Јован Чакарески Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Јао боли ме боли ме јако глава зато идем да пајким. Аутор: Др.Мр.итд. Јован :cheesy2: Kad bi bio neka faca u poeziji za ovo bi dobio svake pohvale :cheesy: 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Није ме срамота, кад неко гледа, лизати са прстију... чоколадне мрве.. мене су учили да се чоколада не баца :cheesy2:Extra! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Писмени рад из српског језикаБио је леп и сунчан данкуче је лајалоЗорица му дала коске Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Није ме срамота, кад неко гледа, лизати са прстију... чоколадне мрве.. мене су учили да се чоколада не баца 319.gif 319.gifExtra! Uh, samo da ste probali mrviceee bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Милисав вампир, руча кромпир, њему је јутарња фискултура да купус у кацу тура. (није моје, украо сам) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Evo malo i Bregine "kukuriku" poezije https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Tavita, Tanja, , Me,My Self and I Snovi na javi. Haiku! hehe...bas fino 0913_sport Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 дремам а можда и не ћутим а можда и не дишем а можда и не ту сам а можда и не... Дуња је реаговао/ла на ово 1 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 prva asocijacija na ovo mi je BAG kompjuterski, naravno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Tavita, Tanja, , Me,My Self and I Snovi na javi. Haiku! hehe...bas fino 70A.gif Dijagnoza a?! starece Fino, slatko, Slatko, fino, Cokolino! 0202_238 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Nebo. Sunce. i djelovi mene, kroz roletne 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Gore na dnu... Dole na vrhu... skretanje ulijevo.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 SAt. Treptaj. oko. sekunda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Celjust grize... Ali ne guta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Велики петак Ногице вире кокошије, то се чорба кува, сланина је на столу, нож и врући лебац. Ја гледам из прикрајка, млад јуноша Титов, поред мене деда појединости памти из попове куће мирис је опојан ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука