Jump to content

Пакост и злоба

Препоручена порука

уопште се не трудим да их скапирам, али оно што ме ужасава то су (не)људи који знају о другима чак и оно што ти други о себи не знају

они који иду изокола и причају чак и о онима које не познају

такви су какви су, даче Бог ваљда да једном сагледају стварност и свет око себе, свет који је пун дивних људи, таленрованих, добрих

то је као прича о људима пчелама и људима мувама

будимо људи пчеле https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Na stranu stanari i kucni savet,ali sta kada vam pakosti svestenik.Znam mnogo primera.I meni se nesto slicno desilo.Sujeta,zavist ili sta?

и он је само човек склон паду и греху

Бог нам је дао слободну вољу и слободу избора, ниједан човек, ма ко он био нам то не сме одузети

Сви свеци имају прошлост и сви грешници имају будућност  :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Мислим да су ме до сада највише повредиле сестре из Цркве: са једном од њих сам ишла у основну, а има и старију сестру. Оно, оне су Црквене од ''памтивека'', упућене су у све токове, мама им је такође Црквена, друштвене су итд.

И почеле смо да се дружимо, а и комшинице смо.

И њихова мама ми постане такође блиска и драга јер је имала неку топлину и увек нежне речи за мене, којој је то било тада потребно, јер сам била у очајној животној ситуацији, поврх свега: сама са братом на хероину.

И кад сам једном код њих дошла у сузама због брата, старија ћерка ме је извређала понашањем, типа, опет ова и њени проблеми. И ја сам отишла кући, у неверици.

Касније сам се чула са њиховом мајком, а онда ми је рекла да ћерке не желе да ја зовем њихову мајку.

Не знам, ваљда су мислиле да су оне важније од мене (Богу), да су боље, шта ли. А испале су најгоре и као зла маћеха и њене кћери (ни мајка се није успротивила њиховој ''наредби'').

Тако да их се данас гадим кад их ретко видим.

Подели на овим сајтовима

Када  једном поклонимо  повере 0705_readње  неком, а тај нас грубо  одбаци,

тешко је после свега повратити веру.

Али сви смо грешни, и можемо се и кајати,ако то желимо одистински.

Бог то види и помаже приликом да се грех и окаје.

Тешко је пружити грешноме прилику да се покаје, али треба тежити томе,

због свог смирења.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Имају и имамо сву слободу жеље за покајањем, али нешто нисам приметила и покајање.

Да им Господ отвори очи да виде тежине свога греха, и покају се!

Јер повући се када је пријатељу тешко, не пролази без последица. 0705_read

Подели на овим сајтовима

Али СВАКИ пут кад изађем из куће, деси се неки скандал.

Џаба што сам трудница, г**** немају обзира.

Тако и малопре, неки маторац почео да ме вређа ''види на шта личиш, види колико си дебела,...'' у радњи, из разлога - немам појма, ваљда сам за мм померила своју корпу ка њему.

И тако је какио и какио и у мени се скупљао бес, јер не подносим насиље било које врсте.

И кад сам гурнула колица из радње ка њему, није му било свеједно. Реко' маму своју мртву вређај а не трудницу. Касирки сам рекла да следећи пут носим пиштољ  0202_238

И он је наставио па сам морала да га млатнем фасциклом по глави, да дође себи.

И излете лудак из радње.

Ех, а мислила сам да су та времена замном, кад сам се на сличан начин бранила од психичких и физичких манијака.

:)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Тако и малопре, неки маторац почео да ме вређа ''види на шта личиш, види колико си дебела,...'' у радњи, из разлога - немам појма, ваљда сам за мм померила своју корпу ка њему.

И тако је какио и какио и у мени се скупљао бес, јер не подносим насиље било које врсте.

И кад сам гурнула колица из радње ка њему, није му било свеједно. Реко' маму своју мртву вређај а не трудницу. Касирки сам рекла да следећи пут носим пиштољ  0202_238

И излете лудак из радње.

Ех, а мислила сам да су та времена замном, кад сам се на сличан начин бранила од психичких и физичких манијака.

Jaooooo, pa zar opet na tebe da nalete... bas ne daju mira...

Udri i ne zali!  :)

Подели на овим сајтовима

Јел има неко идеју зашто ми се све то дешава са људима?

Ја сам у жешћем ребусу.

Мислиш Аљонка да ме није срамота овога што сам урадила?

Да, а са друге стране, ни једна друга реакција са моје стране тренутно није могућа (а тај тренутак се одужио).

Е луда си, ''удри и не жали'' хаха

Да те зовем некад као појачање?

Подели на овим сајтовима

Цитат

И кад сам гурнула колица из радње ка њему, није му било свеједно. Реко' маму своју мртву вређај а не трудницу. Касирки сам рекла да следећи пут носим пиштољ  :)

И излете лудак из радње.

sca je bilo, mis`im ako brate sestro treba mocpo, samo reci, ono, ce da sredimo...  0202_238  :)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ја сам у жешћем ребусу.

Да, а са друге стране, ни једна друга реакција са моје стране тренутно није могућа (а тај тренутак се одужио).

Znas sta, meni se cesto desava da mi se neko nakaci na vrat, i stvarno umem da budem gadna. Doduse, ne udaram (valjda sam svesna da bih dobila batine, jer par puta i jesam, pa me strah) ali u trenutku me preplavi NEVEROVATNA ljutnja, i potpuno mogu da te razumem. Jos mogu misliti kako je to kod tebe, vec sam imala priliku da vidim kolika stoka umemo da budemo prema trudnicama. Dakle, bez obzira na stid, kao sto sam vec jednom rekla na jedan tvoj slican post, primarno nam je da se branimo. Pozebno zenama...

Jaoooooo zovi, samo zovi.... cim bude trebalo... dolazim sa pajserom  :)

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ја сам у жешћем ребусу.

Znas sta, meni se cesto desava da mi se neko nakaci na vrat, i stvarno umem da budem gadna. Doduse, ne udaram (valjda sam svesna da bih dobila batine, jer par puta i jesam, pa me strah) ali u trenutku me preplavi NEVEROVATNA ljutnja, i potpuno mogu da te razumem. Jos mogu misliti kako je to kod tebe, vec sam imala priliku da vidim kolika stoka umemo da budemo prema trudnicama. Dakle, bez obzira na stid, kao sto sam vec jednom rekla na jedan tvoj slican post, primarno nam je da se branimo. Pozebno zenama...

Од кога си бре добила батине?

Кад си се бранила??

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Ја сам у жешћем ребусу.

Од кога си бре добила батине?

Кад си се бранила??

Pa nisu bas batine... sljaga od nekog od koga se stvarno nisam nadala. Duga i ruzna prica. Jesam se branila, ali cak mi ni bes izgleda nije dovoljno jak, ili je strah bio jaci, pa nisam uspela ni da ga dohvatim.

E ali tog dana sam prestala da trpim nasilje bilo koje vrste. Cak i verbalno. Kad citam ovo sto se tebi desavalo, vec pocnem da kipim, i sve mislim uhvatila bih neku motku razbila bih je nekome o glavu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...