Zayron Написано Август 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Radhošť - Svatební Novomanželský tanec_Barbora & Rišo_Beautiful first Wedding dance Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Код Арапа (такође и православних) постоји обичај "Заффе" значи свечани улазак младих, где биће свадбена журка, уз музику и игре (обично пријетеља), некад са сабљама. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Srbi najbolji Zayron and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Zayron and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Zayron and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 пре 7 минута, Драгана Милошевић рече Драгана Милошевић and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Вилер Текс and Zayron је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Вилер Текс and Zayron је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Нема свадбе без овога,бар не моје Zayron, Phoebe and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Zayron, Вилер Текс and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Phoebe and Zayron је реаговао/ла на ово 1 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Phoebe and Zayron је реаговао/ла на ово 1 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 I bez ove pesme ne može srpska svadba da prođe AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука