Млађони Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Biće tu brat moj kako si i ti već rekao: Susret dve krajnosti. Ovde nema posla ni za kakavu pametnu temu. kako ne indeticni su... evo ova ana, cuo sam upada n skupove pljuje ljude u lice, preti im...... dve krajnjosti... da da oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 znaci oni smeju da odrzavaju tribine na fakultetima,da razglabaju o dzointima,da nose transparente protiv patrijarha...a ovi drugi ne smeju da imaju tribinu i njihove se zabranjuju i jos pride se okupljaju levicari da ih lemaju ako se usude da se pojave u zakazano vreme na fakultetu. Fasisti Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 znaci oni smeju da odrzavaju tribine na fakultetima,da razglabaju o dzointima,da nose transparente protiv patrijarha... Pa nacisti, sami to kazu za sebe... "nacional socijalisti" jel znash sta je nacional socijalista? Nacional socijalizm, brate milose, je puno ime za nacizam. Naci je skracenica za nacional socijalistu. Nisam ja nista izmislio sve to pise na njihovom sajtu. a ovi drugi ne smeju da imaju tribinu i njihove se zabranjuju i jos pride se okupljaju levicari da ih lemaju ako se usude da se pojave u zakazano vreme na fakultetu. Kakve veze imaju Ana Jaksic, i ova tribina sa levicarima? Nije to marks 21 niti anarho sindikalci.... Apsolutno nikakve.. devojka je libertarijanka.... clan libeka... libekovci nisu levicari... sto se mene lichno tice ja bih sve te tribine zbranio na fakultetima, ustvari ja bih ukinuo drzavne fakultete pa nek svaki privatni fakultet prvi tribine kakve oce.. nacisticke, fasisisticke. komunisticke... po meni je to privatna stvar i drzavne institucije se uopste ne trebaju mesati u to. Fakulteti, skupstine, organizacije itd. cak mi je po malo i licemerno od libeka da koriste drzavne fakultete za promociju svojih ideja..... ali ako vec mogu da pricaju price tamo.. neka zabrane dokazane zlocinacke ideologije kao sto su Komunizam i Nacizam... naiste vec zabrnjuju jos da krenu da zabranjuju i komuniste i super... kad bi ostavili samo libelare, libertarijaance, sociodemokrate, centar i centralnu desnicu, nacionalisticki centar i ostale ideologije koje nisu dokzano zlocinacke bilo bi super..... bolje ista nego nista. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ako napišem svoje mišljenje i svoj komentar, biću instant banovana. Tako da ću samo skratiti... Jezivo. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 kako ne indeticni su... evo ova ana, cuo sam upada n skupove pljuje ljude u lice, preti im...... dve krajnjosti... da da Ne ona je i spremna oko da iščupa nekome samo da ima para da plati. Ne trbunjaj brate mili pomisliću da se gubiš posle 5 sati neprekidnog forumašenja. Naravno da su dve krajnosti a ti brani koju hoćeš samo nemoj meni da soliš pamet da to nije istina. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Oh kako me Milosavljevic podseca na mene,od pre 15tak godina Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Nisam ja nista izmislio sve to pise na njihovom sajtu. А да се ниси ти Млађони мало занео у конструкцији? И то по обичају. Volim_Sina_Bozjeg and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Tebi ne smeta da ti predaju nacisti o zlocinima komunista? ok.... meni smeta kad puste ubicu iz zatvora da vodi humanitarnu akciju.. ono.... takav sam... imam duple arsine.. sta cu.. Retko lepa feministkinja. To je isto kao kada bi me pitao da li bi slusao predavanja vrhunskog biologa o biologiji, koji je ideoloski nacista. Naravno da bih, sta mene to briga, ako je covek dobar naucnik. Druga stvar je sto si se ti uhvatio te definicije ko smrt za babu, ja ti garantujem da veliki deo tih momaka sebe ne smatra nacistima u tom cistom smislu, koji ti potenciras. Kao da ne znas da unutar svake organizacije postoje ljudi sa razlicitim stavovima. Ja znam za "Srbsku Akciju" jos od njenog osnivanja, cuo sam za nju, to je mnogo sira prica od bilo koje ideologije pa i nacizma, i kao takva ima dosta losih i dobrih stvari. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ne Milosavljevic u sustini pljuje naciste i fasiste ali dolazimo do zakljucka da je to upravo ko? pa on i to najvise na forumu. Pazite njegovu percepciju,dakle ako je novinar,glumac,pevac,istoricar,fizicar,matematicar...on ga nece vrednovati ako je pride recimo po njemu nacista. Dakle on moze biti strucnjak nad strucnjacima ne vredi. Cije je to geslo bilo? Secate se mozda iz istorije...nosio je brcice. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 znaci oni smeju da odrzavaju tribine na fakultetima,da razglabaju o dzointima,da nose transparente protiv patrijarha...a ovi drugi ne smeju da imaju tribinu i njihove se zabranjuju i jos pride se okupljaju levicari da ih lemaju ako se usude da se pojave u zakazano vreme na fakultetu. Fasisti Objasni mi molim te kako mozes mirne savesti da branis naciste i da se zalazes za njihova "prava da odrzavaju tribine"? Ja sam bio zrtva neonaci torture, upali su na svirku niskih bendova, uzeli nam instrumente i sve skypa zakljucali u backstage. Bilo nas je dvadesetak ucesnika. Kad su nas zatvorili, prostor se ispunio njihovim pristalicama za koje su oni nastavili svoju svirku sa naci pesmama, hitlerovskim baladama i slicnim idiotarijama. Bio sam drzan kao talac u 21. Veku od strane ljudi koji jedva da imaju ganglija da sricu napisano, al zatoznaju da je njihova misija na ovom svetu nedvosmislena te vrlo konkretna... Od tad je proslo bar 15 godina i pitam se kako iko mize takvim ljudima da pruza ikakav vid podrske? Ne sumnjaj uopste, da nisam na odobravanju napisao bih ti post koji bi mi zaradio momentalni ban al ovako necu jer ga nikad ne bi odobrili... Ovako pisem sad lepo i kulturno i racunam na tvoju mastu da skontas sta sam ti zapravo hteo reci... Ljubi te klaud... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Meni je ovde jedini problem, u celoj prici. Zato sto je ocigledno da postoje dvostruki arsini, to mi je krivo. Ne podrzavam nikakvo nasilje, kao sto vec rekoh sto puta sam se svadjao bukvalno sa ovim drugarom, slusajuci njegova razmisljanja ali mi je krivo kada se po nekima besomucno pljuje svakom prilikom, bez ikakvog znanja a drugi vecno uzimaju ulogu neke zrtve, nekog deteta koje trci pod tatin ogrtac a realno, niko ga ni ne dira cak se moze reci da ima najveca prava u drustvu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Deki ne upadaj u odbranu sada,izgubićeš ono u šta si u suštini potpuno siguran a to je, da su na delu dve krajnosti. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Значи у нечистом смислу? А у ком смислу су они нацисти, баш бих волео да знам. А и у праву си. Нпр међу нацистима нису сви били за гасну комору, неки су потенцирали крематоријуме, неки истребљења на друге начине. Извини, било је јаче од мене. Mislim da si do sada uvideo, u vezi mojih stavova na onim temam o jevrejima, da sam licno jako antinacisticki nastrojen, tako da verujem da si shvatio da sam mislio na razne varijacije nacionalizma, od onih zdravih koje imamo i u crkvi do onih ultra koje su dosta nalik nacizmu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ne trbunjaj brate mili pomisliću da se gubiš posle 5 sati neprekidnog forumašenja. Ja kad dodjem na ovaj forum meni je ko u diznilendu. Prosto se odusevljavam magicnim stvarima. Magicnim stvarima kao, naprimer, koliko si ti sposoban da umislis stvari o nekom cisto da bi isterao neku svoju poentu. Kao ovo naprimer: Ne ona je i spremna oko da iščupa nekome samo da ima para da plati. Sto je, jelte otrodoksna glupost. Nikog nije pljunula, nikog nije tukla, nikom nije pretila batinama. Ali eto, ne voli crkvu i proziva je, pa ti moras da izmislis nesto da bi je izjednacio sa fasistima. i kako da ne forumasim pet sati, ja ti kazem.. kao dete u diznilendu prosto mi se ne ide odavde... To je isto kao kada bi me pitao da li bi slusao predavanja vrhunskog biologa o biologiji, koji je ideoloski nacista. Naravno da bih, sta mene to briga, ako je covek dobar naucnik. Nidje veze sa onim o cemu ja pricam nema. Ovde pricamo o tome da ti hoces nacistima da dozvolis politicko predavanje. A ne naucno. Druga stvar je sto si se ti uhvatio te definicije ko smrt za babu, ja ti garantujem da veliki deo tih momaka sebe ne smatra nacistima u tom cistom smislu, koji ti potenciras. Pa sta mene briga u kom smislu oni sebe smatraju nacistima? Vecina ubica i kriminalaca za sebe misli da su dobri ljudi. Ideje koje oni promovisu su dokazano opasne ideje. Podjednako kao one koje komunisti promovisu. Ja znam za "Srbsku Akciju" jos od njenog osnivanja, cuo sam za nju, to je mnogo sira prica od bilo koje ideologije pa i nacizma, i kao takva ima dosta losih i dobrih stvari. I nacizam ima u sebi "mnogo dobrih stvari" ovako kad citas mrtvo slovo na papiru. Al kad pogleds u praksi kako se to ispoljava... druga prica. Isto i komunizam. Svi jednaki? Pravda i jednakost za sve? SUpeer idealno... a u praksi? 1000 i 1000 mrtvih. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 biću instant banovana. Tako da ću samo skratiti... И ја ћу бити сад мало збуњен... instant [ muški rod ] Polugotovo ili gotovo jelo ili napitak. (http://www.onlinerecnik.com/leksikon/srpski/instant) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука