Andjelka Milenkovic Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Zanimaju me vasa misljena,posto verujem da ste i vi culi za izreku da su oci ogledalo duse,da li mislite da je to mozda istina? Slavko... and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Бојан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viikica Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Јесу огледало душе и те како...Некад сазнам и нешто што усне ћуте из једног погледа. Slavko..., Milica89, Andjelka Milenkovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Zvucace malo bolesno, ali prvo cega sam se setio je onaj film "Crveni zmaj", ko je gledao, zna na sta mislim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Јесу. http://dodjiividi.blogspot.com/2012/08/blog-post_207.html Golub, Драшко, Milica89 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 I oči su svetlost duše izmedju ostalog Andjelka Milenkovic and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Волео бих да је тако, очи умеју да преваре Данче* је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Kaze Zlatoust "oko je najlepsi organ na covecijem telu, u njemu se vidi ceo covek"... Milica89, Kaludjerovic Sreten, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Zanimaju me vasa misljena,posto verujem da ste i vi culi za izreku da su oci ogledalo duse,da li mislite da je to mozda istina? http://www.youtube.com/watch?v=aeaKn339KHs Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Kaze Zlatoust "oko je najlepsi organ na covecijem telu, u njemu se vidi ceo covek"... Čak možeš sebe da vidiš u oku bukvalno kao u ogledalu ako ti dozvoli da joj se približiš dovoljno obi-wan and Andjelka Milenkovic је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Раније сам била убеђена да су "очи огледало душе" али ме је живот убедио у супротно и данас сам сигурна да срце је оно што спозна и осећа. Kaludjerovic Sreten, Candy Butcher, Рада. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Jesu, ne postoji džabe izreka. Slavko... је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Mislim da jesu, one nemogu lagati. Po tome se vidi kakva je dusa, ako se dobro zagledate u njih i mozete da razumete. Nina 777, Milica89 and Andjelka Milenkovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Када процењујеш неку особу , гледаш га у очи . Очи могу бити огледало душе , али не увек , то зависи до особе , сви смо различити. Sanja Т. and Andjelka Milenkovic је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Ko ima lijepe oci, ne moze da ima ruznu dusu Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Могуће, нисам сам се нешто бавио туђим душама, чини ми се да сам примећивао код ближњих у погледу стање душе, нпр. код бивше сам први пут у очима видео тугу и касније сам сазнао зашто има тужне очи. Овако, волим очи и погледе, баш ме пре неки дан једна ђевојка погледала са своје црне очи 2-3 пута, сав сам се постидо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука