Данче* Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Albanski premijer Edi Rama poslao je plan svoje posete Srbiji prema kojoj predviđa da mu tom prilikom budu uručeni ključevi grada Beograda Siniša Mali i Edi Rama Albanski premijer Edi Rama poslao je plan svoje posete Srbiji prema kojoj predviđa da mu tom prilikom budu uručeni ključevi grada Beograda, piše Politika Poseta predsednika albanske vlade je trebalo da bude održana 22. oktobra, ali je odložena za 11. novembar zbog nereda na utakmici reprezentacija dve zemlje. Politika piše da Rama planira da održi javni skup u Preševu, te da mu gradonačelnik Beograda Siniša Mali simbolično uruči ključeve glavnog grada Srbije!Beogradski list navodi da nijedan od regionalnih lidera nije poslao plan svoje posete bez konsultacija sa srpskom vladom, a albanski ambasador u Prištini Cemajl Mindžozi rekao je da nema detaljnog plana Ramine posete, ali da bi on želeo da posle Beograda poseti Preševo.To takođe nije običaj u diplomatskim posetama, da regionalni lideri zahtevaju da obiđu oblasti u kojima živi većinsko stanovništvo njihovog naroda. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:515875-Albanski-premijer-trazi-da-mu-Sinisa-Mali-uruci-kljuceve-Beograda Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Albanski premijer Edi Rama poslao je plan svoje posete Srbiji prema kojoj predviđa da mu tom prilikom budu uručeni ključevi grada Beograda ...na vodi? Плутон, Млађони, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 How yes no Овде треба бити јако мудар и веома чврст. Колосални безобразлук. Изгледа да су њихови ментори они из Њемачке 30их година, Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 ...na vodi? на масти!!!! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Рукавицом смо шамар већ добили...ово је џукачко провоцирање...изгледа да су добили неко зелено светло на некој тамо раскрсници... Gordana ., Млађони, Pontifex Emeritus and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 ...na vodi? Чуј, мене не би уопше зачудило да албански лоби и стоји иза пројекта Београд на води.. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Сад иде она прича... ...ако му дозволимо да оде у Прешево - подићи ће буну доле ...ако му не дозволимо да оде - подићи ће буну доле Ја бих одбио да га примим у Србију било где...можда ће да звучи `нако српски, па пљувачина по нама али је и то боље него да нам се шепури по држави... Лепо отказати састанак и поставити услове за добросуседске односе... "У светлу нових дешавања између наше две државе...бла, бла, бла...одбијамо комуникацију са званичницима Албаније док се не расветли трговина органима на Косову, ко је управљао дроном и по чијем налогу и тако даље..." Чак треба измислити стотину глупости које немају везе ни са чим само да су немогуће за испунити...и тако онда Рамо не дође... nana, Gordana ., ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Рамо, Рамо друже мој, да ли би се понашао тако да немаш ветар у леђа, м?! Његових сународника срео сам доста у животу и неки су ми и велики пријатељи. Праве "Раме", да их мажеш на леба колико су добри. А овај провокатор... Мислим оно, шта да кажем, а да као изгледам смирено?! Али ајде, да се саберем... Текст и може бити намештаљка да би народ био наелектрисан... Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Ja bih Rami dao kljuceve Novog Sada ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Његових сународника срео сам доста у животу и неки су ми и велики пријатељи. Праве "Раме", да их мажеш на леба колико су добри. Живела сам у средину где су они већина и одани пријатељи тешко могу бити, можда и могу само док се не припуца е кад се припуца онда тај исти добри "Рама" може да те смаже као да му никад ниси био пријатељ. Нажалост али тако је. Пг and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Живела сам у средину где су они већина и одани пријатељи тешко могу бити, можда и могу само док се не припуца е кад се припуца онда тај исти добри "Рама" може да те смаже као да му никад ниси био пријатељ. Нажалост али тако је. Можда неки, не кажем. Али, моје Раме (два брата) живе у Краљеву, једу печење, пију пиво, слушају Куд Идијоте и плачу за Југославијом. Грађани, а не малограђани. Њихова земља је Србија. Едит: Драга Дани, у сваком случају нисам говорио за све, већ само за ове које знам и које сам у животу срео и које познајем. Данче* and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Можда неки, не кажем. Али, моје Раме (два брата) живе у Краљеву, једу печење, пију пиво, слушају Куд Идијоте и плачу за Југославијом. Грађани, а не малограђани. Њихова земља је Србија. То су ретки а и већина таквих Реме су у Србији више од 30-40година или су рођени тј очеви њихови доселили су се још за време Југославије у Краљево,Крагујевац..итд. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Они, тј. њихови прадеда и деда су дошли нешто мало раније, избегли су од "својих" - од оне исте "заставе" са стадиона. Али, да не спамујемо. Слажемо се у суштој суштини. :bendoff: Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 На крају крајева, имали смо скоро "недозвољену" посету руског председника. Не би ме чудило да нас сад Амери чачкају да виде шта ће Рус да уради. Бојим се да се копља не сломе преко нас у овом новом сукобу у најави између старих играча. Данче*, Gordana . and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Dovesti ga , dati kljuceve grada , odvesti u Presevo , spakovati na avion, avion srusiti cim predje granicu Srbije. Cim izaberu sledeceg vodju u albaniji pnovoiti postupak. Treci ce da nam bude najbolji sused ikada goga63 and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука