Sanja Т. Написано Новембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ja sam ti od uvek sa tugom u rodu jedna od onih sto ne mogu nikada srcu svome reci ne ..................imaj u vidu da moje suze sve na tvoju dusu idu More je, mirno a moji brodovi tonu ja nemam volju za plovidbu novu kad nisi tu........... ЛИДИЈА :good2: Јесс, где је та камера којом ме пратиш Опет у срце :* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Загледај се добро у своју душу, тамо је Реч и Дух, а онда слушај и прати...и не скрећи......и наћи ћеш мир. Вук самотњак and Viikica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Ја волим, Христе, науку Твоју,Мада је често лако и преступам,Ја грешим, Христе, ја стално грешим,Али од Тебе – ја не одступам. Грешим, но ипак враћам се БогуИ често сам се сузама купам,Ја небу хоћу, али не могу,Ипак од Тебе ја не одступам. За страстима се својим поводим,Ал у кајању Теби приступам,Ја светлост волим, но мраком ходим,Ипак од Тебе ја не одступам. Само се, Христе, у Тебе надам,Милошћу Твојом да се искупим,Ја жарко желим и тако се надамНикад од Тебе да не одступим. Rafa, Viikica, Драган Јашић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 ...Срце је пространа њива, зарасла у трње и коров страсти. Како на њој посејати благодатно семе? Оно ће пропасти и неће донети плода: зато треба свакодневно, макар и помало, чупати трње страсти, не допуштајући му да делује....Прати покрете свога срца и уништавај страсти које се појављују, пре свега гордости, гнева и осуђивања ближњих. Зашто да плачемо за туђим мртвацима, када наш мртвац лежи пред нама – наша гресима умртвљена душа. Свети старац Макарије Оптински keka and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-szzLV8VtvYs/VGACsF6mGzI/AAAAAAAAEWo/TjH-yoMzbjs/w426-h659/IMG_5278-Edit-Edit.jpg ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 pozdraaavcic za Sanjcic :* Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Keeeeekkkkkooooooooooooooo драга моја JESSY and keka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 proletim ja kad kad i ovuda lep dnevnik :good2: Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Данас ни у пустињи не бих била сама. Велика је гужва у мојој глави. crosseo звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Данас ни у пустињи не бих била сама Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 То ми је требало! Хвала И ово помаже, слушам тренутно Данче*, JESSY and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Нисам соколе родила да бих им ломила крила, већ да бих мајка јунака била! Adelaida, JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Скакала са ћерком по кревету. Шта сам могла...каже дете да није равно огледало.Кад скаче и гледа одраз шири се регал.Наравно, тврдњу сам морала да проверим, а како другачије )) Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1560389_687169267988396_679083486_n.jpg?oh=c219f1ab5362be810a5fb37dc61a3d61&oe=550A056B Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Свратих да вам свима честитам празник.Нека нам је Пресвета наша, мила Владичица наша, Богородица свима на помоћи у све дане живота нашег. П.С. На здравље вам и на спасење пост. Уживајте :* Снежана, JESSY and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука