Jump to content

СРАМОТА ! На сајтовима свих медија у Србији практично немогуће пронаћи информацију о заједничкој Литургији Патријарха Кирила и Патријарха Иринеја.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма Џеси је једна велика вредница  :good2:

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

@Дејан-Марковић, eto, ja mislim da je ovde prikazano dosta cinjenica koje ne idu u prilog tvojoj tvrdnji....
Ма Џеси је једна велика вредница 

Јесте вредница.

Знам веома добро, да та вест постоји негде скривена на тим сајтовима.

Али је суштина да је нема ни на једној првој страни, било ког медијског сајта и зато сам рекао да је просто немогуће тј. јако тешко наћи информацију.

Имамо догађај где присуствују оба Патријарха, председник државе, потпредседник владе, министри, руски војници и препун храм Светог Саве.

Која је то вест данас у недељу, била важнија од ове? 

• Волим 1

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Која је то вест данас у недељу, била важнија од ове? 
Ona koju ljudi hoće da čitaju, a očigledno ovu neće, jer da hoće bila bi na naslovnoj strani da privuče više čitaoca. Inače sramota jeste, ali oni koji treba da se stide nisu vlasnici/urednici novina/sajtova, već onih pravoslavci u ovoj zemlji kojih je kako kažu 90%, ali i pored toga ovakve stvari (veoma važne za njihovu veru) ne mogu da dođu na red od raznih Stanija. 
Подели на овим сајтовима

Inače onaj koga zanima vera ovo je svakako znao, jer se sigurno ne informiše sa takvih sajtiva o veri. I ne očekuje da se tamo piše nešto što ga interesuje, kao što ni ja se o tehnologijama i o nauci ne informišem na Blicu i B92 već na portalima koji se isključivo time bave. A ovi gde se piše sve i svašta mainstream mediji su ogledalo društva, šta vidiš na naslovnim stranama to je ono što narod interesuje.

Подели на овим сајтовима

Да, овога има на понеком таблоиду, али видео извештаја са Литургије нигде...

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

ne mogu da dođu na red od raznih Stanija. 

Тема се односи и на сајтове "озбиљнијих" медија (РТС, Политика, В. Новости, Б92), којима Станијине облине скоро никада нису на насловној.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Дејане Марковићу,јел си ти био јутрос негде на литургији?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Тема се односи и на сајтове "озбиљнијих" медија (РТС, Политика, В. Новости, Б92), којима Станијине облине скоро никада нису на насловној.

"Ozbiljni" nema kod nas ozbiljnih sve se vodi na to šta ko želi da čita, dobro nema Stanije, opet su po tom pitanju malo ozbiljniji, ali i dalje su mainstream mediji lijim sadržajem upravlja volja naroda koji ih čita. 

Ako hoćeš o nečemu da čitaš najbolje je da nađeš stvarno ozbiljne protale i magazine koje se bave samo tom stvari od ovih mainstream nema leba. A ako napišu nešto velika je verovatnoća da će da pogreše, imamali smo primer skoro sahraniše živog čoveka, a o vestima iz sveta nauke to tek neću da komentarišem kada ukucaju u google trnaslate i misle da su odradili posao. 

Подели на овим сајтовима

Дејане Марковићу,јел си ти био јутрос негде на литургији?

Био сам у Храму Св. Саве.

Подели на овим сајтовима

Па си сад под утиском ,јел си видео патријарха руског... ;)

Било је апсолутно на свим тв вестима,тако да можеш причати поколњеима да си био на хисторјској  литургији и видео Кирила... :0212_rolleyes:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Мала исправка. Архимадрит Симеун, манастир Доња Бишња. Не замјери.  8086.gif

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...