МилошБГ Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ne vredi,nista u pravu si Milosevljicu Hag je u stvari dozvolio da Seselj odugovlaci proces da bio dobio pare,svaka cast otkrio si veliku zaveru u stvari Hag i Seselj su na istoj strani. Ne vredi zaista. Sto se tice objasnjenja reci "presedan" je fazon "kefalica". Sto se tice "Vodite ga i ne vracajte" reci Zorana Djindjica nekoliko meseci pred Seseljevu predaju i Djindjicevo ubistvo to je cinjenica koja je cinjenica postala tako sto to niko nije demantovao a o tome ima i u vikiliksu,da su vlastodrsci trazili od Haga to. feeble and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ne vredi,nista u pravu si Milosevljicu Hag je u stvari dozvolio da Seselj odugovlaci proces da bio dobio pare,svaka cast otkrio si veliku zaveru u stvari Hag i Seselj su na istoj strani. Opet straw man.. ja to nigde nism rekao... nemoj da "spinujes" Odgovori mi na argument, vec spinujes. Dakle, da li seselj ima koristi od odugovlacenja sudjenja? Da. - Ukoliko je osudjen - odlezao je za vreme sudjenja svoju kaznu, odmah ide kuci, - Ukoliko je oslobodjen dobija pare. 12 miliona evra.... po njegovim recima trazi... I ti nikako da mi oboris taj arugment, ti pokusavas na neke sasvim druge price da ides. Ali svakako stoji, samo seselju odgovara oduglacenje sudjenja. Dakle, molim te, ako mozes odgovori mi direktno na argument. Zasto seselju ne odgovara odugovlacenje sudjenja i zasto hagu odgovaar. Ja neku zaveru nisam spominjao, uopste zavera ne mora da postoji da bi seselj sam sebi odugovlaacio sudjenje. Postoje prava koj mu hag tamo garntuje, koja, ma koliko nepravedan bio, garntuje, seselj je taa prava maksimalno koristio u cilju odugovlacenja sudjenja. Odlagao sudjenje, odugovlacio "proucavanjem" tekstova, ispitivao svedoke jaako dugo itd.... Sto se tice "Vodite ga i ne vracajte" reci Zorana Djindjica nekoliko meseci pred Seseljevu predaju i Djindjicevo ubistvo to je cinjenica koja je cinjenica postala tako sto to niko nije demantovao a o tome ima i u vikiliksu,da su vlastodrsci trazili od Haga to. Vikiliks je inace jako pouzdan izvor. "anonimni izvor" dostavi "anonimnaa dokumenta" i to se uzim zdravo za gotovo... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 p.s. Milose, tvoj kompletni argument se zasniva an tome da postoje dve sukobljene strne, crnaa i bela(seselj i hag), i da jedn strana dobija sve druga ne moze da dobije nista. STo je namerno, falicno, nerealno i ekstremno uprosceno predstvljanje sitjuacije. Dakle izmedju Seselja i Haga obe strne mogu d dobiju po nesto i da dozvoljvaju drugoj strani po nesto. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Mladjo, hvala ti. Otvorio si mi oči. Znači, Šeki je namerno odugovlačio a to je i Hagu odgovaralo. Šeki i Hag u tandemu. Na kraju vojvoda dobija 12 miliona. 6 mil. Šekitu, 6 mil. sudijama koje su namerno odugovlačile proces i na kraju ga pustili. Šeki sa tim parama ruši režim i biva najuticajniji političar u Srbiji. Briga njega za tolike godine provedene u ćuzi. Ta i onako bi tih 12 godina prošlo. Šta je to robijati toliko dugo. Te pare ne bi uspeo nikada da zaradi da je bio na slobodi, takodje ni sudije. Bistar si ti dečko. Ali Šeki nas šije sve. Kao robija, muči se, truju ga, nepravedno ga drže... A oni ustvari mlate milione i dele pare. Kako se ja toga nisam setio. Eh da se i tebi posreći da tako zaradiš pare kulirajući u zatvoru. Ti si mlad. Tebe treba strpati 30 godina u zatvoru. Šta su tolike godine izolacije kad posle postaneš miliunaš. Sloboda ti to skoro uopšte ne omogućava, i to da rmbaš sve te godine. Ovako neradom zaradiš, plus te drugi hrani, poji, greje, pere... Ma milina jedna. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 @@Млађони, Ајде молим те реци ми да све ово радиш из чисте досаде, молим те кажи ми да не знаш шта ћеш са собом, па пишеш контре само да би неко разговарао са тобом, молим теее! Ако није то у питању, немам претпоставку ни из далека шта је са тобом човече. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Mladjo, hvala ti. Otvorio si mi oči. Znači, Šeki je namerno odugovlačio a to je i Hagu odgovaralo. Šeki i Hag u tandemu. Opet straw man.. sta od ovoga nije tacno: 1. Ukoliko je oslobodjen, a sudjenje traje sto duze dobija vece pare. 2. Ukoliko je osudjen a sudjenje traje sto vise, bivaaa odmah pusten jer je celu, ili vecinu kazne - odlezao. To o tome da li su hag i seselj u tandemu i ostle izmisljotine i gluposti koje ja nikad nisam izrekao, niti su posledica mog argumenta.... jer ne mozete da date racionalno objasnjenje na ovo gore... su klasicn primer straw man. @@Млађони, Ајде молим те реци ми да све ово радиш из чисте досаде, молим те кажи ми да не знаш шта ћеш са собом, па пишеш контре само да би неко разговарао са тобом, молим теее! Ако није то у питању, немам претпоставку ни из далека шта је са тобом човече. posle straaaw mana ide ad hominem. Niko od vas ne moze da obori dve proste cinjenice, pa ajde da lupaamo po mladjoniju, mislim..... aako ne moze da oborimo njegov argument njbolje je da izmislimo da tvrdi nesto sto ne tvrdi, i daa ga napdamo na lichnoj bazi. Ni ti, ni milos, ni ignjatije do sad niste pokazaali nijedan kontra argument mom argumentu 1. Ukoliko je seselj oslobodjen - dobija velike pare 2. Ukoliko je osudjen - biva pusten odmah Zakljucak, sasvim logicana, seselju odgovara dugo sudjenje. Niko od vas nije rekao da to - nije tacno, niti zaasto nije tacno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Bistar si ti dečko. Ali Šeki nas šije sve. Kao robija, muči se, truju ga, nepravedno ga drže... A oni ustvari mlate milione i dele pare. Kako se ja toga nisam setio. Ko je gde spomenuo da "sudije dobijaju neke pare" sudije su sekiju obezbedili nekaa prava. Koliko god da je taj sud nepravedan, ne znaci da je 100 % nepraveden. U tim pravima je i pravo da se sam brani (sto su mu ispostovali) i gomilu propisa koje moze da iskoristi u svojoj odbrani (sto je on koristio) .... da odugovlaci sudjenje. Hag, kakav god daje, nije srednjovekovna inkvizicija koj ne uvazva apsolitno nikakva prava, svoje zatvorenik drzi u tamnicama ispod zemlje, gde spavjau na betonu i dobijaaju jedn obrok u tri dana.. daj ignjatije, ne budi idiot.. ove price o trovanju zistaa ne bih komentarisaao, to su ortodoksne gluposti..... ko jos veruje da haag truje svoje zatvorenike... taj je retard... to sto je tamo umro milosevic i sto se seselj razboleo, to je zaato sto su matori ljudi a ne zato sto ih neko truje.