Ulični Muzičar Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ja od početka PROTIV Miloševića ... znači , za one koji su imali najveće šanse , a , nisu SPS ... ili SRS SPO , depos , koalicija ZAJEDNO itd ... posle pada Slobinog , pustio sam ih da se sami kolju ... ne glasam više ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ja od početka PROTIV Miloševića ... znači , za one koji su imali najveće šanse , a , nisu SPS ... ili SRS SPO , depos , koalicija ZAJEDNO itd ... posle pada Slobinog , pustio sam ih da se sami kolju ... ne glasam više ! тај фазон. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Искрено, не сећам се. Толико сам озбиљно приступала изборима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Питање мало много индискретно...За жуте нисам! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Гласао сам против Слободана. Али после је испало да је изборе добио човек који је власник једне фирме која за свој знак има пирамиду, затим и зграда фирме на врху има пирамиду чак и је и у основи пирамида. Тржни центар такође има пирамиду на крову... Смрди на масона. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 ни ја нисам за жуто(е)... 0110_hahaha . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 ja cekam cara, i ne glasam 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 За странку пензионера, јер су имали најбољи изборни слоган: "Ми смо странка ваше будућности" 319.gif У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ni za koga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 nikad nisam glasao vjerovatno i necu nikad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 moj moto je bio : "mrzim SPS-ovce" ... sa naglaskom na OVCE ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 ДСС БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нажалост, био сам млад и изманипулисан, па сам 2 пута гласао за демоНкрате! crvenilo crvenilo crvenilo Од сада, само НАРОДНА СЕЉАЧКА СТРАНКА - Марјан Ристичевић! 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap Мада, свиђа ми се констатација, уједно је и подржавам - ја сам монархиста чекам Цара! tanning http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Немам право гласа у Републици Србији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 marijan rističević... da se selo pita 0102_laugh :cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука