Jump to content

Легализација канабиса?

Оцени ову тему

36 члановâ је гласало

1. 1. Јесте ли за легализацију канабиса?

Препоручена порука

Да, за лечење се користи у оралној примени, али такође може и да се пуши, и то уз много боље психоактивне ефекте, него код обичне сушене марихуане.

Сви уживаоци марихуане, се у суштини из тог разлога и залажу за легализовање канабиса, тј. уља.

Јасно.

Него си написао "Уље од канабиса такође може да се пуши", а ја разумела буквално.

Помислила сам да је нека нова метода дрогирања у питању.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Већином се сматра да је шизофренија генетски предодређена, написах "латентне шизофреничаре" мислећи на оне који имају ту генетску предиспозицију. Раније одговорих да нема доказа да шизофреничари више користе опијате од "нормалних", али да сада сви обљели користе опијате и то ствара клиничку слику "мјешовите психозе". Хвала на питањима, врло су значајна за појашњавање. Не знам да ли се мој одговор појавио, управо гледам, нов сам у овим форумским дискусијама, извини.

Jedna od cescih nuspojava kod marihuane je paranoja. Osnovano je pretpostaviti da kad se previse cacka taj deo mozga da moze imati dramaticne posledice u vidu sizofrenije (paranoidne ili neke druge).

Подели на овим сајтовима

Раније одговорих да нема доказа да шизофреничари више користе опијате од "нормалних", али да сада сви обљели користе опијате и то ствара клиничку слику "мјешовите психозе"

Није ми јасан теримн мешовите психозе. Да ли то значи да марихуана изазива психозу која је другачије природе од хроничне психозе коју шизофрени имају?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Јасно. Него си написао "Уље од канабиса такође може да се пуши", а ја разумела буквално, па питала за начин.

Постоји специјална опрема за пушење уља од канабиса, која служи за његово загревање. Испарења настала загревањем се пуше.

tumblr_n1jm2m2wXI1s6wm6no1_1280.jpg

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Постоји специјална опрема за пушење уља од канабиса, која служи за његово загревање. Испарења настала загревањем се пуше.

Која је разлика у деловању у односу на пушење траве?

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Mislim da u ulju nema psihoaktivnih susptanci... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Sad ce da vidimo da li je iskusan i koliko :D

u delovanju nije razlika ali je ulje zdravije...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

kako nisi narkoman a konzumiras narkotike i to kazes redovno, rjetko kad da nemas u sebe...

Eh te tvoje pokvaarene igre reci... on je narkoman jer konzumira narkotike...

Jel alkoholicar neko ko konzumira alkohol?

Volis ti da koristis pojmove manipulativno, vazda. :)

Подели на овим сајтовима

Eh te tvoje pokvaarene igre reci... on je narkoman jer konzumira narkotike...

Jel alkoholicar neko ko konzumira alkohol?

Volis ti da koristis pojmove manipulativno, vazda. :)

Ma cuj... ja narkoman. Svasta.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Sa ovime se i ja slazem ako ce se legalizovati i prodavati ovako. Ali ako ce biti na svakoj trafici onda sam protiv.

Narvno da svi koji traze legalizciju, ne zele da se prodaje po kioscima.. to oni protivnici namerno forsiraju, straw man, da bi prikazali legalizaciju droge kao heroin upakovan u spricevima odm pored zvakaa.... sto je ortodoksna glupost, neisknost i dokaz nemoci pred argumentima.

(osim mozd onih koji je konzumirju na velikom, ali im nas dosta koji ne konzumiramo tako, i zbog intelektualne iskrenosti smatramo d je legalizcija bolja od kriminaalizcije).

Dakle legalizacija droga, dostupnost legalna ali i prktichna i korisna regulacija.

Ima mnogo institucija koje bi mogle d se izgrde u tu svrhu....

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Mislim da je feeble priao o marihuani u medicinske svrhe, a ne o legalizovanje marihuane generalno.

Kada bi se merihuana legalizovala, kako i gde bi se prodavala? Kako bi se regulisalo to?

Спаковаће нам у цигарете.

Без шале ово само медицина може да постави свој суд.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

То би било феноменално, ко потврђује то?

Нико не потврђује.

Управо је за поборнике лековитости уља, пожељно да то уље има, што је више могуће "delta-9-tetrahydrocannabinol THC (психоактивна супстанца)

http://www.cancer.gov/cancertopics/pdq/cam/cannabis/healthprofessional/page4#Section_26

Легализовањем марихуане у медицинске сврхе, доћи ће, као и увек до злоупотреба.

Држава, ако хоће, може да направи механизме, и да потпуно укине продају свих наркотика. 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Mislim da je feeble priao o marihuani u medicinske svrhe, a ne o legalizovanje marihuane generalno.

Kada bi se merihuana legalizovala, kako i gde bi se prodavala? Kako bi se regulisalo to?

To mogu prvnici da smisle. Naprimer bilo bi zbranjeno pusenje na ulici, na javnim mestima u blizini skola. Bila bi zabrnjena prodaja u blizini skola na recimo kilometaar od skole. Postojali bi legaalni dileri, ili apoteke ili neko drugi, ljudi koji bi morali da poloze odredjene ispite i dobiju dozvole za prodaje... itd....ili pak da mora da se vaade odredjene dozvole za kupovinu, gde bi bila zabrenjena prodaja bez te inditifikcije koja ti dozvoljva kupovinu. Ta dozvola bi trebalo da malo kosta i da sadrzi registar svih uzivaoca, da bi mogli da vodimo statistike, ili da im obezbedimo obvezan lekarski pregled kod psihijatra ako krenu da padju u bolest zavisnosti ili neku drugu falinku.

to je neko moje misljenje..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...