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Opet straw man.. sta od ovoga nije tacno: 1. Ukoliko je oslobodjen, a sudjenje traje sto duze dobija vece pare. 2. Ukoliko je osudjen a sudjenje traje sto vise, bivaaa odmah pusten jer je celu, ili vecinu kazne - odlezao. To o tome da li su hag i seselj u tandemu i ostle izmisljotine i gluposti koje ja nikad nisam izrekao, niti su posledica mog argumenta.... jer ne mozete da date racionalno objasnjenje na ovo gore... su klasicn primer straw man. posle straaaw mana ide ad hominem. Niko od vas ne moze da obori dve proste cinjenice, pa ajde da lupaamo po mladjoniju, mislim..... aako ne moze da oborimo njegov argument njbolje je da izmislimo da tvrdi nesto sto ne tvrdi, i daa ga napdamo na lichnoj bazi. Ni ti, ni milos, ni ignjatije do sad niste pokazaali nijedan kontra argument mom argumentu 1. Ukoliko je seselj oslobodjen - dobija velike pare 2. Ukoliko je osudjen - biva pusten odmah Zakljucak, sasvim logicana, seselju odgovara dugo sudjenje. Niko od vas nije rekao da to - nije tacno, niti zaasto nije tacno. Шта има да се говори и објашњава нешто што је само по себи разумљиво и малом детету. Малом детету а не интилигентном Шешељу је јасно да човек није вечан, то мислим да ти је бар јасно. Ти тврдиш да је неко отишао на робију 12 година само да би зарадио неке паре, и то у којим годинама? Врло лако се могло десити да никада више не дође а и сад је сасвим извесно да ће умерети а ни динара никада неће видети од одштете. И теби је све то логично. И то причаш за човека који је пре тога био све само не сиромашан. Дај бре Млађони, ја сам стварно био убеђен да се ти глупираш само да би била што жучнија расправа, али сад га претера брате. Ако наставиш овако, игнорисаћу те и позваћу све који буду хтели да те такође игноришу, па се дописуј сам са собом. Не желим више да трошим време и живце на глупости. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 opet milosavljevic sam protiv svih i opet gleda sve kroz pare, covjek na samrti a milosavljevic se sjetio para, strasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ти тврдиш да је неко отишао на робију 12 година само да би зарадио неке паре, и то у којим годинама? Ne, ja to ne tvrdim. Uopste. To je straw man. Glupo i totaalno izvrtanje mog argumenta. ja tvrdim sledece: Seselj je sam odugovlacio sudjenje jer mu se isplati. Isplati mu se jer u oba ishoda on dobija po nesto. Ukoliko bude osudjen tada dobija odmah slobodu, jer je vreme koje ga osude vec odlezao. Dakle, lezao je tamo 12 godina, osude ga na deset, moraju odmah da ga puste. Osude ga na 15 mora da lezi na tri. Dakle dobija. Ukoliko ga paak oslobode, sto je duze tamo to vece pare dobija. E sad bih te zamolio da mi odgovoris zasto to nije tacno. Ja o motivima odlaaska nista nisam pricao, vec o motivima odugovlacenja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ти тврдиш да је неко отишао на робију 12 година само да би зарадио неке паре, и то у којим годинама? pa njemu je to glavno u svjesti, pare, pare, a trosi vreme po forumu svaki dan umjesto da ih zaradjuje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 opet milosavljevic sam protiv svih i opet gleda sve kroz pare, covjek na samrti a milosavljevic se sjetio para, strasno Protiv svih kolektivista, vi kolektivisti volite da ase drzite zajedno. Kao copor hijena pojedinicno ste nemocni, vasa snaaga je uvek bila u vasoj masi, a ne u vasoj pameti. :* oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ne, ja to ne tvrdim. Uopste. To je straw man. Glupo i totaalno izvrtanje mog argumenta. ja tvrdim sledece: Seselj je sam odugovlacio sudjenje jer mu se isplati. Isplati mu se jer u oba ishoda on dobija po nesto. Ukoliko bude osudjen tada dobija odmah slobodu, jer je vreme koje ga osude vec odlezao. Dakle, lezao je tamo 12 godina, osude ga na deset, moraju odmah da ga puste. Osude ga na 15 mora da lezi na tri. Dakle dobija. Ukoliko ga paak oslobode, sto je duze tamo to vece pare dobija. E sad bih te zamolio da mi odgovoris zasto to nije tacno. Ja o motivima odlaaska nista nisam pricao, vec o motivima odugovlacenja. prvo ti nije tacno da je seselj sam odugovlacio postupak, on ga je odugovlaciuo kada mu nisu ispunili nejgova prava d ase sam brani, pored toga to sve nije trajalo onoliko dugo koliko je tuzilastvo razvlacilo jer je mjenjalo optuznicu kad je vidjelo da mu ne moze pristiti sve sto su se ponadali u startu, trece glavni predmet se obustavljao da bi mu se sudilo zbog porednih stvari tipa nepostovanje suda, sto je kretenizam, znaci i sudsko vjece je razvlacilo i cekalo ne bi li sta iskrslo iz vedra neba pa da ga brzinski optuze na dugogodisnju robiju ko mog predsjednika martica sto su optuzili na 35 godina zatvora zbog 6 granata u zagrebu u okolici glavnog staba hrvatske vojske Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 prvo ti nije tacno da je seselj sam odugovlacio postupak, on ga je odugovlaciuo kada mu nisu ispunili nejgova prava d ase sam brani, Netacno. Seselj se sam branio. pored toga to sve nije trajalo onoliko dugo koliko je tuzilastvo razvlacilo jer je mjenjalo optuznicu kad je vidjelo da mu ne moze pristiti sve sto su se ponadali u startu, jok, opet netacno. od pocetka do kraja, seselju je sudjeno za isto KD, Joint Criminal enteprises, to jest zjednicki zlocinacki poduhvaat. http://www.mpil.de/files/pdf3/mpunyb_02_bigi_14.pdf trece glavni predmet se obustavljao da bi mu se sudilo zbog porednih stvari tipa nepostovanje suda, sto je kretenizam. Nikakv kretenizam. Oni su makar bili posteni pa mu sudili za nepostovanje sudaa. Kad neko psuje sud u nemaackoj ili merici, njega policija izvede pa nastave sudjenje bez njega. "znaju li vasi roditelji da ste vi homoseksuaalac" i "jebem ti maajku sudija" jeste nepostovanje suda, za koje se, kako ti rekoh... u drugim sudovima tuzeni udaljva sa sudjenjaa...... pojm nems.... taacno se vidi daa kopiras sve sto seselj kaaze... nista drugo ne radis..... verujes mu slepo i pristrastrasno.... I sve to sto si rekao ne objasnjava sledece -Zasto se seselj zamajavao toliko dugo pozivajuci svedoke i dokazujuci daa je sud "nelegalan" sto je radio - Zasto se seselj toliko zamajavao daa Joint Criminal Enteprise nije krivicno delo, kao da tebe neko sudi za zelenaastvo aa ti n sudu dokazujes da zelenastvo nije krivicno delo. (to je seselj radio) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Netacno. Seselj se sam branio. jok, opet netacno. od pocetka do kraja, seselju je sudjeno za isto KD, Joint Criminal enteprises, to jest zjednicki zlocinacki poduhvaat. Nikakv kretenizam. Oni su makar bili posteni pa mu sudili za nepostovanje sudaa. Kad neko psuje sud u nemaackoj ili merici, njega policija izvede pa nastave sudjenje bez njega. "znaju li vasi roditelji da ste vi homoseksuaalac" i "jebem ti maajku sudija" jeste nepostovanje suda, za koje se, kako ti rekoh... u drugim sudovima tuzeni udaljva sa sudjenjaa...... pojm nems.... taacno se vidi daa kopiras sve sto seselj kaaze... nista drugo ne radis..... verujes mu slepo i pristrastrasno.... udaljava se sa sudjenja ali mu se nastavlja sudjenje... sto se tice ovog gore, nemas uopste pojma o seseljevom sudjenju kako su stvari tekle, tek nakon sto se iscrpio strajkom gladju i bio vec zivotno ugrozen smjenjen je i sudija i dozvoljeno mu da se sam brani. optuznica je dozivjela promjene, zapravo cirkus je u tome sto optuznica niej bila ni gotova kad je on dosao u hag Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука