Gordana . Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 1979 iz istorije. Bio kontrolni sa temom Bitka na Sutjesci. A meni mozak blokirao, nisam mogla da se setim ničeg drugog osim da smo jeli semenke u pauzi filma kada su premotavali kolut u seoskom Domu Kultre. I tako sam predala prazan papir, ispisan samo naslov i potpis na dnu. Jah, nije se završilo na kecu, jer sam se tek doselila iz nemačke, te su me sumnjičavi profesori nakon toga proglasili za "narodnog neprijatelja" a prazan papir za sabotažu. Dada, verovali ili ne. Ne znam koliko je viskija i maraka moj jadni otac potrošio da ne završim ko zna kako, ipak je još uvek bio komunistički režim jak... Богдан_, Ненад Р., feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 On 22. 10. 2014. at 19:32, Gordana . рече 1979 iz istorije. Bio kontrolni sa temom Bitka na Sutjesci. A meni mozak blokirao, nisam mogla da se setim ničeg drugog osim da smo jeli semenke u pauzi filma kada su premotavali kolut u seoskom Domu Kultre. I tako sam predala prazan papir, ispisan samo naslov i potpis na dnu. Jah, nije se završilo na kecu, jer sam se tek doselila iz nemačke, te su me sumnjičavi profesori nakon toga proglasili za "narodnog neprijatelja" a prazan papir za sabotažu. Dada, verovali ili ne. Ne znam koliko je viskija i maraka moj jadni otac potrošio da ne završim ko zna kako, ipak je još uvek bio komunistički režim jak... У то име... RYLAH and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 On 22. 10. 2014. at 19:03, Juan рече ОК, али да ли је ”којег” боље од ”кога” у овом случају? И у чему је разлика? ”Он је човек кога ћу да тужим.” ”Он је човек којег ћу да тужим.” У случају кец исправно је који (који се користи у акузативу ако се ради о неживом). Што се тиче твојих примера, у праву си у оба случаја, нема разлике. Драшко and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Ова тема ме баш лепо подсети и насмеја на моје прве школске дане основне школе. Наиме када смо у Буквару стигли до слова М. Можда се старији сећају нашег старог доброг буквара . Читамо ми тако, цео први разред са учитељицом, сричемо МИ-ТА И ТО-МА су ово; МИ-ТА И ТО-МА су оно... Учитељица узме креду и написа МИТА И ТОМА на табли, и пита цео разред шта је написала. Један друг из задње клупе без размишљања одговори: ТОМА И МИТА . Учитељица сачека малко па онда подиже друга до њега - овај, пратећи свог предходника одговори ТОМА И МИТА :fmqmtx: . Подиже клупу испред, они омамљени дивним одговором рекоше исто. Подиже мене и друга из моје клупе - ТОМА И МИТА sHa_sarcasticlol . Цео разред ТОМА И МИТА . И цео разред доби од учитељице ЈЕДИНИЦЕ ко врата, и то управо у Буквару на лекцији слова М. Тражила је и да нам се родитељи подпишу. Тата прсо од смеха кад је видео. Juanito, Gordana ., Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 On 22. 10. 2014. at 19:03, Juan рече А најгоре ми је кад ове лудачке ствари типа ”којег”, ”кога”, ”којему”, ”коме” и ”на којој” треба жени да објашњавам... Кад те пита тако нешто, кажи јој да је лепа итд. Мислим, снађи се мало. RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Ne pamtim keca,ali pamtim kad nas je profesor izbacio sa casa srpskog jezika ...Mene i drugaricu iz klupe...Radili smo neku epsku narodnu pesmu i umesto da je procita on je pustio snimak te pesme koja se peva uz gusle...Svi sedimo mirno i slusamo ...Meni je to toliko bilo smesno da nisam mogla da se kontrolisem...plakala sam...drugarica isto..Smejale smo se kao lude...Izbacio nas je napolje...Ni u hodniku nismo mogle da se smirimo... Nije nam dao jedinice...a mogao je... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 Iz vladanja dobila jednom od razrednog. Posle ga obrisao,sam. I ne samo to,izbacio me sa časa i rekao da prošetam do robne kuće i razgledam. Ustala bez pogovora,a dok sam bila na vratima,dobacio mi da ne zaboravim cigarete,za svaki slučaj da se ne bih vratila. Nisam pušač i znao je to nego čisto da me zeza. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 2. разред, основна. Нађем ону танку 3H, 4H оловку, па да урадим са њом контролни у књизи из математике.. Видјело се онако... слабашно, али кец . Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 Првог кеца сам добио у четвртом основне и то зато што нисам хтио научити пјесмицу, до тад имао скоро све петице Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 Bila ja na nekoj zameni i pitam đake ko su bili Votson i Krik, Robert Huk...nema osobe koja mi nije navela da su V&K 1953. otkrili strukturu DNK i da je R.H. u 17. veku posmatrao ćelije plute bla bla bla...aman, bukvalisti. Predajem ćelijske organele prirodnom smeru, dođem do Goldžijevog aparata i oni me 'ladno pitaju kako se Goldži zvao. Najbitnija stvar u vezi sa G.a je to što ga je otkrio naučnik Goldži. Očekivala sam malo više od gimnazijalaca, ovo je ponašanje tipično za mlađe razrede osnovne. Nije vezano za temu, ali kad već pričamo o školi imala sam potrebu da podelim utiske , kako je stanje na terenu . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 pff brate ko da pamtim jednog... imo ih na izvoz...svi su mi dragi, kao deca. Phoebe and Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука