Jump to content

NOVE PROVOKACIJE ALBANACA Albanski premijer traži da mu Siniša Mali uruči ključeve Beograda?

Оцени ову тему

Данче*

Препоручена порука

Albanski premijer Edi Rama poslao je plan svoje posete Srbiji prema kojoj predviđa da mu tom prilikom budu uručeni ključevi grada Beograda

mali_620x0.jpg

Siniša Mali i Edi Rama

Albanski premijer Edi Rama poslao je plan svoje posete Srbiji prema kojoj predviđa da mu tom prilikom budu uručeni ključevi grada Beograda, piše Politika
Poseta predsednika albanske vlade je trebalo da bude održana 22. oktobra, ali je odložena za 11. novembar zbog nereda na utakmici reprezentacija dve zemlje.

Politika piše da Rama planira da održi javni skup u Preševu, te da mu gradonačelnik Beograda Siniša Mali simbolično uruči ključeve glavnog grada Srbije!

Beogradski list navodi da nijedan od regionalnih lidera nije poslao plan svoje posete bez konsultacija sa srpskom vladom, a albanski ambasador u Prištini Cemajl Mindžozi rekao je da nema detaljnog plana Ramine posete, ali da bi on želeo da posle Beograda poseti Preševo.

To takođe nije običaj u diplomatskim posetama, da regionalni lideri zahtevaju da obiđu oblasti u kojima živi većinsko stanovništvo njihovog naroda.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:515875-Albanski-premijer-trazi-da-mu-Sinisa-Mali-uruci-kljuceve-Beograda

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Albanski premijer Edi Rama poslao je plan svoje posete Srbiji prema kojoj predviđa da mu tom prilikom budu uručeni ključevi grada Beograda

...na vodi?

:)))

Подели на овим сајтовима

How yes no

Овде треба бити јако мудар и веома чврст. Колосални безобразлук. Изгледа да су њихови ментори они из Њемачке 30их година,

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Рукавицом смо шамар већ добили...ово је џукачко провоцирање...изгледа да су добили неко зелено светло на некој тамо раскрсници...

Подели на овим сајтовима

...na vodi?

:)))

Чуј, мене не би уопше зачудило да албански лоби и стоји иза пројекта Београд на води..

Подели на овим сајтовима

Сад иде она прича...

...ако му дозволимо да оде у Прешево - подићи ће буну доле

...ако му не дозволимо да оде - подићи ће буну доле

Ја бих одбио да га примим у Србију било где...можда ће да звучи `нако српски, па пљувачина по нама али је и то боље него да нам се шепури по држави...

Лепо отказати састанак и поставити услове за добросуседске односе...

"У светлу нових дешавања између наше две државе...бла, бла, бла...одбијамо комуникацију са званичницима Албаније док се не расветли трговина органима на Косову, ко је управљао дроном и по чијем налогу и тако даље..."

Чак треба измислити стотину глупости које немају везе ни са чим само да су немогуће за испунити...и тако онда Рамо не дође...

Подели на овим сајтовима

Рамо, Рамо друже мој, да ли би се понашао тако да немаш ветар у леђа, м?! Његових сународника срео сам доста у животу и неки су ми и велики пријатељи. Праве "Раме", да их мажеш на леба колико су добри.

А овај провокатор... Мислим оно, шта да кажем, а да као изгледам смирено?!

Али ајде, да се саберем... Текст и може бити намештаљка да би народ био наелектрисан...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Његових сународника срео сам доста у животу и неки су ми и велики пријатељи. Праве "Раме", да их мажеш на леба колико су добри.

Живела сам у средину где су они већина и одани пријатељи тешко могу бити, можда и могу само док се не припуца е кад се припуца онда тај исти добри "Рама" може да те смаже као да му никад ниси био пријатељ. Нажалост али тако је.

Подели на овим сајтовима

Живела сам у средину где су они већина и одани пријатељи тешко могу бити, можда и могу само док се не припуца е кад се припуца онда тај исти добри "Рама" може да те смаже као да му никад ниси био пријатељ. Нажалост али тако је.

Можда неки, не кажем. Али, моје Раме (два брата) живе у Краљеву, једу печење, пију пиво, слушају Куд Идијоте и плачу за Југославијом. Грађани, а не малограђани. Њихова земља је Србија.

Едит: Драга Дани, у сваком случају нисам говорио за све, већ само за ове које знам и које сам у животу срео и које познајем.

Подели на овим сајтовима

Можда неки, не кажем. Али, моје Раме (два брата) живе у Краљеву, једу печење, пију пиво, слушају Куд Идијоте и плачу за Југославијом. Грађани, а не малограђани. Њихова земља је Србија.

То су ретки а и већина таквих Реме су у Србији више од 30-40година или су рођени тј очеви њихови доселили су се  још за време Југославије  у Краљево,Крагујевац..итд.

Подели на овим сајтовима

Они, тј. њихови прадеда и деда су дошли нешто мало раније, избегли су од "својих" - од оне исте "заставе" са стадиона.

Али, да не спамујемо. Слажемо се у суштој суштини. :bendoff:

Подели на овим сајтовима

На крају крајева, имали смо скоро "недозвољену" посету руског председника.

Не би ме чудило да нас сад Амери чачкају да виде шта ће Рус да уради.

Бојим се да се копља не сломе преко нас у овом новом сукобу у најави између старих играча.

Подели на овим сајтовима

Dovesti ga , dati kljuceve grada , odvesti u Presevo , spakovati na avion, avion srusiti cim predje granicu Srbije. Cim izaberu sledeceg vodju u albaniji pnovoiti postupak. Treci ce da nam bude najbolji sused ikada

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...