Млађони Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 mislis da je sve na kraju krajeva u parama? Isto koliko i ti. Ni pedalj manje ni pedalj vise. neka, drazi mi i crni diktator sa cijim programom bi se vecinski slagao nego prevarant koji bi mi govorio sta zelim da slusam Ono sto ti zelis da cujes je "stvoricu velika Srbija" a diktator koji veruje da to moze da postigne, je onaj koji te laze. Laze prvo sebe pa onda tebe. Zato je ludak. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 to je nacionalna teznja stara 5 vjekova, jedan od nakkrupnijih srpskih nacionalnih interesa o kom danas niko vise ne vodi racuna, jer su u nas ubija sve nacionalno, ti si dobar primjer toga ... Nacionalni interes je ono sto ce dobro da donese Srpskom narodu. Velika Srbija nista dobro nece da donese Srpskom narodu. Samo krv do kolena i ruiniranu zemlju. Jer je to jedini nacin da napravis veliku Srbiju. od takvih ko ti srbi proizvode nove nacije Pametni ljudi, nece da budu iste nacionalnosti kao i ludaci. Isto ko sto se pojedini odrecu sinova alkoholicara, narkomana i raspikuca, tako se neki pametni odricu nacije kada vide da ima previse idiota. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Isto koliko i ti. Ni pedalj manje ni pedalj vise. Ono sto ti zelis da cujes je "stvoricu velika Srbija" a diktator koji veruje da to moze da postigne, je onaj koji te laze. Laze prvo sebe pa onda tebe. Zato je ludak. jevreji su cekali jako dugo na drzavu, srbi takodjer, bilo je mnogo gorih situacija nego danas, ne treba biti u tom lud vec imati dugorocnu strategiju, ko sto su hrvati imali i urodilo im plodom, pesimisti tu nemaju sta da traze, oni ionako samo kukaju i plase s eza sebe ponajvise Баба, Crveni Baron and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Pametni ljudi, nece da budu iste nacionalnosti kao i ludaci. Isto ko sto se pojedini odrecu sinova alkoholicara, narkomana i raspikuca, tako se neki pametni odricu nacije kada vide da ima previse idiota. ova ti zlatna , bem ti covjeka koji se sam sebe odrice, ima dosta takvih sto se stide po evropi reci da su iz srbije, grdna im sramota, zbog ludaka valjda Crveni Baron and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 jevreji su cekali jako dugo na drzavu, srbi takodjer, bilo je mnogo gorih situacija nego danas, ne treba biti u tom lud vec imati dugorocnu strategiju, ko sto su hrvati imali i urodilo im plodom, pesimisti tu nemaju sta da traze, oni ionako samo kukaju i plase s eza sebe ponajvise Ja cu sutra dan da glasam za nekog ko hoce veliku Srb. kad mi odgovori jasan plan kako do toga da dodjemo bez prolivanja krvi i kada mi kaze koju korist Srbi imaju od toga.... toliko od mene. cao zdravo. ova ti zlatna , bem ti covjeka koji se sam sebe odrice, ima dosta takvih sto se stide po evropi reci da su iz srbije, grdna im sramota, zbog ludaka valjda Pa normalno da se stidim.... kad zivim u zemlji gde 5 000 ljudi oce da prebije 300 pedera... isto ko sto bih se stidio rodjenog oca da je kriminalac i nasilnik... Koja budala moze da se ponosi tim stvarima? Bem ti ja coveka koji se ne stidi toga sto je pripadnik takvog naroda... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ja cu sutra dan da glasam za nekog ko hoce veliku Srb. kad mi odgovori jasan plan kako do toga da dodjemo bez prolivanja krvi i kada mi kaze koju korist Srbi imaju od toga.... toliko od mene. cao zdravo. jel da ti izlozim pismeno ili pušĆaš i telepatijom da ti obrazlozim, moj plan je odlican al takve ko ti mi nuzno zrtvovati, jesi spreman u ime svog naroda da zrtvujes sebe ako te ubjedim koliko bi to bilo dobro za narod? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 jesi spreman u ime svog naroda da zrtvujes sebe ako te ubjedim koliko bi to bilo dobro za narod? To je to "lomljenje gloginja tudjim k... " dobro je za narod da JA ZRTVUJEM NEKOG. Uvek oni koji imaju velike projekte oce da "zrtvuju" nekog drugog za "dobro naroda" Tako je i hitler zrtvovao jevreje, komunisti politicke neistomisljenike.. sve pod izgovorom da je to dobro za kolektiv.. zato se svaki kolektivizam zavrsava zlocinom. hvala ti sto si po stoti put potvrdio da si fasista. dakle tvoj put je, do velike srbije, potvrdio si... preko prolivanja krvi... kao i obicno.. ne ne dozvoljavam da zrtuvjmes mene niti bilo koga drugog za "nacionalne projekte" i za narod... mozes da zrtvujes sebe, svoju porodicu ili nesto slichno. A ne druge ljude. jer svako ko hoce da zrtvuje jedan deo naroda, da bi bilo dobro drugom.... ne zeli dobro svom narodu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 To je to "lomljenje gloginja tudjim k... " dobro je za narod da JA ZRTVUJEM NEKOG. Uvek oni koji imaju velike projekte oce da "zrtvuju" nekog drugog za "dobro naroda" Tako je i hitler zrtvovao jevreje, komunisti politicke neistomisljenike.. sve pod izgovorom da je to dobro za kolektiv.. zato se svaki kolektivizam zavrsava zlocinom. hvala ti sto si po stoti put potvrdio da si fasista. dakle tvoj put je, do velike srbije, potvrdio si... preko prolivanja krvi... kao i obicno.. ne ne dozvoljavam da zrtuvjmes mene niti bilo koga drugog za "nacionalne projekte" i za narod... mozes da zrtvujes sebe, svoju porodicu ili nesto slichno. A ne druge ljude. jer svako ko hoce da zrtvuje jedan deo naroda, da bi bilo dobro drugom.... ne zeli dobro svom narodu. varas se ne bi ja tebi prolivo krv, samo bi te rado izvezao k hrvatima, to bi bio pocetni sitni korak ka realizovanju krupnijih ciljeva Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 varas se ne bi ja tebi prolivo krv, samo bi te rado izvezao k hrvatima, to bi bio pocetni sitni korak ka realizovanju krupnijih ciljeva Ja bih tebi oduzeo pravo glasa. To bi bio sitan korak ka bogacenju i napretku ove zemlje. Svakom ko ode u inostranstvo da radi - oduzeti pravo glasa, da odlucuje o buducnosti Srbije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ja bih tebi oduzeo pravo glasa. To bi bio sitan korak ka bogacenju i napretku ove zemlje. Svakom ko ode u inostranstvo da radi - oduzeti pravo glasa, da odlucuje o buducnosti Srbije. nije nuzno, ja drzavu srbiju bojkotujem, ne ucestvujem na izborima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 nije nuzno, ja drzavu srbiju bojkotujem, ne ucestvujem na izborima Hvala ti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Hvala ti. blagodarim, ne vjerujem ti ja u te glasacke papirice, nisam ja tolika ovca, ja se uzdam u sebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ako Madzar ima sanse da dobije vise glasova od SNS na bilo kom nivou, glasam za njega. Samo da se ovi vise smaknu, odosmo u provaliju sa njima a jos nam se prica da su neki patrioti. Pa makar me Madzar poslao nazad vozom koji me don'o Па и послаће те. А ја се са мазохистима не дружим, тако да знаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 @@Млађони, @@kordun, Prikočite molim vas. feeble је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Па и послаће те. А ја се са мазохистима не дружим, тако да знаш. Meni nije jasno kako ti tako upucen i informisan ne vidis kakva je prevara SNS. Necemo se oporaviti 100 godina od njihove stetocinske vlasti. Ali, to nije tema, nego sam toliko frustriran sto nam ovi vladaju da ne mogu da ne kukam svaki put kad imam priliku. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука