Jump to content

Zločini Srba nad Hrvatima u Drugom svjetskom ratu

Leopold

Препоручена порука

Tvoja generalizacija o hrvatima koji si rodjen u ratnoj zoni je podjednako tacna kao generalizacija onog cikice iz vukovara koji lomi cirilicne table i prica da su Srbi zlo i koljaci jer su mu pobili nekog iz familije.

Generalizuje se kada imas podatke od svih 5 miliona hrvata a ne kada su odrastao medju 20 njih.

Ja ne generalizujem, ja se sluzim najobicnijom dedukcijom. Ako od 20 hrvat koje sm upoznao nema nijedan ustasa , logicno da ne moze biti 50 ustasa u hrvatskoj, jer bi po statistici bar 10 od tih 20 bili ustase. Prosta logika kordune.

Ti konstatno volis ove teme da odvedes u neobjektivnost ratne zone. Normalno je da ce u ratnoj zoni gde su Hrvati cinili zlocine Srbima i Srbi hrvatima da bude vise "ustasa" i "cetnika" nego u neratnoj zoni gde je bilo manje zlocina. Prosta dedukcija kordune.

ne znam sto toliko slaabo dedukujes.. valjda previse generalizujes. :)

samo se ti drzi svoje dedukcije, moju pusti meni...

inace sad cu da generalizujem malo nevezano za hrvate, vi u krusevcu nepravilno govorite srpski jezik, bio sam samo jedan dan tamo, 2005 godine, bez obzira sto ima pojedinaca koji pravilno govore, generalno nemate pojma, sta velis na moju indukciju

Подели на овим сајтовима

Od 6 hrvata,7 ustasa

http://youtu.be/7U5MZFKC86U

Kad sledeci put sretnes hrvata, stisni mu ruku, pogledaj ga u oci pa mu kzi da je ustasa.. nemoj ovde da da prosipas mudrost kako su hrvati ustase... a ovamo ih prims u kucu i kuvas im kafe... kako te nije strah.. da te ne zakolju na spvanju ? :D

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

vi u krusevcu nepravilno govorite srpski jezik, bio sam samo jedan dan tamo, 2005 godine,generalno nemate pojma, sta velis na moju indukciju

Ispravna. Mi ne govorimo moderno srpski, mi govorimo carsko-srpski. :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Da, znači otplata ali ne i osveta, mzda je plata, odmazda - otplata.

osveta se kaže malo drugačije: msta, a osvetit je - pomstit se.

Ovdje još pričamo po staroslovenski, nismo tako napredni ko Srbi.

http://www.nazemi.cz/sites/default/files/styles/940x320/public/minimalni_mzda_versus_dustojna_web.jpg?itok=ppI8w-BH

http://image.voyo.cz.prg.cmestatic.com/media/images/640x360/Dec2012/1423949.jpg?7f7c

Немој да какиш јасно је шта сам рекао.

Одмазда значи отплата и ништа друго нисам ни рекао, а ти пажљивије читај.

А сад да ли су одмазда и освета синоними то је друго питање.

У сваком случају што би рекла деца, усташе "су први почели".

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Kad sledeci put sretnes hrvata, stisni mu ruku, pogledaj ga u oci pa mu kzi da je ustasa.. nemoj ovde da da prosipas mudrost kako su hrvati ustase... a ovamo ih prims u kucu i kuvas im kafe... kako te nije strah.. da te ne zakolju na spvanju ? :D

Aha,dok mislis da ne znam nijednog Hrvata da ih nisam upoznao onda sam retard,huligan,debil koji bi se tukao i ratovao sa njima,kada ipak saznas da ih znam,da sam ih licno ugostio onda sam zenski polni organ sto to nisam ucinio,zanimljivo.

20250

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Aha,dok mislis da ne znam nijednog Hrvata da ih nisam upoznao onda sam retard,huligan,debil koji bi se tukao i ratovao sa njima,kada ipak saznas da ih znam,da sam ih licno ugostio onda sam zenski polni organ sto to nisam ucinio,zanimljivo.

Ne moze ni jedno ni drugo biti..

1. Znash dosta hrvata ali nijednog srbomrzca.

2. Ali znash da su vecina hrvat srbomrzci.

Jednostavno logicki neodrzivo...

20250

Za tri i po godine aktivnog clanstva ,nista impresivno. :) U proseku sat vremena dnevno.

Подели на овим сајтовима

ОВО ЈЕ НАЈГОРА ТЕМА НА ФОРУМУ ИКАДА !

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Није ваљад да ви Чеси нисте Срби? А откуд онда они Лужички Срби тамо близу, код вас?

Подели на овим сајтовима

Немој да какиш јасно је шта сам рекао.

Одмазда значи отплата и ништа друго нисам ни рекао, а ти пажљивије читај.

А сад да ли су одмазда и освета синоними то је друго питање.

У сваком случају што би рекла деца, усташе "су први почели".

Evo šta si obični ljudi, Česi misle o tom ratu 90-tih kod pa sami onda napravite nekakav zaključak, da se razumjet sve i bez nekog velikog prevoda a imate i Google translate ako insistirate, valka je rat itd. neobavezna lektira, kome se čita nek čita kome ne, ne mora, nije dugo:

http://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=461121

Подели на овим сајтовима

Није ваљад да ви Чеси нисте Срби? А откуд онда они Лужички Срби тамо близу, код вас?

Jesu blizu nas, dolaze nam nam stalno u goste na akcije, koncerte, festivale, folklor itd. govore nekom mješavinom češkog i poljskog a sami sebe smatraju jedinim pravim autohtonim Srbima, bolje da to dalje ne razvodim do detalja.

Подели на овим сајтовима

inace o zlocinima srba prem ahrvatima u drugom svjetskom ratu moram pomenuti ovaj slucaj:

Jure_Francetic.gif

francetic, komadant crne legije, moji kordunasi 1942 su ga izboli vilama, nije imao ni posteno sudjenje, pravo na uvodnu rjec odbrane i slicno, al ne valjamo ko ljudi ni  ko kolektiv, nemamo osnovnog postovanja ni prema visokim oficirima, divljaci

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...