Снежана Написано Фебруар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 CIX Не реци да сам неверан; и схвати - Одсутност хлади мој пламен, изгледа. Ко што се нећу са собом растати, Нећу ни с мојом душом, која гледа Из твојих груди - дома моје риме. После одласка ја се враћам тачно, Увек на време - непромењен њиме, И спирам своје мрље и све мрачно. И кад би мојом душом завладала Све сама слабост људске крви, не би знала Да те напусти, такав сјај у теби! О ружо моја, у свету голему Без тебе - ничег, ти си све у њему. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 CX Вај, истина је, лутао сам свуда, Био будала предсветоми свима И расипао благо као луда, Вређао љубав - новим љубавима. И истина је - да истину ову Гледао нисам у очи. Ал све то Дало је моме срцу младост нову И доказ да си - добра љубав, ето. Сад је крај томе, прими љубав моју: Оштрити нећу више страст никада Љубављу другом - да би кушао своју. Ти си божанство љубави од сада. Сав сам у твојој власти. О, пусти ме Сад у рај - да ме груди приме. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 21, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2018 Milica Bajic and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 6, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2019 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 6, 2019 Пријави Подели Написано Јун 6, 2019 Сонет 66 https://images.app.goo.gl/ZRVPkCGYWL2PmaeA7 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука