Стефан Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Демократска странка Србије. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Кад ли бејаше 1988 или 9 за председника сам гласао за оног Мађара како се ваби , стао ми мозак , што је био главни за царину у време Милошевићеве ере , јооооој људи године и почела сенилност да ме стиже...аууууу да да Кертес , елем још тада сам видео у Милошевићевим ставовима и говорима ко је и шта је па реко ако нас прода и изневери нек буде Мађар а не Србин.Потом је негде '90 у Хрватском листу "Старт"изашао интервју Вука Драшковића који ми је још више отворио очи о Црвеној Сатани -Ћопавом и о Чича Дражи , па сам био на крв и нож са супругом и свом фамилијом због ЧИЧЕ и гласао увек за СПО до 2000 године.Када паде Милошевић гласао сам за ДСС јел ми се чинило да Воја Коштуница је био за монархију па ме изневери,је'л човек је увек необавештен је'лте и од тада више за никога . У задње време ми се чини да је Тома Николић међу фаворитима али незнам ће видимо.А да за Вука сам тео да погинем 9 марта '91 гутао сузавац и батине па је на крају и он пук'о.Да је његова Дана преузела кормило 9 марта би улетели у скупштину и можда би се све много другачије завршило што се Србије тиче ко зна!? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 ДСС , СРС а задњих неколико избора нисам излазио јер нико није заслужио мој глас јер нико није ништа урадио за мој град нити ћу икада више изаћи на гласање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Кад ли бејаше 1988 или 9 за председника сам гласао за оног Мађара како се ваби , стао ми мозак , што је био главни за царину у време Милошевићеве ере , јооооој људи године и почела сенилност да ме стиже...аууууу да да Кертес , елем још тада сам видео у Милошевићевим ставовима и говорима ко је и шта је па реко ако нас прода и изневери нек буде Мађар а не Србин.Потом је негде '90 у Хрватском листу "Старт"изашао интервју Вука Драшковића који ми је још више отворио очи о Црвеној Сатани -Ћопавом и о Чича Дражи , па сам био на крв и нож са супругом и свом фамилијом због ЧИЧЕ и гласао увек за СПО до 2000 године.Када паде Милошевић гласао сам за ДСС јел ми се чинило да Воја Коштуница је био за монархију па ме изневери,је'л човек је увек необавештен је'лте и од тада више за никога . У задње време ми се чини да је Тома Николић међу фаворитима али незнам ће видимо.А да за Вука сам тео да погинем 9 марта '91 гутао сузавац и батине па је на крају и он пук'о.Да је његова Дана преузела кормило 9 марта би улетели у скупштину и можда би се све много другачије завршило што се Србије тиче ко зна!? Вук Драшковић је био, на жалост,окорели удбаш. Био је секретар Мике Шпиљка. Не постоји ни једна странка која је за монархију,идеја о монархистичкој обнови је свест у појединцу,и она је ванстраначка и надстраначка. Ти нпр. у "Краљевој омладини" имаш много њих који су из ДС-а. Једина озбиљна групација која је за монархију је Српски либерални савез,али они су више група интелектуалаца него ли политичка странка. БЕЗ КРАЉА НЕ ВАЉА "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Кад ли бејаше 1988 или 9 за председника сам гласао за оног Мађара како се ваби , стао ми мозак , што је био главни за царину у време Милошевићеве ере , јооооој људи године и почела сенилност да ме стиже...аууууу да да Кертес , елем још тада сам видео у Милошевићевим ставовима и говорима ко је и шта је па реко ако нас прода и изневери нек буде Мађар а не Србин.Потом је негде '90 у Хрватском листу "Старт"изашао интервју Вука Драшковића који ми је још више отворио очи о Црвеној Сатани -Ћопавом и о Чича Дражи , па сам био на крв и нож са супругом и свом фамилијом због ЧИЧЕ и гласао увек за СПО до 2000 године.Када паде Милошевић гласао сам за ДСС јел ми се чинило да Воја Коштуница је био за монархију па ме изневери,је'л човек је увек необавештен је'лте и од тада више за никога . У задње време ми се чини да је Тома Николић међу фаворитима али незнам ће видимо.А да за Вука сам тео да погинем 9 марта '91 гутао сузавац и батине па је на крају и он пук'о.Да је његова Дана преузела кормило 9 марта би улетели у скупштину и можда би се све много другачије завршило што се Србије тиче ко зна!? Вук Драшковић је био, на жалост,окорели удбаш. Био је секретар Мике Шпиљка. Не постоји ни једна странка која је за монархију,идеја о монархистичкој обнови је свест у појединцу,и она је ванстраначка и надстраначка. Ти нпр. у "Краљевој омладини" имаш много њих који су из ДС-а. Једина озбиљна групација која је за монархију је Српски либерални савез,али они су више група интелектуалаца него ли политичка странка. БЕЗ КРАЉА НЕ ВАЉА Схватио сам ја то али врло касно нажалост ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Pitam se za koga. Svi su neokomunisti i "demonkrate". FUJ 31 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Pitam se za koga. Svi su neokomunisti i "demonkrate". FUJ 31 Па кажем ти ја за странку пензионера јер је то ипак странка наше будућности 4chsmu1 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 neokomunisti Није ми јасно зашто су се сви распалили на идеје "социјалдемократије" и "демократског социјализма". Пре годину дана толико је никло партија социјалдемократског усмерења,да је то просто смешно. А искрено,не видим на који начин су они левичари,на који начин они праве ревизију приватизација и корекцију тржишне економије...нигде не видим пакете социјалних мера,неку бољу социјалну политику најугроженијих... Мислим да би се покојни Зоран,велики борац за демократију и пад комунистичког терора,превртао у гробу да зна да је његова странка у симбиози са СПС-ом у "Социјалистичкој интернационали",и да садашњи председник његове странке по ингеренцијама жели да претекне ћопавог Загорца Броза... 4chsmu1 "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 ...у симбиози са СПС-ом у "Социјалистичкој интернационали",и да садашњи председник његове странке по ингеренцијама жели да претекне ћопавог Загорца Броза... klapklap Skoro svi su oni komunistichka deca i unuchicci. Slepi su nas oduvek vodili a i sada je to sluchaj.Posleratna negativna selekcija nam je donela mnoschtvo nesposobnih koji su sve svoje znanje stekli preko rodbinskih, kumovskih i prijateljskih veza. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Боље је и паметније мислим,да размишљамо а за кога наредни пут да гласамо! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Чекам краља , нека буде воља Божија, и власт је од Бога. Каква год била наше је да трпимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Чекам краља , нека буде воља Божија, и власт је од Бога. Каква год била наше је да трпимо. mnogo važna rečenica ! eto , kako se uz pomoć religije pomaže onima koji su na grbači narodu ... da ih narod trpi i nada se raju !!! ODUVEK JE TAKO BILO !!! nešto mislim ... pametno li su to ubacili u bibliju ... (ti LJUDI koji su je pisali , dopisivali , prepravljali ...) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Nisam politicki opredeljen. Te stranke samo sluze da podele narod u vise grupa, tako da tu vise nema sloge. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 da izbori imaju svrhu odavno bi ih ukinuli Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Za LDP a jos uvek se vodim u evidenciji clanstva SRS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука