Гости Guest свештеник Иван Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Starac Siluan Atonski na haiku nacin: Gore imajmo srca Dole Umom u adu Браво, браво 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Погоди на коју симфонију мислим. и крени. мојим ребрима 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 betoven..... deveta 0110_hahaha.... 41. violine ubijaju... kod Mocarta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 окуј ме сном... живот кроз ивице речи корача, жеђ свилу милује, прапорци кишу, мириши звук... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Kelti u glavi u srcu Telo svi smo Jedno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Лепо рече чоек 21. века... О темпора о морес... То је питање за очеве... Мој први Хаику! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Оља 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Оља klapklap klapklap klapklap Хвала Ти што сам је препознала, захваљујући теби! klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 u kecelji sa medolinom vrckam, ja sam vrckavi crv Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 u kecelji sa medolinom vrckam, ja sam vrckavi crv klapklap klapklap klapklapПравац: хумористичка Хаику...јеси читао "Водич кроз галаксију"...е то је Хаику... klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 najjači su oni što su prvo izmislili dezodorans pa onda točak Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 najjači su oni što su prvo izmislili dezodorans pa onda točak Јес, вала у праву си... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Ако жели, човек од јутра до мрака може доспети до божанске мере Ава Алоније Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 nos.......... ako curi, obriši ga i slavi Boga ava Palomije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука