Jump to content

Београдски сајмови књига - нова издања, препоруке

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

• Одговори 412
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Iskreno nisam video sabrana dela,video sam par knjiga,cak mislim ni na zitija nisam naisao,a obisao sam manje vise sve crkvene standove...kontam da ti je u manastiru Celije najeftinije,ali koliko je,ne znam.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Da li neko zna ima li na prodaju sabrana dela Justina Celijskog i koliko kostaju?

http://www.kupindo.com/Hriscanstvo/19180001_Sabrana-dela-Justina-Popovica-1-19

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Велики сајамски попуст Бесединих издања

29. Октобар 2014 - 10:58

bigger_knjizara_headline.jpgБЕСЕДА издавачка установа Епархије бачке, од 27. октобра до 7. новембра 2014. године, нуди попуст од 20% за сва своја издања, поводом Сајма књига у Београду.

Књиге по сајамском попусту можете купити у Галерији Беседа у Новом Саду и у Бесединим књижарама у Новом Саду, Сомбору и Суботици.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Севастијан прес на Сајму књига у Београду
30. Октобар 2014 - 10:57
photo_3.jpg
sajam_knjiga_1.jpg
photo_6.jpg
zaduzbine.jpg

У халама Београдског сајма у периоду од 26. октобра до 2. новембра 2014. године биће одржан 59. Међународни београдски сајам књига на коме ће се представити и Епархија западноамеричка са својом издавачком кућом Севастијан прес. Поред старих издања, Севастијан прес ће на овогодишњем сајму представити и нова издања на српском и енглеском језику: 

• Житија Епископа Мардарија Либертвилског и Архимандрита Севастијана Џексонског са њиховим изабараним списима;
  • Савремени еклисиолошки подсетник о дијаспори, Епископа Атанасија Јевтића;
  • Хамлетов мобилни, Милана Мишића,
  • Time is a Fragment of Eternity, Архимандрита Јустина Ћелијског,
  • TheThunderbolt of Ever-Living Fire, Архимандрита Василија Иверонског и
  • All roads lead to Jackson, Милине Јовановић.

Са посебним задовољством Епархија Западноамеричка ће представити дуго најављивано капитално дело на енглеском језику Christian Heritage of Kosovo and Metohija, дело које по садржају прати српско издање из 1987. године, али обогаћено многим текстовима наших знаменитих историчара, публициста, уметника, као и преводима непроцењивих историјских докумената, повеља и извештаја о трагичној судбини српског народа на Косову и Метохији. Посетиоци Београдског сајма ће имати прилику да виде први штампани примерак ове књиге, а свечана промоција ће се одржати највероватније крајем ове године.

Извор: Епархија западноамеричка

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Рашко-призренска епархија представља се на овогодишњем Сајму књига у Београду неколицином нових наслова из издаваштва манастира ове епархије, као и низом повољних манастирских производа. Куповином најновијег издања књиге архимандрита Тихона Шевкунова „Несвети а свети“ помажете рад обновљене Призренске богословије. На овом штанду можете купити и нови број „Логос“-а, часописа студената Православног богословског факултета у Београду, чијом куповином помажете сиромашне породице на Косову и Метохији. О понуди овог штанда, али и о животу у Призрену говори Соња Ђаковић.

http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/1371/14/10/sonja_djakovic_-_stand_eparhije_rasko-priyrenske.mp3

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Није вазано за књиге, већ за тамјан. На штанду манастира Свете Јелисавете (Минск) видео сам и купио кутију тамјана (7 врста у једној кутији).

Зна ли неко има ли негде код нас да се купи нешто слично?

Подели на овим сајтовима

Hm ja mislim ako je to to nalazio sam u pojedinim manastirima npr u Kuvezdinu neki "Vizantijski ladan" se zove e sad tu nema 7 nego 5 vrsta...Ima i u manastiru Jovanja pomesana kutija sa tamjanom sa Svete gore,Jerusalima i Rusije zove se "Carska mesavina"... Ima sigurno i taj u nekim nasim manastirima.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

'nači nemam noge više. Jedva sam dovukla knjige od sajma. ali sam mnogo happy!! :D

E takodje,mnogo me opcinjava kupovina i citanje knjiga...sad kad sam isao na sajam upravo zbog toga sto nikako ne mogu pred standovima da se suzbijem i onda kupujem ne razmisljajuci ni sta hocu ni sta necu,sad sam ogranicio i poneo sam na sajam iskljucivo par hiljada dinara da ne bi dolazio u iskusenje. Moram reci da sam za pola sata bio gotov i da sam kinjio sebe mislima sto ne ponesoh jos.

Jednom sam otisao sa zenom u magacin "Obraza svetackog" po dve knjige,vratio sam se sa pune dve kese knjiga i onda sam ih iznosio malo po malo da ne vide roditelji da ne bi komentarisali da li sam normalan ili nisam.

Inace najjaci osecaj je meni bar kad sednem u automobil i krenem da vadim i gledam sta sam uzeo :)

Подели на овим сајтовима

E takodje,mnogo me opcinjava kupovina i citanje knjiga...sad kad sam isao na sajam upravo zbog toga sto nikako ne mogu pred standovima da se suzbijem i onda kupujem ne razmisljajuci ni sta hocu ni sta necu,sad sam ogranicio i poneo sam na sajam iskljucivo par hiljada dinara da ne bi dolazio u iskusenje. Moram reci da sam za pola sata bio gotov i da sam kinjio sebe mislima sto ne ponesoh jos.

Jednom sam otisao sa zenom u magacin "Obraza svetackog" po dve knjige,vratio sam se sa pune dve kese knjiga i onda sam ih iznosio malo po malo da ne vide roditelji da ne bi komentarisali da li sam normalan ili nisam.

Inace najjaci osecaj je meni bar kad sednem u automobil i krenem da vadim i gledam sta sam uzeo :)

I ja sam to malopre radila.

Sad čitam onu za koju nisam ni znala da je u pripemi, a kamoli da je izašla- novu od  Lj.H. Đurović. Evo došla do pola. u 14 h došla sa sajma :D Ćuti, ne smem u novčanik da pogledam da vidim koliko je novca ostalo od obilaska sajma. Ali, skuplje su knjige nego prošle godine. Prošle godine nisam imala love nikako i otišla sam sa 1000 dinara, vratila se kući sa 5 knjiga mnogo srećna.

A Laguna je pres*ala sa cenama, da izvinete. Knjiga koja je izašla pre par meseci kod nas, a u ,,svetu'' pre  oko godinu dana, nit' je bestseler, nit je tvrdi povez, nit je nešto gabaritna (ima oko 500 strana)  je 1300 dinara.Sajamska cena. Ciljano sam otišla na njihov štand da je kupim i ciljano nisam kupila ništa od Lagune. Ne smatram da je knjiga vredna onoliko koliko je ,,debela'' i ,,najčitanija'', ova knjiga bi stvarno trebala na listu bestselera  ako je u stilu spisateljcinih ranijih radova, ali preskupa je... ipak čekam da je braća Hrvati skeniraju pa bace na njihov forum...

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Da to i jeste velika mana sajma,sto knjige nisu ipak jeftinije. Mislim ima popusta,ali generalno ulaznicu placas,ko dolazi kolima placa parking...i opet na kraju to dodje na isto,ali sta da se radi. Laguna pogotovo dere i generalno se trudim da kod njih i u vulkanu kupujem samo nesto sto nemam gde drugde jer deru nevezano za sajam,samo sta da se radi kad je tad sve na jednom mestu pa samim tim draz je veca.

Svih tih 10,15 do 20 posto popusta imas generalno stalno na nekim popustima,snizenjima,akcijama i u radnjama mimo sajma,tako da bi normalno bilo da na sajmu bude ipak bar nesto veci procenat popusta,ali realno je i da na bir festu bude jeftinije pivo,pa nije :D

Подели на овим сајтовима

mnogo me opcinjava kupovina i citanje knjiga.
:good2:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...