JESSY Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 On 4. 12. 2014. at 9:47, Сања Т. рече Свратих да вам свима честитам празник.Нека нам је Пресвета наша, мила Владичица наша, Богородица свима на помоћи у све дане живота нашег. П.С. На здравље вам и на спасење пост. Уживајте :* :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Пре 2 дана је било тачно 2 године како сам са вама. Како је брзо прошло, немам уопште осећај да је толико прошло! Нема везе, идемо даље, колико год да траје Хвала вам за сво добро које сам стекла са вама JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 "Немојте да увек чините ја теби, ти мени. Ја сам нешто, како ви кажете, Вама учинио и ви сада хоћете мени да вратите. Када Вама неко учини нешто, Ви учините неком другом, он некоме трећем и тако се прави круг добрих дела. Иначе то - ја теби, ти мени - је одраз племенске свести и основ корупције. Зато ја кажем да је за племенске народе, у које убрајам и Србе, корупција нешто природно. Ипак, не треба заборавити да смо ми позвани да будемо хришћани, а то значи да се издижемо изнад своје природе." Јеротић Sanja Т., Данче*, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 звончица and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and звончица је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2015 Да би просјак добио милостињу - треба да пружи руку. Да би дете добило храну - треба да отвори своја усташца. Слично овоме потребно је да човек тежи к Богу да би добио благодат Божију - треба да има отворену душу. Молитва је пружена рука за задобијање милости Божје; она је отворена уста ради окушања небеског пића.Свети Филарет Московски Иван Ивковић, Kaludjerovic Sreten and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2015 Дивна су житија Светих наших. Житије Светог Игњатија Богоносца - предивно http://www.crkvenikalendar.com/zitije.php?pok=0&id=BBDD Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Господе...Опрости мени смотаној...ни све дарове твоје не користим до краја...велика је одговорност на нама који знамо, за оно што знамо и томе сам ти крива...за све уздахе твоје, док Гледаш на мене- опрости ! Ја знам да ме волиш, ја сам једно од чеда твојих...пуна је душа моја, због милости Твоје! Опрости ми грешној. pahulja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 16, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2015 Neko se obratio Gospodu sa pitanjem: Učitelju blagi, šta mi treba činiti da nasledim život večni? (Mk.10,17). Šta je podstaklo ovo pitanje? Zar nije postojalo Pismo? Zar nisu svake subote čitali zakon za sve? Postojalo je sve - i Pismo, i njegovi tumači. Međutim, u društvu nije postojala jednomislenost. Zbog toga je dolazilo do zabune. Fariseji su govorili jedno, sadukeji drugo, jeseji svoje, Samarjani svoje. U Galileji su se, može biti, čula i mnogobožačka učenja, i svako je isticao svoje učenje sa ubeđenjem. Onaj ko je revnovao za svoje spasenje dolazio je, prirodno, do pitanja: "Šta treba raditi i čemu slediti kako se ne bi pogubila duša?" Naše stanje je vrlo slično tadašnjem. Kakvih samo kod nas nema učenja i u školama i u društvu i u literaturi! Ravnodušni se zbog toga ne brine, ali onaj kome nije svejedno kakvom učenju sledi ne može a da ne traži rešenje. Šta on treba da radi? Kakvo on rešenje može naći? Onakvo kakvo je dao Spasitelj: veruj i živi kao što je zapovedio Bog, a ljudska učenja ne slušaj. Neka oni samo pričaju svoje. I govor naučnika mnogo puta je sličan glasinama i modi: danas jedno a sutra drugo. Ti, pak, pazi jedino na reč Božiju koja ostaje vavek. Ono što je Gospod zapovedio nikakvo mudrovanje ne može da zameni. Sve će se obavezno ispuniti. Jer, Sud će biti po reči Gospodnjoj, a ne po našem umovanju.SVETI TEOFAN ZATVORNIK Иван Ивковић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Tako to ide: najpre nekome oprostiš nešto, a onda oprostiš sebišto si mu oprostio. Kao vakcina: primiš najpre malu dozu, vrlo malu,koliko može tvoj organizam da podnese i odjednom postaješ imuni na ono najgore. I ne primetiš kada si postao drugi covek,kako te se neki virusi ne doticu, kako je neki deo tebe, nežan iosetljiv, nestao zauvek. Kad jednom pomeriš granice svoje tolerancije,onda je besmisleno da ih vracaš nazad, jer ceš sam sebi da izgledaškao budala, što nije nimalo prijatno. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Да...бесмислено је.- Корачај даље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука