МилошБГ Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Sa jedne strane mi je drago sto odlaze u penziju,sa druge strane mi je zao jer ocigledno takva televizija za ispiranje mozga i za promociju anti srpstva vise nije potrebna sto ce reci da su odradili dovoljno ako ne i previse i da njeno postojanje kao takvo vise nije potrebno. Ђуро Станивук, Пг, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 I ono kad podignu obrve ili se naljute kad nesto treba da istaknu u negativnom kontekstu Neki rekose da je to valjda BBC skola. Све ми непријатно, ко да им паре неке дугујем. Crveni Baron, feeble, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Пг, Драшко, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 То је баш НЛП техника...практично ти урезује информацију и одмах ти каже како треба то да прихватиш и какав став да заузмеш... Као и наглашавање цифри...кад је новац у питању одмах те испрограмира да се буниш... Другар мој је то проучавао пре неких 6-7 година...одједном је био почео да на нама експериментише док нисмо сви приметили да прави лудачке гримасе, ко и они са вести... Kako to NLP da okrenemo u svoju korist? Ovako na individualnom nivou. Sta treba da ponavljam sebi da bi postao bolji ? xDD al da ne bude ovako - feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Не гледајте јој дуго у очи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 za promociju anti srpstva шта је уопште то "анти српство" празна фраза за блаћење политичких неистомишљеника.... ван тога ништа друго... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Не гледајте јој дуго у очи... Јао па Машица Милеуснић...тако ће ми недостајати њен look као са планете Вега-13 Риха је на време отишла, сад је обогатила РТВ verum est in beer and Баба је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Мени је овде једна ствар јако занимљива. Са једне стране неки чланови овде кукају на вучића (Ђура и Милош и Барон) са друге стране радују се што је једини преостали медиј који је могао да шири критику тог истог Вучића угашен, под причом да шире антисрпство, да прави неку неуролигвистичко програмирање, да му командује циа.... Мени просто та логика не иде у главу. Дакле радију се што тај исти вучић на кога кукају сада има још више медијске контроле него што је имао? Је л може да ми објсните вашу логику? (п.с. није битан вучић свако ко узјаше власт... вучић перић милић итд ) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Мени је овде једна ствар јако занимљива. Са једне стране неки чланови овде кукају на вучића (Ђура и Милош и Барон) са друге стране радују се што је једини преостали медиј који је могао да шири критику тог истог Вучића угашен, под причом да шире антисрпство. Мени просто та логика не иде у главу. Дакле радију се што тај исти вучић на кога кукају сада има још више медијске контроле него што је имао? Је л може да ми објсните вашу логику? (п.с. није битан вучић свако ко узјаше власт... вучић перић милић итд ) Nisu podrzani novcano za tu akciju spolja, kao kad je bio u pitanju Sloba - zato mislim da nema stete ako propadnu. A stvarno zelim da se nekako Vucic smakne, makar i uz pomoc mog neprijatelja Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Nisu podrzani novcano za tu akciju spolja, kao kad je bio u pitanju Sloba - zato mislim da nema stete ako propadnu. A stvarno zelim da se nekako Vucic smakne, makar i uz pomoc mog neprijatelja Не знам мени није поента у вучићу или б92 поента је у томе што ми немамо више одакле на телевизији да чујемо различита мишљења.. ја бих волео, као што рекох, да постоји гомила телевизија... и да може да чујемо гомилу мишљења... ова ситуација ме брине... ко год да је на власти, оваква медијска слика нам не ваља. Нит новине, нит телевизија..... надам се д ће јутјуб, блогиви и сајтови да живну.. Драшко је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Мени је овде једна ствар јако занимљива. Са једне стране неки чланови овде кукају на вучића (Ђура и Милош и Барон) са друге стране радују се што је једини преостали медиј који је могао да шири критику тог истог Вучића угашен, под причом да шире антисрпство, да прави неку неуролигвистичко програмирање, да му командује циа.... Мени просто та логика не иде у главу. Дакле радију се што тај исти вучић на кога кукају сада има још више медијске контроле него што је имао? Је л може да ми објсните вашу логику? (п.с. није битан вучић свако ко узјаше власт... вучић перић милић итд ) Не знам што си мене поменуо овде...да л` да ме провоцираш или ти се омакло...? Која је ти је логика у главу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Не знам мени није поента у вучићу или б92 поента је у томе што ми немамо више одакле на телевизији да чујемо различита мишљења.. ја бих волео, као што рекох, да постоји гомила телевизија... и да може да чујемо гомилу мишљења... ова ситуација ме брине... ко год да је на власти, оваква медијска слика нам не ваља. Нит новине, нит телевизија..... надам се д ће јутјуб, блогиви и сајтови да живну.. Do sad smo imali mogucnost da cujemo razlicita misljenja i kako nam je to pomoglo? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Не знам што си мене поменуо овде...да л` да ме провоцираш или ти се омакло...? Која је ти је логика у главу? Учинило ми се да си писао/лајкова коментар. Опрости ако ниси. Исто важи и за друге ако сам неког погрешно разумео. Do sad smo imali mogucnost da cujemo razlicita misljenja i kako nam je to pomoglo? Нисмо ни до сад имали нешто посебно избора, а то да ли је добро да имају људи приступ информацијама и идејама.... то не би требало да аргументујем да ли је добро или лоше. То би требало да је евидентно. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Мени је овде једна ствар јако занимљива. Са једне стране неки чланови овде кукају на вучића (Ђура и Милош и Барон) са друге стране радују се што је једини преостали медиј који је могао да шири критику тог истог Вучића угашен, под причом да шире антисрпство, да прави неку неуролигвистичко програмирање, да му командује циа.... Мени просто та логика не иде у главу. Дакле радију се што тај исти вучић на кога кукају сада има још више медијске контроле него што је имао? Је л може да ми објсните вашу логику? (п.с. није битан вучић свако ко узјаше власт... вучић перић милић итд ) Vidimo koliko b92 je kriticki imao osvrte protiv Vucica,zato nema mentalnog razgibavanja,utiska nedelje... pritom b92 nije ukinuo niko,vec je Veran Matic isti prodao,vlasnik ima pravo da odlucuje sta ce sa svojim da radi. Inace b92 su televizijske zene u crnom. I drago mi je sto su ugaseni,ali ko sto rekoh odradili su dobar posao ocigledno i nema potrebe da vise rade to sto su radili. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Treba ukinuti sve televizije osim RTS-a. Najsrećniji sam bio dok sam imao tri kanala RTS-a. Prvi kanal informativni, filmovi, serije, direktni prenosi bitnih dogadjaja... Drugi kanal kulturno-obrazovni, naučne emisije i serije, dečiji program, prenos sednica skupštine, sport... Treći kanal namenjen mladima, muzika, spotovi, tinejdžerske emisije, koncerti, saveti mladima i zabava uopšte. Sve više od toga je nepotrebno našem narodu, i sigurno je u službi tudjih ličnih interesa koji mu samo mogu štetiti, kao što mu i štete. RTS- vaše pravo da imate sve, i da vas od viška glava ne boli! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука