направи. Посебно што је толико извео из такта оног усташу с краја емисије да је јавно говорио о злочинима које су чинили, и претио остатку остатакa Срба на тим просторима. Милан Ракић, verum est in beer, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 I posle nije ratohuskac i nsilnik? Sad kontam ja sto je njega Hag vratio, da zakopa sam sebe i da dobiju neki dokz da je ratni huskac. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ne znam ni jednog Srbina koji bi na ovaj način (zlo)upotrebio hrvatske medije zarad svoje promocije. Ovo je tako tipično hrvatski da je upravo to smešno u celoj priči. Šešelj koristi hrvatsku lukavštinu zarad svoje promocije i zarad dizanja pritiska Hrvatima. И ту је основна разлика између светосаваца и тих других Срба. Није проблем што се Шешељ изјашњава као Србин, и лепо је то,и за похвалу, и заиста се бори за српску ствар то му нико не може оспорити. Али се не бори као светосавац, већ као Хрват. Јер његов национализам и јесте национализам западног типа. Поред тога веома занимљива емисија, тачно сам знао да ће Шешељ покренути ефекат Великог Брата у целом региону. Не би ме изненадило и да пристане да учествује у неком регионалном Великом Брату, ко Чанак ономад. -Владимир-, Пг, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Шешељ не може да се маже на хлеб, али нам га они стављају на хлеб, пошто народ нема друго шта да једе. Немој тако, данас су покладе... Биће масти барем.. И алеве паприке Донекле се слажем са тобом. verum est in beer and Пг је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Пази, он им само уваљује коску. Никоме није чудно што неки Хрвати причају о Србима као најгоре усташе, нормално је да се Срби газе, јер увек наступамо као и увек "Пусти њих, болесни су", па ти болесни су поубијали невине људе и у 2, а и у последњем рату. Зато се треба борити против њихових изјава, а не да је једини проблем Шешељ. Јесте Шешељ у свом свету, али нека ми неко каже, да ли је и један шешељевац осуђен у Хрватској, да ли је покренут поступак било где за неког шешељевца због ратних злочина, осим што је Хаг Шешеља теретио? Не браним Шешеља, али ми је чудно да се он представља као најгора звер и нешто најгоре из Србије, а нема нигде оптужнице против његове формације ради зверстава. Нашем народу не дају ћирилицу у Вуковару, а ми то немо посматрамо, права Срба су у многим бившим републикама угрожена, а нас и нашу државу баш брига. Јесте, треба да ово буде време помирења и да се више та мржња искорени, али не треба газити преко тела невиних жртава, док други и те како брину о својима и не дају на своје, ми смо све фини, заборављамо наше, само ради тога да будемо миротворци, а у ствари испадамо будале, где ће на крају испасти да није било жртава у Јасеновцу, осталим логорима и да су у последњем рату Срби криви за све. Па ни ми сами не знамо колико је поубијано наших по разним логорима, што је страшно. Фрљају се са неким бројкама, као да су у питању кутије, а не нечији животи. Шешељевим језиком (па чак и горим) су многи говорили који су и даље на српској политичкој сцени, али се то све заборавило, а о Хрватској сцени боље да не причамо. Сви су они одједном постали анђели. А колико сам могао да видим од почетка Шешељевог пуштања на слободу, све се ради како би се дискредитовао. Још није изашао из ћелије, а већ је кренуло како долази да се свети, како мрзи овог и оног, како хушка и позива на немире. И та питања му се нон стоп постављају и његове речи се преувеличавају, јер они који су му били блиски знају шта пали код народа и на шта се Шешељ пали као хепо коцкица. Шешељ не може да се маже на хлеб, али нам га они стављају на хлеб, пошто народ нема друго шта да једе. Srpskaa politicka elita devedesetih ili Hrvatska - isto sljam... kao Hitler i Staljin.. ratovli medjusobno ali podjednaka djubrad. Ja to oduvek pricam.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Da li je vojvoga spremio kalašnjikove i masnu 'banicu za dobrovoljce? pa da se priključim. I onako sam malo neobrijan. dvabu је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 I onako sam malo neobrijan. I ja sam isto, ali ja bih da radim neke pametnije stvari nego da lijem krv svoju i tudju za parce zemlje. Клирик је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 I ja sam isto, ali ja bih da radim neke pametnije stvari nego da lijem krv svoju i tudju za parce zemlje. To je sveto parče naše zemlje! I ti se usudjuješ da sebe patriotom nazoveš?! Pokri' se ćebetom i ćuti, dok vojvoda sa četnicima bitku sprema. mile1989 and dvabu је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 To je sveto parče naše zemlje! I ti se usudjuješ da sebe patriotom nazoveš?! Pokri' se ćebetom i ćuti, dok vojvoda sa četnicima bitku sprema. Ja sam vazda bio za hajduke. Zaskoim, opljackam, vratim se u brdo i kod jataka krcmarice ljubim. Postujem ja vas pgane sto su vam parcici zemlje sveti. :P :P :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ja sam vazda bio za hajduke. Zaskoim, opljackam, vratim se u brdo i kod jataka krcmarice ljubim. Postujem ja vas pgane sto su vam parcici zemlje sveti. :P :P :P Daj ne primaj se. Ne izlazi si mi se napolje drva da cepam, a kamoli uzaludne bitke da bijem. Kad osvojimo vlast i stvore se povoljni uslovi i realne mogućnosti... će vidimo šta nam valja činiti. A ako nas napadnu branićemo se bez obzira na sve. Bolje hrišćanski i časno poginuti u polaganju života za svog bližnjeg, nego filozofirati kod kuće. Ali nas trenutno, hvala Bogu, niko nije napao. Daj Bože da tako ostane pa i u ovim granicama. Samo neće biti tako doveka, jer zlotvori ne miruju. mile1989 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Daj Bože da tako ostane pa i u ovim granicama. Samo neće biti tako doveka, jer zlotvori ne miruju. Zato mi treba da napadnemo prvi dok se niko nenada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Zato mi treba da napadnemo prvi dok se niko nenada.To nije hrišćanski! Hrišćanski je samo odbrambeni rat. Možemo, i moramo da se pripremamo za odaranu od agresije, ali ne da prvi napadamo. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 To nije hrišćanski! Hrišćanski je samo odbrambeni rat. Možemo, i moramo da se pripremamo za odaranu od agresije, ali ne da prvi napadamo. Pusti sada hrišćanstvo, i veliki sveci su vodili osvajačke ratove. Ugledajte se malo na Nemanjiće. Treba sada napati dok se niko ne nada brzo uništiti sve neprijatelje u regionu dok su nepripremljeni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Pazite šta vam kažem. Šešelj je samo igrač, trojanac. Zna on dobro kome pravi korist. A štetu najveću po same Srbe. To je ljudima teško da shvate. Jer to je kao neki pakt gde je duša prodana, kao što je bilo sa Slobom i dr. To nisu glumci u Holivudu nego u životu. Oni su najveća nesreća za narod. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука