Jump to content

Мушкарцима је такође потребна нежност, али....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

ja imam cetri muskarca koja mazim i pazim i uopste se ne bune :)

do duse ovi mladji se jogune al ne dam se :P

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2014. at 14:06, keka рече
a ko ne voli biti mazen i pazen :)

sto jes - jes.... :1312_womens:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2014. at 14:07, keka рече
al ne dam se
ne daj se, ne daj se....

ali zato se najstariji ne buni..... :0205_whistling:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2014. at 14:10, JESSY рече

sto jes - jes.... :1312_womens:

dobar decko   :351780:  ne mogu da nadjem onaj veeeeelki zagrljaj :) znas koji 

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2014. at 14:12, JESSY рече

ne daj se, ne daj se....

ali zato se najstariji ne buni..... :0205_whistling:

daaaa :) najstariji i najmladji :D

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2014. at 14:12, keka рече
ne mogu da nadjem onaj veeeeelki zagrljaj :) znas koji
ovaj :bighug:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2014. at 14:14, JESSY рече

ovaj :bighug:

daa bas taaj :D veeeeeli zagrljaj

Подели на овим сајтовима

Сваком човеку је потребан контакт, како вербални тако и физички, без обзира на пол...

Мажење ? Да ! :D

Подели на овим сајтовима

Muskarcima je zapravo njeznost potrebna vise nego zenama, samo ne smiju to da priznaju, jer zamislite, pobogu da ih cuju drugovi da vole da gledaju Sweet november sa svojom zenicom, ususkani u zagrljaju :)

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2014. at 18:01, Драгана. рече

Muskarcima je zapravo njeznost potrebna vise nego zenama, samo ne smiju to da priznaju, jer zamislite, pobogu da ih cuju drugovi da vole da gledaju Sweet november sa svojom zenicom, ususkani u zagrljaju :)

А не баш гледање Sweet , али спонтани изливи нежности као што је пољубац, загрљај, додир... мислим да је благотворан и неопходан сваком мушкарцу

Подели на овим сајтовима

ОК грејао сам и ја леђа док траје серија... ево признајем јавно :D

Хтео сам да ставим акценат на спонтано изражавање емоција у шта не убрајам патетику из Холивуда.

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2014. at 22:33, JESSY рече

већина њих не жели да то призна или прихвати.....овде код нас на Балкану, они морају бити сурове мушкарчине......у супротном , су слабићи или папучићи....

ljubavne-greske1.jpg

да ли наши мушкарци на форуму прихватају потребу за нежношћу или изигравају ''мачомене...''?

Зависи , осим у неким крајњим ситуацијама када треба да се брани животни сапутник , у осталим ситуацијама боље је бити и папучић него суров мушкарац.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2014. at 18:24, Вук самотњак рече

А не баш гледање Sweet , али спонтани изливи нежности као што је пољубац, загрљај, додир... мислим да је благотворан и неопходан сваком мушкарцу

Pa dobro... to se podrazumijeva. Kakav bi bio zivot bez toga

Подели на овим сајтовима

Стереотип о суровом мушкарцу са Балкана који крије осећања и пред најмилијима , мислим да више не важи

А такође и о женама....све се то полако нивелише... мен' се чини

;)

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2014. at 18:01, Драгана. рече

gledanje sweet novembra nije neznost nego tortura...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...