Jump to content

Za koga ste glasali ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 59
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Za LDP a jos uvek se vodim u evidenciji clanstva SRS

Која шизофрена комбинација.
0110_hahaha 0110_hahaha klapklap e Maso legenda si ,, ima li neka tema gde ce tebi i meni da se poklope misljenja
Подели на овим сајтовима

Ja sam za kralja..... ali pravog srpskog kralja, ne za ovog sto ne zna srpski... 0104_cheesy

А где наћи таквог ? 0202_238

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Zamal' da ne kažem - 100 maraka  0104_cheesy ....

Totalno off topic, ali mi pade na pamet ovo:

Na utakmici dva prijatelja sede i pita jedan; Koliko ima do kraja utakmice, a ovaj mu odgovori...2,5 dolara...mislim covek samo misli kako i na koji nacin da napravi sto vise para tako da i u tom momentu on misli o novcu umesto da uziva u utakmici... :)

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Zamal' da ne kažem - 100 maraka  0104_cheesy ....

Totalno off topic, ali mi pade na pamet ovo:

Na utakmici dva prijatelja sede i pita jedan; Koliko ima do kraja utakmice, a ovaj mu odgovori...2,5 dolara...mislim covek samo misli kako i na koji nacin da napravi sto vise para tako da i u tom momentu on misli o novcu umesto da uziva u utakmici... :)

Čim misli o novcu, moj je čovek  0104_cheesy ... Zamal' ponovo ne rekoh - 100 maraka  :smiley: ...

A koja je utakmica?  0104_cheesy ...

Подели на овим сајтовима

Deca njihova igrala fudbal u gradskol ligi...ali ima jos toga kod njega...za slavu svoju,spremi covek sve ostavi goste i ide spavati u 9, kaze samo se vi sluzite ja moram spavati jer ustajem u 4 ujutro...covek odlucio da se obogati pa radi po nekoliko poslova i nista drugo nije vazno ni prece...al da ne spamujemo vise...

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

ja uopste necu da glasam, jer svako ko na vlast dodje, bar kod nas, dodje radi punjenja svojih dzepova....

Ja sam za kralja..... ali pravog srpskog kralja, ne za ovog sto ne zna srpski... 0104_cheesy

Шта ћеш када су црвени протерали краљевску породицу и образоване политичаре из земље...ваљда када неко одраста и стаса ван отаџбине-логично не зна баш најбоље матерњи језик.

Принц Александар је велики човек,који је много учинио за Србију,за народ,поготово на Космету. Уопште је јака дипломатска фигура и Србија овенчана његовом круном би знатно ојачала.

Дакле,живео наш краљ Александар Обновитељ  :)

Постављена слика

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

ja uopste necu da glasam, jer svako ko na vlast dodje, bar kod nas, dodje radi punjenja svojih dzepova....

Шта ћеш када су црвени протерали краљевску породицу и образоване политичаре из земље...ваљда када неко одраста и стаса ван отаџбине-логично не зна баш најбоље матерњи језик.

Принц Александар је велики човек,који је много учинио за Србију,за народ,поготово на Космету. Уопште је јака дипломатска фигура и Србија овенчана његовом круном би знатно ојачала.

Дакле,живео наш краљ Александар Обновитељ  :)

Постављена слика

moze ali da Linda Karadjordjevic promeni ime.... 0104_cheesy ili da se zove Srbijanka ili nista........ (u celoj lozi svi moraju da imaju srpska imena)

Подели на овим сајтовима

moze ali da Linda Karadjordjevic promeni ime.... 0104_cheesy ili da se zove Srbijanka ili nista........ (u celoj lozi svi moraju da imaju srpska imena)

? Чему то?

Линда се показала као већа Српкиња од многих Србијанки,Бранки и сл...она сваке недеље шаље хуманитарну помоћ на Космет. И чини много за српство.

Да ли свака супруга било ког Карађорђевића треба да мења име? Па наша краљевска породица је повезана са многим краљевским породицама-британском,бугарском,грчком,бразилском,као и бројним угледним америчким породицама.

Одговор ти није на месту.

Подели на овим сајтовима

? Чему то?

Линда се показала као већа Српкиња од многих Србијанки,Бранки и сл...она сваке недеље шаље хуманитарну помоћ на Космет. И чини много за српство.

Да ли свака супруга било ког Карађорђевића треба да мења име? Па наша краљевска породица је повезана са многим краљевским породицама-британском,бугарском,грчком,бразилском,као и бројним угледним америчким породицама.

Одговор ти није на месту.

ma znam covece zezam se 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0202_238    :)

Подели на овим сајтовима

А где наћи таквог ? 0409_feel

Емилијане брате то ти је једна поштапалица коју је лансирао Шеки , јербо шеки мишљаше да ће он постати краљ , па му стога сметао конкурент , мислим једини могући престолонаследник.

Е сад на жалост истина је да овај наш престолонаследник ( који не уме да каже :"НАше славне претке", него извали "прекете" и "претеке" и на крају "пртеке" ) не дивани баш најбоље српски, али то смо ми Срби сами криви а не он.

Мислим крив је и он мало, али ми више, јер ми смо викали да нећемо краља и да нам не треба краљ и шта ће човек он је тада био дете , а његовим родитељима МИ нисмо дозвољавали да се врати у Србистан, а он одрасто сос енглези , нормално је да му је енглески матерњи, ал ето ипак он зна и српски, други чланови разних династија православних народа у дијаспори не знају ни реч свог матерњег језика, а овај наш ипак разуме и дивани по нашки.

Јес да га је нако гадно слушати, ал се бар разумемо.

Него ја бих баш њега ставио за краља.

Мислим шта је бољи Тадић од њега?

Овај манекен, онај манекен, данас ти је инако код нас власт само манекенство.

Фасада за неку реалну власт.

Зато мислим да је дошло време да вратимо монархију.

И то баш нашег "прекете" Караџорџевича , а што да јок.

Таман кад се наша марионетска васт успостави ко монархистичка и то владара коме је матерњи енглески , чик да онда видим амере да нам нешто приговоре како немамо везе са англосаксонцима и њиовом традицијом демокрације, а код нас на влас енглез, мисим брате , нек само зуцну.

Е онда у међувремену ће наравно Руси да оћерају ове демократе и друге фашистичке ревизионисте и довешћеду своје људе да нам поставе неку проруску власт, ал ми јок , ми ћемо већ тада имати монархију и рећићемо Русима да ми не дамо краља ни за живу главу.

Наравно Руси ће инсистирати да краљ кад већ зна енглески мора да зна и руски , па ће ту бити мало повуци потегни, али решићемо ми то , способни смо ми за разне реформе и преокрете државничке.

Тако ћемо ми имати владара полиглоту , свецких размера, са православном круном на глави, а у глави ће да му буде оно што му се каже, та ни овоме брез круне није другачије...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...