Богдан_ Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 http://www.polovniautomobili.com/oglas4802989/ford_focus/ Овај фокус је бомбона али пази ово: Ford Fokus 1, 8 TDCI, Limited Sport Edition Zamena za auto sa sedam sedišta, dizel.овај Uz auto ide još jedan set (4) aluminijumskih felni sa zimskim gumama. лик је или неки таксиста комбиста или има поголему породицу.... распитај се шта је радио са аутом.. http://www.polovniautomobili.com/oglas5392900/ford_focus_c-max_16_tdci_ghia/ овај ми се свиђа, посебно јер је из француске, тамо се пристојно одржавају аутомобили... опет треба видети уживо.. а видиш рецимо, астра је две године старија од фокуса а исто кошта... зато ја лично не бих пазарио опела у срб... мало су скупљи овде од фордова.. на значку... непотребно заиста.... + њихови волани су обавезно меки.... а и суспензије им нису нешто "спортскије", лошије лежу у кривинама али су мало удобнији. ово бих шакртирао http://www.polovniautomobili.com/oglas5363004/peugeot_407_kupljen_u_veranu/ ово је превелик ауто.. имаћеш пеглу са паркингом... вазда... посебно у бг... ово је ауто за неког ко чешће путује на дуге стазе... Фордаш, могу да се сложим са тобом, али имам шта и да додам. Претпостављам да знаш шта је ДТМ? Опел ту учествује, и имао је свог пилот-возача, Мануел Ројтер му је име. Без обзира што је возио за Опел, врло је реалан и објективан. Од Вектре Б, вешања или како ти кажеш - суспензије, су толико добра, можда и једни од бољих у својој класи. Али, рецимо, Астра Х (ова са линка) има такав трап, можда чак и бољи од фокуса, нема шансе да је избациш у кривини. Веруј ми, возио сам, знам. Ово што си ти написао, вероватно је било до Вектре Б, али после ње, ствар стоји овако. Види ово... Вектре Б су почеле да се производе 1995. Е, да узмемо ову најстарију, видећеш да нема "луфта" у виљушкама, не одлазе јој предњи силен блокови колико да пређе, итд. Тај трап је после годинама унапређиван, ишао је на Вектру Ц, а данас је на Инсигнији. Сабови, синоними за сигурност, носе исте трапове. Шевци који се такмиче у доста тих мото спортова као што је ДТМ, такође. Алфе 159 и сви новоји Фијати (Стило, Гранде Пунто, Крома...). Зашто? Зато што су они имали највише проблема са тим траповима, мекани, прави италијанчићи. Виљушке нису прелазиле више од 15-20000. Што је жалосно за тако лепе аутомобиле. Ево овде види шта Мануел Ројтер ради са Астром Х (Турбо мотор, али обична "клотара"- како је изашла из салона, тако). И то караван је у питању... Дакле, да, слажем се са тобом. Али само сам те допунио. И Милоше, погледај овог француза, мада километража не може бити реална... 407 са 1.6 мотором баш и не мораш, јер је јако тежак ауто. Другачија потрошња, и другачије "пуњење" брзине у односу на 307. 1.6 мотор и 1.5 тона нису добри другари. Млађони and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Znaci tvoj glas bi bio za tu astru? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 jedino sto me buni kod astre jeste tih ni 120.000 km za skoro 10 god Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 http://www.polovniautomobili.com/oglas5350172/opel_astra_g_14_twinport/ Видиш, за ову астру г може да се гарантује. Купљена је код њих, они је одржавали, и после су је опет узели као учешће за новији ауто (старо за ново). Миркос је овлашћени сервис и дилер Опела и Шевролета. Код њих нема зезања. Ова астра се не уклапа баш скроз у твоју тражњу. Бензинац је. Друго, морамо бити потпуно искрени, она уопште није тако атрактиван модел као Фокус или Пежо. Ту губи трку. Стар дизајн има. Од '98. године је у истом оваковом издању, са малим изменама. Опрема је такозвана Класик, основни модел. Све ове Астре Г су се правиле до неке 2010, тако нешто, дакле све те новије су рађене у Пољској, али то није разлог за бригу, фабрика к'о фабрика. Овај мотор је Твинпорт, и то значи следеће. Он у усисној грани има неких 6 клапница. Оне раде на принципу да, када се вози на малим ортајима, има један рад мотора, а када се потопи гас и када се потера у обртаје, има други рад. Клапне се отварају и затварају у односу на брзину, и тако штеде гориво кад је и где потребно. Такође, овај 1.4 у твинпорт варијанти као погон има ланац, а не зупчасти каиш. Тако да можемо да кажемо да нема класичан велики сервис са заменом каишева, већ потпуно другачије решење. Фабрика је прописала на колико се тај ланац мења, и то је то. Док обичан 1.4 у старијој варијанти има обичан каиш. Ја возим овакву, само црну, дизел - 1.7 ЦДТИ од 80 коња. Сачекај још мало и нешто добро ћеш наћи! За то време иди погледај сваки који ти се свиди, а релативно близу ти је. Или хоћеш да ти продам моју...? sHa_sarcasticlol За њу могу да гарантујем. sHa_sarcasticlol Шалим се. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Без обзира што је возио за Опел, врло је реалан и објективан. Од Вектре Б, вешања или како ти кажеш - суспензије, су толико добра, можда и једни од бољих у својој класи. Па океј, али је факат да опел ставља мекше вешање и волане од например форда... мени се лично то не свиђа, али то је лична преференца. Заш уосталом да за форд важи да поставља "управљачки" стандард у класи. Опет - то су личне преференце све. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Evo ovo se sve uklapa (osim sto je tacno 2000 kubika, doduse pise 1998 pa ne znam kako se to sad tacno gleda) http://www.polovniautomobili.com/oglas5358896/ford_mondeo_20tdci_85kw/ Mondeo nisu skupi, a mislim da su kvalitetna vozila. Mada ljudi kazu da mogu biti skupi za odrzavanje. Ja sam imao stariji, bio sam zadovoljan ali odrzavanje je bilo malo poskupo jer sam ja krpio cim nesto zaskripi.. Bože feeble, 1998 godina, pa to je valjda na rezervne dijelove ili čak ni na to jer ih nemaš više kome prodat ni te dijelove. Tada sam ja doselio ovdje u svoj ovaj zadnji stan tačno, to je bilo u prošlom vijeku još, cijela vječnost. Tada rodjena djeca 98 godište su danas već skoro punoljetna, kad je to bilo. Još par godina pa može u muzej veterana kao eksponat. Daj nešto novije. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Bože feeble, 1998 godina, pa to je valjda na rezervne dijelove ili čak ni na to jer ih nemaš više kome prodat ni te dijelove. Tada sam ja doselio ovdje u svoj ovaj zadnji stan tačno, to je bilo u prošlom vijeku još, cijela vječnost. Tada rodjena djeca 98 godište su danas već skoro punoljetna, kad je to bilo. Još par godina pa može u muzej veterana kao eksponat. Daj nešto novije. Ah, to su kubici 1998, ahahahaha, izvinjavam se, auto je od 2005. Zato sam se čudio, predobro izgleda za 1998. Ja ispod 2007 ništa ne gledam, danas se tehnički i upotrebni vijek auta skratio da ona koja su danas stara 7-8 godina su adekvatno tehnološki zastarjela tim za SFRJ koja su bila stara 20 godina. Zahtjevi na tehniku su su danas sve veći pa auta brže tehnički stare i zastarijevaju i postaju ustvari neprodejna, neće ih niko više ni kao polovna. Troškovi osiguranja i ostalih nameta su takvi da se nikom ne isplati udržovat zombija. Ne isplati se kupiti auto za par babek pa plaćati na njega tolike poreze i dažbine državi i skupo održavanje, benzin i sve ostalo. Skuplja pita od tepsije. Imaju i voz i autobus, ne mora se uvijek auto imati. Ništa strašno bez auta danas, nikakav horror se ne dešava bez njega danas ako si u gradu gdje je sve blizu a ne na selu u nekoj zabiti gdje je prva prodavnica 15-20 km udaljena od sela. Tamo to onda smisla ima. feeble and Пг је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 E ljudi hvala Bogu prodadoh svoju mahinu,stoga krece aktivna potraznja za novom... Budzet je ogranicen i pritom je moj izbor da od tog budzeta 4-4500 eu sa strane ostane bar 500 za veliki servis i ostale stvari. Zena ocede opel astru ja ocedu pezo 307,ne znam kako da se ujednacimo... pare su prokleta rabota. Do jucer ih nesmo imali,sada onako okupljeni oko njih se svadjamo i prepiremo na sta cemo ih potrositi. E sad sta me kopka kod opel astre,sa proslim autom pregrevanje me pecnulo i to dobro,a sad gledam neke komentare na opel astri uopste ne postoji u kabini taj pokazivac temperature motora? kako dakle to funkcionise u smislu kad cu znati koja je temperatura...Auto se vozi najvise po Bgu i sami znate prva,druga,stani,prva druga stani,guzve...i masu automobila znam da im takva voznja ne prija puno i da se temperatura penje,e sada kako cu to znati u ovom slucaju...? Takodje me interesuje onako za sta ste vi pre...pezo ili astra Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 E ljudi hvala Bogu prodadoh svoju mahinu,stoga krece aktivna potraznja za novom... Budzet je ogranicen i pritom je moj izbor da od tog budzeta 4-4500 eu sa strane ostane bar 500 za veliki servis i ostale stvari. Zena ocede opel astru ja ocedu pezo 307,ne znam kako da se ujednacimo... pare su prokleta rabota. Do jucer ih nesmo imali,sada onako okupljeni oko njih se svadjamo i prepiremo na sta cemo ih potrositi. E sad sta me kopka kod opel astre,sa proslim autom pregrevanje me pecnulo i to dobro,a sad gledam neke komentare na opel astri uopste ne postoji u kabini taj pokazivac temperature motora? kako dakle to funkcionise u smislu kad cu znati koja je temperatura...Auto se vozi najvise po Bgu i sami znate prva,druga,stani,prva druga stani,guzve...i masu automobila znam da im takva voznja ne prija puno i da se temperatura penje,e sada kako cu to znati u ovom slucaju...? Takodje me interesuje onako za sta ste vi pre...pezo ili astra Какво питање... Свашта. Па зна се. sHa_sarcasticlol На теби се потврђује изрека "кога змија уједе''... Зашто се плашиш небитне ствари? Астра Х нема класичан показивач у склопу инструмент табле, зато што је гледаш преко борда. Људи свашта причају, јер се углавном не разумеју. Дакле, температура се на Астри Х и Корси Д прати преко борда. Опел астра Х у бензинској варијанти, твинпорт, радну температуру има на око 105 степени, не класичних 90. Па да знаш... Код дизела је стандардна прича. Истина је да су попили доста критика око тог показивача, зато је враћен на астру Ј, а њена инструмент табла је никад лепша. :148494ykydt2lrfk: :0442_feel: МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Pa otisao sam na polovne automobile da citam komentare ljudi koji imaju astrice i malo malo pa iskoci neko sa tom zamerkom...od toga govore da im je i mana "usisna grana"? Koliko trosi dizel? Ovaj mi je zapao za oko,Zeljkov neki komsija http://www.polovniautomobili.com/oglas5534669/opel_astra_h_17cdti_navigacija/ Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Иначе, оба превоза су ти добра. Мада ја верујем да ћеш пре наћи добар Пежо него добру Астру. Ако нађеш доброг Опела, он је јако скуп. Један од "великих" продаваца половних Опел делова је продао једну Зафиру дизел једном јадном човеку, а тај ауто је леш жив. Ни мотор ни каросерија нису изашли на том ауту из фабрике. Човек се намучио више од тебе, веруј ми... Добро пази шта узимаш! МилошБГ and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Pa otisao sam na polovne automobile da citam komentare ljudi koji imaju astrice i malo malo pa iskoci neko sa tom zamerkom...od toga govore da im je i mana "usisna grana"? Koliko trosi dizel? Ovaj mi je zapao za oko,Zeljkov neki komsija http://www.polovniautomobili.com/oglas5534669/opel_astra_h_17cdti_navigacija/ Усисна грана може бити проблем на бензинцу, пре него на дизелу. Дешава се пуцање због оне велике температуре коју сам ти горе навео. И евентуално, препорука је да се очисти с времена на време (на дизелу), Лак посао, ал много гадан. А благо њима ако им је то највећи проблем. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Eh kad bi imali para pa da nove uzimamo...gde bi nam kraj bio. Ne znam i ja sam nekako pre za pezo,a zena za astru a mogu ti reci i da tvoje reci ipak si opelov covek daju meni elana da izguram svoje Ovaj mi je pezoov zapao za oko http://www.polovniautomobili.com/oglas5332646/peugeot_307_16hdi_110ks/ Covek mi je priznao da je vracana kilometraza kako on kaze nekih 7,8 000 i da su to ucitali neki likovi sto su dosli da gledaju taj automobil,medjutim on ne zna ni koji sistem za ubrizgavanje ima,niti plivajuci sta kako... e sad gde bih ja mogao saznati sta konkretan model automobila ima u sebi? u smislu taj i taj ima taj sistem za ubrizgavanje,a taj drugi neki drugi? Ovaj mi se svidja i zbog cene,poslednja cena kako cova rece preko telefona 3100... za 1000 e mogu odraditi sve servise,jos neke stvari ako ne valjaju,kupiti gume...ali opet kilometraza je vracana i pritom ne znam sta sve ima u njemu. I ne znam konkretno sta je bolje,uzeti jeftiniji model sto automatski moze znaciti da nesto tu nije u redu ali razliku u ceni dati majstorima ili pak uzeti skuplje a opet ostaviti manje novca za eventualne kvarove i ostalo. Nisam pametan trenutno Inace gledao sam i Reno Lagune i tu varira misljenje od ne,nikako,do to ti je najbolje... Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Од ове астре са линка - бежи. Мада има страва опрему. Овако, сад ћу ти рећи нешто због чега могу да ме позову на одговорност. Пословна тајна. Од 1.6 твинпорт мотора да бежиш као од куге. Добар је мотор, али... Има своје мане. Термостат, усисна грана, издувна грана, вентили танки као чачкалица, тешко подноси плин, дис модул (модул паљења, бобина), цим модул, декла (поклопац вентила), компјутер... Али, колега га има, узео га новог, 300000 је нарокао са истим. Иначе, није му џабе Опел укинуо гаранцију. Кад гледаш астре дизел, обрати пажњу на катализатор. Обично што је дошло из иностранства, чим је ушло у овu нашу земљицу, прво му се скида катализатор. Јако је скуп кад се прода у откуп (можда и најскупљи), и то се масовно ради. Пг, МилошБГ and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука