Данче* Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Film - Mi nismo sami Koliko puta si ljubila strancai bila kao ptica kraj covjekakoji ne leti do tvojih visinai ne zna tajnu skrivenu u tebiTi si u tijelu punom zeljasa usnama zednim iznenadjenjaa nikog nema tko je tvoji ova zemlja se ne zove domU tvome oku je dragi kamenili to suzu cuvas za menea ja sam samo snovidjenjekoje ti kaze, raduj seRef.Ne znam kad, i ne znam gdjeici cemo istom stranom ulicevjeruj mi duso, srescemo seu svijetu tajni, mi nismo sami Снежана, kordun and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 stajala je usred basteko najljepsi cvijetkao da je dio mastei muzike teslusala je pjesmu mojuposljednju sto pjevam njojsad joj kazem zbogom dragaa bila je zivot mojprosla je kroz moje snovei bila je trencjelim tijelom bila moja,ja bio sam njennosila je nasu ljubavnasu srecu, prvi cvijetbacila je sve niz rijekui posla u drugi svijetali nocas ako slusanek cuje bolu pjesmi koju pjevamnjoj samo njojzauvijek neka nosina srcu znakzivot je jedan ona bacilanek cuje bol u pjesmikoju pjevam njoj samo njojzauvijek neka nosi na srcu znakzivot je jedan ona bacila. Indexi - Bacila je svi niz rijeku Срђан Ранђеловић and kordun је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Idi sad, druze mojljubav i pozdrav mi odnesi mojoj tiputu mom tu je krajumoran ovde ja cu stati, zelim mirKad ne bude menekad me skriju paprati, travke i saskad ne bude meneljubit cu je pesmama svojim i tadRef.O reci mi njojda je tako prolazno sve kao ptica letsamo nju da volio sam ja jer je za me bila sav svijetcrveni moj cvijetIdi sad, druze mojljubav i pesmu mi ponesi mojoj tidalje sad mogu sampocinak ovdje ja cu naci, idi tiKad ne bude menekada dodju drugi djecaci ko jakad ne bude menereci da cu ostati sa njom i tadRef. Indexi - Balada Данче* and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Cudan miris osjecamna tvome ramenumiris neke tajnostiu tvome pogleduRijeci tesko razumijempricas mi o necemua nikad nije bilou nasem vremenuRef.Sjecanja na tebene umiru u snuplasim se svakog snajer znam da nisi tuTu su neki ljudi kojenikad nisam vidiostvari su drugacijea tako poznateZelim da progovorima ne mogu da prozborimneki drhtaj osjecampa ja se budimRef. BOLERO Maslacak_, Срђан Ранђеловић, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Miladin Sobic Bez Tebe Kad bez tebe prodje dan osjecam se bolestan boli dusa, drhti dlan kad bez tebe prodje dan Kad bez tebe prodje noc ne treba mi tad pomoc boli dusa, drhti dlan lutam tesko bolestan Ref. 2x Kako da ti kazem to nasa veza ima cudnu cud ako neko ode odnijece dobro, ostavice zlo kako da ti kazem to A kad s tobom prodje dan niko ko ja radostan topla dusa, topal dlan kad sa tobom prodje dan Ref. 2x Данче*, kordun and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 uvijek su bile tako nevinete tvoje crne ociko da nikad nece prociljubavne igre one ne videi nikad nece mocisve dok samo strah ne ostanezar si stvarno mislilada je sve to igrasto sam ja zbog tebe sama sto ces sadakad si stigla do zidaa doma nema goluba da te miluje teske se kise spremajukroz tvoj se prozorsamo jablani videnad gradom munje sijevajuUZALUD PITAS KO IDEUZALUD PITAS KO IDEbudaline u planinepustahije kroz kapije stari strazari zijevajukroz tvoj se prozorsamo jablani videdaleki momci pjevajuUZALUD PITAS KO IDEbudaline u planinepustahije kroz kapije pogasi svei budi veselajer ljubav jeza nas tek pocela koncertna verzija Kolko si puta gledala kad seVracahu mladi momci s megdanaI svak je htio poljupcem da seUmije Prvi bi bio previse grubA na drugom bi bilo previse ranaNi jedan tvome oholom srcuDrag nije Teske se kise spremajuKroz tvoj se prozor samoJablani videNad gradom munje sijevaju Uzalud pitas ko ideUzalud pitas ko ide Svjetlo na tvome prozoru cestoBlijedi pred prvim zrakama danaKad vani nema nikoga daZaviruje Krevet je tvrd i duga je nocAjde pogledaj kakvo vrijeme se spremaA doma nema goluba da te miluje Stari strazari zijevajuKroz tvoj se prozor samo jablani videDaleki momci pjevaju Uzalud pitas ko ideUzalud pitas ko ide BudalineU planinePustahijeKroz kapije Pogasi sveI budi veselaJer ljubav jeZa nas tek pocela kordun, Maslacak_ and Dexi је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Massimo - Stranac u noci Znaju me svi, prodajem dusu zbog tebe,Zbog njeznosti, zbog ljubavi, zbog nas.Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,A zelim te, i zovem te, woooooPjevat cu dok suze me ne zabole,Ljubit cu dok usne mi ne izgore,Voljet cu dok oci se ne zatvore,Zauvijek ces biti tu. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 NE DAJ SE INES Ne daj se Ines,ne daj se godinama moja Ines.Drukcijim pokretima i navikama,jer jos ti je soba topla, prijatan rasporedi rijetki predmeti...Imala si vise ukusa od menetvoja soba... divotaGazdarica ti je u bolnici uvjek si se razlikovala po boji papira svojih pisama,po poklonima,pratila me sljedeceg jutra oko 9 do stanicei rusi se zeleni autobus tjeran jesenjim vjetromkao list niz jednu Beogradsku padinu.U vecernjem sam odijelu, i opkoljen pogledimaNe daj se mladosti moja, ne daj se Ines.Dugo je pripremano nase poznanstvoi onda slucajno uz vrucu rakiju i sa svega nekoliko recenica lose prekrivena zeljatvoj je nacin gospodje i obrazi seljankeprostakuso i plemkinjo moja...A tvoje grudi, krevet i moja soba objesena u zraku kao narandza, kao narandzasta svjetiljka nad zelenom i modrom vodom Zagrebaproletirskih brigada trideset i devetkod Krkovic.Pokisla ulica od prozora daljei sum predvecernjih tramvaja...Lijepi trenutci nostalgije,ljubavi i siromastva,Upotreba zajednicke kupaonicei molim vas ako me tko trazi...Ne daj se inesEvo me ustajem tek da okrenem plocudali je to nepristojno u ovakvom casu, Mozart, Requiem, Agnus Dei,Meni je ipak najdrazi pocetak...raspolazem s jos milion njeznih i bezobraznih trenutaka nase mladosti,koja nas provlastitim ocimavara, krade i napusta,Ne daj se Ines.Poderi pozivnicu,otkazi veceru,prevari muza odlazeci da se pocesljas u nekom boljem hotelu...Dodirni me ispod stola koljenom,generacijo moja, ljubavnice.Znam da ce jos biti mladoti,ali ne vise ovakve u prosjeku tisucu devetsto trideset osma,ja necu imati skim ostati mlad,ako svi ostarite,i ta ce mi mladost tesko past,a bit ce ipak da ste vi u pravu jer sam sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno A ponovo pocinje kisa,kao sto veckisni listopad,na otocima more od olovai nebo od borova,udaljeni glasovi koji se mjesaju glas majke, prijatelja, kceri , ljubavnice, roda, brata ...Na brzinu pokupljeno rublje pred kisui nestale svjetlastom bjelinom , jos malo setnje uz more i gotovoNe daj se Ines... Dexi је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 INDEXI - Da sam ja netko Da sam ja netkopozvao bih sve djecakedao bih im igrackei pustio ih da se cijeli dan igraju i jureRadili bi divne stvariprekratki bi bili danivoljeli bi svoje skole djacida sam ja netkoRef.Svim majkama bih izbrisao boreucinio da ocevi ih voledavnu ljubav da im vratei da mirno zive svoje sateda sam ja netkoNe bi, ne bi ljudi zivot proklinjalisve bi ruze zeni poklanjalikako bi se zivjelo i kako bi se voljeloi kako bi dobro bilokako bi se zivjelo i kako bi se voljeloi kako bi dobro biloda sam ja netko "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Haustor - Bi mogo da mogu uvijek sam a nikad do kraja,vecer u gradu ti donese neki lijeku nekom kutu gdje samoca se zbraja.uvijek s malo premalo para,kad upale se svijetla, ode dima miris noci opet postaje stvaranko mnogo puta do sada,on sanja, kako beskrajno pada.bilo je rano jutro tadakad je ostavio sve,culo se samo kako ptice pjevaju,onda je stajao jos dugos druge strane ulice,pustio suze da se same slijevaju.ja bi mogo da mogu,ja bi znao da znam. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Нисмо сви из љубави,стигли на овај свијет,проплакали у часу кад нема нико да те заволи.Још постоје истине које воле бољети,због мене никад, никад нећеш плакати.Никада се нисмо срели,времена нисмо имали,да ми очи обришеш,да ми руке милујеш.Јер ја сам тугу квасио,туђим сузама,к'о некад моја драгасвојим очима.Јелена, Јелена,ех, да су анђели,носили крила родама.Јелена, Јелена,да су бар богови,имали мало времена.Јелена, помисли,да су бар људи сви,рођени под срећним звјездама.Јелена, Јелена.А године пролазе,низ наше образе,вјетрове прољетне,старост умирује.Да л' за тебе постоји,неко сасвим драг и лијеп,чије руке теби радост доносе.Јер данас више немам снаге,да те заволим,данас само морам, морам,још једном да те потражим.Јер ја сам тугу квасио,туђим сузама,због мене никад, никад,ниси плакала.Јелена, Јелена,ех, да су анђели,носили крила родама.Јелена, Јелена,да су бар богови,имали мало времена.Јелена, помисли,да су бар људи сви,рођени под срећним звјездама.Можда не би..Јелена, Јелена. Болеро -Јелена Снежана је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Gdje da kreneš u ovo strasno doba, nemaš gdje,Sama u tom haljetku cirkuske jahačice.Milijun rubalja za tvoja glatka ramena,Daj, makar ne varaj ovog anđela na dlanu,Zaboravi, ako možeš.Zaboravi,ZaboraviAko možeš.Otmijeno izgubljena opklada to ti je.Kao spremljen krevet malo tijesan za dvoje,Kao haljina kada se rašiva,Evo porodi me kao srna na snijegu,I zaboravi ako možeš.Zaboravi,Zaboravi,Ako možeš.Gdje da kreneš u ovo strasno doba, nemaš gdje.Tebi svaki krevet ovog svijeta tijesan je.Idi pod lažnim imenom,Idi i putuj sjeverom,Ili porodi me kao srna na snijeguI zaboravi. Bijelo Dugme Ako Možeš, Zaboravi Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука