Tumaralo. Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Radikalni islamizam je zlo ali u ovom slucaju se ipak radi o necemu drugom. Jasno je da modna industrija (koja je najjaca upravo u Francuskoj) lobira u vladi da donosi ovakve zakone kako bi se trziste prosirilo i na muslimane! Kako ce drugacije da proda one silne haljine, cipele, sesire kad ovi nose iskljucivo dzakove i marame?! xDDD Morate da izadjete iz komunistickog nacina razmisljanja i da pocnete da razmisljate kao liberalni Djomla xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ССоња Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Жена (муслиманка) са велом удаљена је из публике позоришта (опере) у Паризу, након што су актери одбили да играју пред њом. !?!?!? Стиди се Француско! Стиди се Европо! Јесу ли то људска права и слободе које пропагирате? Срам вас било! Није срамота јавно истицати своју секусалну интиму, али је забрањено облачити се у складу са својим верским определењем. Браво! Јакобинци поново јашу! http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11174663/Paris-Opera-cast-refuse-to-perform-for-veiled-woman.html?fb Парадоксално, али истинито. Да је дошла полугола у позориште, вероватно се нико не би ни осврнуо. Првенствено је крива Француска држава која је озаконила овакву дискриминацију, а потом и појединци. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 JE li može jedno pitanje? Da li mogu ja da stavim fantomku na glavu i da šetam ulicom, a da me policija zaustavlja istom frekvencijom kao i kada bih obukao onaj islamski šator i krenuo da šetam? Kada odgovorite na ovo pitanje shvatićete da muslimani imajuu veća prava i slobode u ovoj zemlji od svih ostalih u državi. VaSa110 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Samo još jedno sstvarno mi je žao što moje predrasude prema Islamu smetaju da vidim zapravo pravu sliku o njemu, kako je u zemljama gde su muslimani većina vlada pravo blagostanje, kako ljudi pripadnici drugih religija imaju ista prava kao i oni koji su Muslimani. kako se tamo nigde ne seču ruke, ne kamenuje ne siluju žene pa im se posle sudi za to što su imale seks pre braka, za razliku od bolesnog ostatka sveta gde je ovo sve moguće. zuti car, VaSa110 and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 JE li može jedno pitanje? Da li mogu ja da stavim fantomku na glavu i da šetam ulicom, a da me policija zaustavlja istom frekvencijom kao i kada bih obukao onaj islamski šator i krenuo da šetam? Kada odgovorite na ovo pitanje shvatićete da muslimani imajuu veća prava i slobode u ovoj zemlji od svih ostalih u državi. Ti nemas, ali homići imaju. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ti nemas, ali homići imaju. Šta imaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Veća prava. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Samo još jedno sstvarno mi je žao što moje predrasude prema Islamu smetaju da vidim zapravo pravu sliku o njemu, kako je u zemljama gde su muslimani većina vlada pravo blagostanje, kako ljudi pripadnici drugih religija imaju ista prava kao i oni koji su Muslimani. kako se tamo nigde ne seču ruke, ne kamenuje ne siluju žene pa im se posle sudi za to što su imale seks pre braka, za razliku od bolesnog ostatka sveta gde je ovo sve moguće. Npr. u Libiji za vreme Gadafija i Asadovoj Sirija nije tako. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Veća prava. Kakva veća prava, eno 4 godine se borili da urade nešto što svako ima pravo da uradi, da prošetaju gradom i napokon uspeli, dok muslimani enno hteli da šetaju prošteali be z problema i još nije što su štelai nego sve u uniformama kao prava vojsa i to išli da odaju počast zločincu, dok naa država ne radi ništa, a i ovi navijači i huligani što brane pederima (koji se verovatno ne bi ni branili samo bi bežali) mogli su tamo da odu pa da pokažu svoje čojstvo i junaštvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Npr. u Libiji za vreme Gadafija i Asadovoj Sirija nije tako. Već napisah, islam je kao rak, dok je diktatura kao zračenje, usporava i zaustalja rast raka, ali isto tako šteti i zdravim ćelijama. EDIT: Što je ipak bolje nego dopustiti da rak preuzme celo telo (državu) i da ga nakraju ubije. VaSa110 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Kakva veća prava, eno 4 godine se borili da urade nešto što svako ima pravo da uradi, da prošetaju gradom i napokon uspeli, dok muslimani enno hteli da šetaju prošteali be z problema i još nije što su štelai nego sve u uniformama kao prava vojsa i to išli da odaju počast zločincu, dok naa država ne radi ništa, a i ovi navijači i huligani što brane pederima (koji se verovatno ne bi ni branili samo bi bežali) mogli su tamo da odu pa da pokažu svoje čojstvo i junaštvo. Ja nemam pravo da odem na JUG i da gledam derbi u zvezdinom dresu. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ja nemam pravo da odem na JUG i da gledam derbi u zvezdinom dresu. Imaš to pravo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука