Jump to content

Санкције Русији

Оцени ову тему

Баба

Санкције Русији  

28 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Србија увести санкције Русији?

• Неће
      13
    • Хоће
      8
    • Немам појма
      6
  2. 2. Да ли треба увести санкције Русији?

• Не, никако
      19
    • Наравно, треба испоштовати договоре са ЕУ
      2

Препоручена порука

Да се прво спустим на твој ниво комуникације и да ти кажем да немаш појма шта говориш.

I kako ce onda da idemo na internet, i kojim racunarima?
Odakle ce da kupujemo kola? 

Све би то и даље имали, јер пословне људе баш брига за политички мотивисане санкције.

Da li ce ijedn nemac ili evropljanin da se zadrzi u Srbiji da rade? A oni nas masovno zaposljavaju a ne Rusi.

Gde ce da izvozimo i ovo malo sto smo do sad izvozili? Nemci kupuju nasu robu, a ne Rusi...

Od koga ce da kupujemo gomilu lekova?

Od Rusa mozda sve to?  Kako ne...

Jel pre nego sto pomislis takve gluposti, razmislis o posledicma tkvih mera? Ili cisto napaljeno "pljujes" zapad i "volis' rusiju...

Овде се види да размишљаш као некакав слуга који тражи богатог газду да га запосли (да се иживљава над њим за мале паре).

Зато не разумеш концепт самоодрживе државе. Само таква држава може да бира са ким ће, накоји начин и под којим условима да сарађује.

Тренутно од западних држава треба да се тражи да врате оно што нам дугују и да престану да уцењују, а приватне компаније, које хоће да раде поштено, нема шта да брину.

Исток је традиционално добар за сарадњу, нарочито Русија и добар део Азије.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 194
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Зато не разумеш концепт самоодрживе државе. Само таква држава може да бира са ким ће, накоји начин и под којим условима да сарађује.

To bi bilo mnogo lepo, samo je mali problem što takve države ne postoje nigde.

Држава да уведе санкције Америкама и ЕУ + покретање тужбе за ратне злочине и ратну одштету.

Od pet najbitnijih spoljnotrgovinskih partnera Srbije, i u izvozu i u uvozu, po tri su države EU. A Nemačka je na prvom mestu u obe kategorije. A mi možemo da ih tužimo kolko 'oćemo, samo što od toga nema ništa...

Подели на овим сајтовима

Овде се види да размишљаш као некакав слуга који тражи богатог газду да га запосли (да се иживљава над њим за мале паре).

Тренутно од западних држава треба да се тражи да Русија врате оно што нам дугују и да престану да уцењују, а приватне компаније, које хоће да раде поштено, нема шта да брину.

Исток је традиционално добар за сарадњу, нарочито и добар део Азије.

Gde si to video, u nekoj igrici? Trenutno je najsamoodrzivija Severna Koreja u kojoj bi opet svi pocrkali od gladi da ne uvozi hranu od Kine.

Istok je dobar za saradnju ako imas znanje i kapital pa da mozes da iskoristis njihove resurse. Srbija nema ni jedno ni drugo vec se prirodno nalazi u podredjenoj poziciji. To treba shvatiti na vreme i baciti se na hrsicanske vrline pokornosti i sluzenja, XDD

Подели на овим сајтовима

Gde si to video, u nekoj igrici? Trenutno je najsamoodrzivija Severna Koreja u kojoj bi opet svi pocrkali od gladi da ne uvozi hranu od Kine.

Istok je dobar za saradnju ako imas znanje i kapital pa da mozes da iskoristis njihove resurse. Srbija nema ni jedno ni drugo vec se prirodno nalazi u podredjenoj poziciji. To treba shvatiti na vreme i baciti se na hrsicanske vrline pokornosti i sluzenja, XDD

Ако хоћеш тако, теби су онда ланци загарантовани, нема шта да бринеш.

To bi bilo mnogo lepo, samo je mali problem što takve države ne postoje nigde.

Постоје. Најбољи примери су ти Норвешка и Израел. Ми имамо ресурсе да шијемо и њих.

Od pet najbitnijih spoljnotrgovinskih partnera Srbije, i u izvozu i u uvozu, po tri su države EU. A Nemačka je na prvom mestu u obe kategorije. A mi možemo da ih tužimo kolko 'oćemo, samo što od toga nema ništa...

У томе и јесте проблем брате, што су они изнуђени партнери. Шта је ту добро? Ништа.

Можемо да их тужимо и да их добијемо, а најгоре је да се само предамо.

Због ''нема од тога ништа'' става, нисмо боље ни заслужили. 

Подели на овим сајтовима

Ако хоћеш тако, теби су онда ланци загарантовани, нема шта да бринеш.

Pa naravno da ne brinem zbog lanaca jer sam hriscanin. Ja volim svoje lance i svoje neprijatelje. Desi se nekad da me obuzme sotonski duh pobune i onda se postom i molitvom trudim da ga oteram. Voleo bih da znam kako si to ti oslobodjen lanaca ovde na Zemlji?

Подели на овим сајтовима

GeniusAtWork, on 22 Nov 2014 - 12:38, каже: Od pet najbitnijih spoljnotrgovinskih partnera Srbije, i u izvozu i u uvozu, po tri su države EU. A Nemačka je na prvom mestu u obe kategorije. A mi možemo da ih tužimo kolko 'oćemo, samo što od toga nema ništa...
У томе и јесте проблем брате, што су они изнуђени партнери. Шта је ту добро? Ништа. Можемо да их тужимо и да их добијемо, а најгоре је да се само предамо. Због ''нема од тога ништа'' става, нисмо боље ни заслужили. 

..... facenew22222222

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Постоје. Најбољи примери су ти Норвешка и Израел. Ми имамо ресурсе да шијемо и њих.

Odlicni su ti primeri. Norveska koja lezi na nafti i Izrael kog bi progutala pustinja i Arapi da nema donacija (milijarde i milijarde dolara!!) od SAD-a i Nemacke.

Подели на овим сајтовима

Izrael kog bi progutala pustinja i Arapi da nema donacija (milijarde i milijarde dolara!!) od SAD-a i Nemacke.

Нису то брате донације већ прање савести. Савест им је млого укаљана па сходно томе и паре мора буду велике....врло једноставно за разумевање.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Нису то брате донације већ прање савести. Савест им је млого укаљана па сходно томе и паре мора буду велике....врло једноставно за разумевање.

LOL. Drzave imaju savest znaci. Cak i da je tako zasto bi Americi savest bila ukaljana?

Подели на овим сајтовима

Можемо да их тужимо и да их добијемо, а најгоре је да се само предамо. Због ''нема од тога ништа'' става, нисмо боље ни заслужили.

Pa već smo ih tužili, i šta je bilo? MSP u Hagu se proglasio nenadležnim i posle smo batalili. O tome ti pričam.

Подели на овим сајтовима

Pa naravno da ne brinem zbog lanaca jer sam hriscanin. Ja volim svoje lance i svoje neprijatelje. Desi se nekad da me obuzme sotonski duh pobune i onda se postom i molitvom trudim da ga oteram. Voleo bih da znam kako si to ti oslobodjen lanaca ovde na Zemlji?

Мало се теби ту нешто помешало, али добро. То што си ти прихватио ланце не значи да треба да останеш у њима. То није Хришћанско учење.

Оно што је нас научио Христос јесте да се ослободимо духовних ланаца, а Он ће лако да нас ослободи ових физичких.

Да су наши славни Хришћански преци тако остајали у ланцима, ово сада не би био Православни, већ исламски или римокатолички форум.

Подели на овим сајтовима

Мало се теби ту нешто помешало, али добро. То што си ти прихватио ланце не значи да треба да останеш у њима. То није Хришћанско учење.

Оно што је нас научио Христос јесте да се ослободимо духовних ланаца, а Он ће лако да нас ослободи ових физичких.

Да су наши славни Хришћански преци тако остајали у ланцима, ово сада не би био Православни, већ исламски или римокатолички форум.

Pa moras da se pomiris sa fizickim lancima, da okrenes drugi obraz i da volis svog neprijatelja da bi se oslobodio duhovnih lanaca neposlusnosti, gordosti i zavisti. Vidi se da ti je u osnovi materijalisticka protestantska teologija koja se prvenstveno brine za fizicku egzistenciju  "Oslobodi se duhovnih pa ce te Hristos osloboditi fizickih" kao da je oslobadjanje od fizickih lanaca krajnji cilj.

Подели на овим сајтовима

Odlicni su ti primeri. Norveska koja lezi na nafti i Izrael kog bi progutala pustinja i Arapi da nema donacija (milijarde i milijarde dolara!!) od SAD-a i Nemacke.

О томе ти и причам. Норвешка је од своје нафте и свог гаса постала богата земља са највишим стандардом, а на референдуму је народ одбио улазак у ЕУ.

Ово за Израел ти је исто смешно. Они из те пустиње извозе највише хране на свету. Има донација и свега, али најважније је то да они од тога не живе и нису зависни ни од кога. Живе од туризма, пољопривреде, технологије... и много тога још:

http://youtu.be/mHoa4Nwlink

Подели на овим сајтовима

Pa lako je postati nezavisna zemlja kad imas naftu i gas kao sto je lako izvoziti hranu iz pustinje kad ti dve najbogatije drzave na planeti svake godine salju milijarde dolara i daju odresene ruke da diskriminises Arape i uzimas im zemlju!

http://2.bp.blogspot.com/-iCD2AzYUTpM/UBR1gszhC8I/AAAAAAABF5w/Lkoh2xfgJQc/s1600/sharon1.jpg

http://www.avaresearch.com/userfiles/Federal%20Reserve%20Key%20Players.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...