виноградар Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Aleksandra Radović - Kao so u moru Četri hladna zida,jedna odaja hotel izgubljenih duša noćas je moja stanica, ja sam svome brodu i talas a i vir, daleko od očiju srce neće naći mir, ja idem svetla neka ostanu, kroz prozor moje duše sijaće da me nađeš, kada od mene svi odustanu ti možeš da se vratiš tu.... Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti, dođe mi da zgazim sve i da pođem bilo gde sa bilo kim. Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti, moje lice gubi boju,kao so u moru bez tvoje nežnost, bez tvoje nežnosti... Četri hladna zida,jedna odaja moje nebo ostalo je među tvojim prstima, ja sam svome brodu i talas a i vir, daleko od očiju srce neće naći mir, ja idem svetla neka ostanu, kroz prozor moje duše sijaće da me nađeš kada od mene svi odustanu ti možeš da se vratiš tu.... Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti, dođe mi da zgazim sve i da pođem bilo gde sa bilo kim. Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti, moje lice gubi boju,kao so u moru bez tvoje nežnost, bez tvoje nežnosti... Stanković Katarina је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Ivana Jordan - Svetlo koje trazim Kao da sanjam i dobro i zlo Od uvek sama zivim po svom Videla sve sam, lazne heroje Ljude i boje umorne Da li si ti moje svetlo koje trazim Da me vodi kad je tamna noc Kroz sva mesta razna lica Gledam prazna Krijem te u uglu oka svog Vreme kad svako izdaje svakog Ja svoje snove zagrlim jako Tajne sa neba u oku tvom Mozda i ja sam nasla dom Da li si ti moje svetlo koje trazim Da me vodi kad je tamna noc Kroz sva mesta razna lica Gledam prazna Krijem te u uglu svog Da li si ti moje svetlo koje trazim Da me vodi kad je tamna noc Kroz sva mesta razna lica Gledam prazna Krijem te u uglu oka svog (2x) Korakom bez daha ulicama straha sama sam na straži, najdraži! Senke što me prate nemo bez svedoka vidim strah na licu proroka Da li si ti moje svetlo koje trazim Da me vodi kad je tamna noc Kroz sva mesta razna lica Gledam prazna Krijem te u uglu oka llicu svog Da li si taj Svetlo koje trazim ja Mesta razna, lica prazna Krijem te u uglu Da li ti si taj Da li ti si taj Koga trazim ja Da li ti si taj koga trazim ja Da li si ti moje svetlo koje trazim Koga trazim ja Kroz mesta lica gledam prazna Krijem te u uglu svog (ref prateci vokali) svetlo koje trazim … Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Vlado Georgiev - Reci mi da znam Ako ideš bilo gdje jedno znaj Necu ti stajati na put Budi iskrena Ja necu biti ljut I svaku svoju tajnu otkrij mi Reci mi da znam ucini to Samo budi iskrena I bicu prijatelj tvoj. Znaj Ljubavi svakoj dode kraj Kad dvoje loši postanu Prijatelji teško ostanu I dobro znaj Za tebe uvijek bicu tu U pola noci kad ti zatrebam K'o prijatelj cu puno da ti dam Samo mi reci da znam Ako jednog dana sama osjetiš Potrebu da život promijeniš Da s drugim probaš to Necu ti uzeti za zlo I svaku svoju tajnu otkrij mi... Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 SLUCAJNOZnao sam i pre nego sto sam te videona mome prozoru od sna,u tebi su se sakrile kao nocsve zene koje sam voleo.Ne, ja necu da krijem bolreci su samo izgovora tvoje usne precica za greh.Ne, ja ne mogu da nosim toprokletstvo da te zavolim slucajnoa izgubim zauvek.Znao sam, nije za mene ovaj gradgde zivis brzo i umres mlad.Al' ruke moga andjela mi ne dajuda odem dole, niz vodopad.Sve sto tebi napisem izgubim i obrisemi kao da se nije ni desilo.Samo na srcu nosim znak,tvoje ime kao oziljak,ako te sretnem slucajno.Ne, ja necu da krijem bolreci su samo izgovora tvoje usne precica za greh.I na srcu nosim znak,tvoje ime kao oziljaki verujem u slucajno i zauvek. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 JOS UVEK SANJAM DA SMO ZAJEDNO tekstOd kad te nema..ne mogu budan biti..Jer sve sto zelim..u tome budes i ti..Pa budan sanjam da snovi duze traju...U svakoj prici ti si mi na kraju...Ti si pocetak i kraj..Ti si tama i sjaj..Svaku mi nadu dijelis po pola..Dajes mi mrvice sa svoga stola..I znam...bez tebe ostat cu sam..Jos uvijek sanjam da smo zajedno..'Ko nekad davno ti i ja...Al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna..Jos uvjiek sanjam da smo zajedno...I da je sve 'ko prvi put...Al' jutro nosi golu istinu...da sve je bilo uzalud..Od kad te nema..Nema ni pola mene...Jer sve u meni od tog dana vene...Pa budan sanjam da snovi duze traju...U svakoj prici samo ti si mi na kraju...Ti si pocetak i kraj..Ti si tama i sjaj..Svaku mi nadu dijelis po pola..Dajes mi mrvice sa svoga stola..I znam...bez tebe ostat cu sam..Jos uvijek sanjam da smo zajedno..'Ko nekad davno ti i ja...Al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna..Jos uvjiek sanjam da smo zajedno...I da je sve 'ko prvi put...Al' jutro nosi golu istinu...da sve je bilo uzalud.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 CIJA SIPonovo si nocas milalagala da nisi bila s njimja to osetimPonovo su usne tvojedrhtale ko da se bojeda ti ne oprostimZasto ti je to trebalozar nisi mogla ti priznatiRef. 2xJos su ti usne umornei sve sto kazes znam da nijejos su ti suve cipelenapolju znam da kisa lijeJos su ti vreli obraziu oku sjaj ne prolazijos ti na licu pise cija sisamo moja nisiUzalud mi krijes liceznam te oci izdajicesve si odglumilaIsprljana poljupcimaotrovana dodirimaznam da si lagalaZasto ti je to trebalozar nisi mogla ti priznati ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 SMAK-EL DUMO Danas mi smo sami tuhajmo mi u visda suncu skinem oreolda nebo shvati moju bolTi cekaj, sad cu odmahti cekaj, sad cu odmah japa gde si bila tiKazuj gde put je tajpesma i smrt sad tu su znamgde trepti moje maste vali beo ljiljan krasi balPlacem sam, ne skrivam boloci su mi krvzbog tebe jer te nema, znajzbog pege tvoje rezim jaa kazes mi ti... :wub: :wub: :wub: :wub: виноградар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 EKV - Par godina za nas Moj prijatelj i ja sedimo na klupigledamo zvezdeslusamo vesti sto su upravo stiglekazu da imamojos samo par godina za nasimali smo igracke i ziveli smo svesve one igre na srecuone igre za ljudesto je smislio nekopre samo par godina za nasda li znas kako zelim da te nademda li znam sta trebam da znamvoli me kako nikad nisi volelavoli me onako kako nikad nisi volelavoli me onako kako nikad nisi volelazivimo u pricama, branimo se, hodamo i slavimoneke bezvezne stvarineke bezvezne pricesto je smislio nekou samo par godina za nasnisu dovoljne reci, samo obicne recida me vrate u zivotnije dovoljan dodirni da znam da te imamjos samo par godina za nasvoli me onako kako nikad nisi volelavoli me onako kako nikad nisi volelaraste kao nada, kao more, kao govorkao pokret, kao zora, kao dete, kao krvkao zelja medu namaraste kao boli grize sve pred nasim ocimavoli me onako kako nikad nisi volelavoli me onako kako nikad nisi volela Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Kerber - Na raskršću Tu smo na raskrscu, korak tezi od nebesa,ko slepi putnici, koje niko i ne ceka.Sad se kaju majevi snene zore i nemiri,pitaju zasto smo ih uopste i budili.REFREN:Ne mogu zaspati, u toj kuci od snegova,ni vise ljubiti tvoje usne od pelina.Ne mogu zaspati, u toj kuci od snegova,ni vise ljubiti tvoje usne od pelina.Kad kisa prestane, tudji san ces obaviti,na mojim senama, neka druga ce ostati.Ne mogu zaspati, u toj kuci od snegova,ni vise ljubiti tvoje usne od pelina.Ne mogu zaspati, u toj kuci od snegova,ni vise ljubiti tvoje usne od pelina. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 DODJIDodji, zaboravi, nudim ti noci carobnei budjenja u postelji punoj seceraispred mog prozora drvo divljeg kestenapuno plodova koje nitko ne trebaAndjeli nek te cuvajukada vrijeme obolida li covjek sve, bas svena kraju preboliRef.Zaspao bih sada ja na tvojim rukamabudio se ne bih nikadaneka vrijeme samo broji svoje godinemeni je vec dosta cekanjaDodji, zaboravi, nudim ti noci carobnei budjenja u postelji punoj seceradodji i ostani, nudim ti suze ko biseremoje namjere jos su uvijek iskrene ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 JESEN U MENIMa sto da zelim sve je tako dalekoi sad mi zao sve bi opet ponovonajljepsu pjesmu tebi bi' pjevaohej kamo srece da sam pjevat' mogaoPtice u bijegu tisina gradi zidovezvoni zbogom rijeci kazne Bozijete tvoje usne opojne jos uvijek sanjamkako su me ljubileRef.Jesen u meni tugujezasto sanjam cempresemoje ceste ne vode nikudabez tebeJesen u meni carujea u tebi proljeceni sunce ne mozene moze kroz oblakehej,rano moja, hejS kime sada putujesma sto da bilo nemoj da mi tugujesnajljepsu pjesmu tebi bi' pjevaohej kamo srece da sam pjevat' mogaoRef.Jesen u meni tugujezasto sanjam cempresemoje ceste ne vodenikuda bez tebeJesen u meni carujea u tebi proljeceni sunce ne mozene moze kroz oblakehej, rano moja, hej ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 SVE JOS MIRISE NA NJUNe pitaj me nocas nistapusti me da sutimja nocas trebam mirstare rane opet pekumoje bitke dalje tekuduso, ti nemas nista s timSa tvojeg izvora moja se dusa napilazedna tvojih godina i sada mamurnapita gdje je utjehagdje je mladost nestalaIdu dani, ja ih pratimponekad do tebe svratimduso, trazim zaboravmolim sate da se vratetragovima njenim hodamtiho, kao da je tuSve jos mirise na njui dan i jutro sto ce docinakon ove noci, noci bez snai dvjesta godinada ih brojim u samociotkako je otislaU mojim venama jos je njenog otrovajos je doza prejakaa tebe ljubim i da ne poludimda zaboravim ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Tvoje oci- Zdravko Colic Tvoje ocikao zrele sljive padaju po menitvoje oci vrlo dobro znamnapolju sviceotici ces iz moje sobe brzenego svetlost sto kroz prozor ulazi zrak po zrakKada spavasne mogu da ne mislim sta sanjasne mogu da ne mislim sta misliskada spavas tiTvoje oci, tvoje ociprogone me, progone metvoje oci, tvoje ociprogone me, progone metvoje ociTvoje ocikao letnja kisa padaju po menitvoje oci vrlo dobro znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 DVA DINARA, DRUZEDecurliji nasoj smisljasmo imenavoleh je sve vise svaki Bozji danubedih se najzad to je prava zenazajedno smo stedeli za stan, stedeli za stanSedeo sam tako sam za nasim stolomsve sto iole vredi palo je u voduopet me je zensko napravilo volomigrao sam samo epizodu, samo epizoduRef.Htedoh da zaurlam, strcao sam dolenisam mog'o da izdrzim duzesocijalni slucaj pred vratima WC-arekao je dva dinara, druze, dva dinara, druzeMala nuzda jedan, a velika dvapogledom ga sasekoh ko macemizvinite, molim, pitao sam jakol'ko kosta kad unutra placem, kad unutra placemSedeo sam tako sam za nasim stolomsve sto iole vredi palo je u voduopet me je zensko napravilo volomigrao sam samo epizodu, samo epizodu ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Ti si bioBas sve sto sam zamisljalaPa sam rekla pomozi mi bozeIskreno, ja sam ti dozvolilaSto god pozelis da mozesSvitanje brise osmeheHoces da mi pobegnesI moje srce razbijesSamo jednom nije dovoljnoOsecam se jako zlovoljnoSamo jednom nije dovoljnoDa ljubis me i grlis me2xZnam da nikome na svetu nije potrebnaMoja ljubavna pesma ni suzeI da nisam ni prva niti poslednjaJutro sto ljubav mi uzeSvitanje brise osmeheHoces da mi pobegnesI moje srce razbijesSamo jednom nije dovoljnoOsecam se jako zlovoljnoSamo jednom nije dovoljnoDa ljubis me i grlis me2xMozda to stvarno nije dovoljnoAli ponekad zovek mora da prekine nestoI ponovo zapocneNeko ce reci da sam u pravuNeko da sam pogresioKo zna zasto je to dobroSvitanje brise osmeheHoces da mi pobegnesI moje srce razbijesSamo jednom nije dovoljnoOsecam se jako zlovoljnoSamo jednom nije dovoljno ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука