Иван ♪♫ Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 e, ovako, do sad sam izbegavao ovu temu, ali skoro sam na fejsbuku procitao da je to znak genija, i prema tome evo me Плутон and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 U kraju mog dragog se kaze "ljubi ga majka u strokav vrat" Ali to nema veze... Svi mi "pricamo" sami sa sobom...samo prvo mislimo da smo lujke zbog toga, a onda se pomirimo sa ludilom, a na kraju shvatimo da svi to rade ... Klinka sam bila...u KV kod tetke...setam gradom, tetka, teca kod kuce...kupila sok na trafici i pevusim ulicom...stizem kuci kod tetke, haos zivi, tetka ljuta, al ne govori nista, nego me zove majka na telefon fiksni: "isla si tuda i tuda, kupila si sok na toj i toj trafici, svrljala tu i tu, i sve to ajde, nego sto si pricala sama sa sobom obruka tetku " :D Sreca moja pa je i moja mama crna ovca...a ne moram da napominjem da ni tetka ni teca nisu mrdnuli iz kuce, nego su im sve drugi preneli, kako njihovo ludo dete ide i prica samo sa sobom :D Suncokret54, Рапсоди and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Redovno pricam sam sa sobom...skoro sam pricao na taj nacin da me cerka koja je u blizini pitala "tata sta jadis to?" Војвода7, Suncokret54, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Муж моје бивше колегинице иначе профа матиша, излазио из куће и причао сам са собом, срела га комшиница и онако запањена и ју И.... са ким ти то причаш црни И.... А он мртав хладан " Па знаш волим ја тако са времена на време да попричам са паметним човеком " од сада бар имамо кеца у рукаву ако нас неко ухвати да причамо сами са собом. Suncokret54, Војвода7, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Zašto pričamo sami sa sobom?Ako razgovarate sami sa sobom, to nije znak ludila, nego zdravog razuma, tvrde britanski psiholozi. IZVOR: EXPRESS PONEDELJAK, 8.02.2016. | 18:23 Ako ste se ujutro probudili nemotivisani i naglas rekli: "Ajde, ustaj i idi na posao", to nije ništa neobično, naročito ako ste suočeni sa situacijom zbog koje ste nervozni.. Naime, većina ljudi ima unutrašnji glas, onaj koji vas vodi, podstiče i pohvaljuje, ali i koji vam se ruga. Taj glas ostaje u našim glavama gotovo sve vreme, ali povremeno, da toga niste ni svesni, tu misao izgovarate glasno. Postoji nekoliko naučnih objašnjenja zašto do toga dolazi, a u knjizi “My Stroke of Insight” kao glavni razlog toga zašto razgovaramo sami sa sobom navodi se kako to nije nikakav znak luidla, nego način na koji mozgu dajete konkretna uputstva i naredbe i mozak tako postaje više fokusiran. Psiholozi navode kako je to govor koji automatski koristimo još od ranog detinjstva. Deca, ističu psiholozi, često pričaju sama sa sobom i to instinktivno, što je jedan od načina na koji uče. Međutim, naša nas okolina, zbog neznanja, kao decu ućutkuje i govori da ne pričamo sami sa sobom, upravo zbog raširenog verovanja kako je reč o poremećaju.Ali,psiholozi tvrde suprotno – ako imate nešto da kažete, recite to naglas, jer upravo je tišina greška. http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2016&mm=02&nav_id=1094561 Рапсоди, Paradoksologija and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ај' што причам, него и рукама гестикулирам. Ромејац, Suncokret54, Човек Жоја and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ај' што причам, него и рукама гестикулирам. Ћути, ја правим фаце! Suncokret54, Рапсоди, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ћути, ја правим фаце! И то је редовно код мене Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 pricam sam sa sobom, covjek sam zdravog razuma Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ne pricamo ... Posvadjale smo se ... Maslacak_, Човек Жоја, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 ... о мај Гад, Арсениви... Ona je prva pocela ... Suncokret54 and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 .. ах, Арсен, Арсен, злочеста Арсен, одмах сам знао да Ви нисте криви... ... Kriva sam . Ja sam uvek za sve kriva . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ћути, ја правим фаце! I ja! Osim što se sita ispričam sama sa sobom, najgore mi kad se setim nečeg smešnog pa idem ulicom sa glavom zabodenom u ešarpu ili šal da neko ne vidi da se kidam od smeha. A kad jaganjci utihnu (ispitni rok) onda me možete videti kako u prevozu mrmoljim i mrdam ustima. Preslišavam se. Suncokret54, Arsenija, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 ... зашто одједном осећам да у овоме што сте написали нема никакве шале... Ne znam . Mozda zato sto se Vi tako osecate ... P.s. Ovo je sala ... Ja ne pricam sa sobom na glas , samo u sebi razmisljam o sebi ... NZM ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 ... ни ја, радије певам себи... ...Molite se ... ...Sta drugo da Vam kazem... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука