Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Па отприлике ти сад мени објасни како да се понашам на форуму... Није забрањено, ни Вучић није забранио да га пљују, него с обзиром на то ако се још сећамо који је ово форум, реко да није мало превише погрдних постера? Или мислите да је оправдано, без обзира што је ово верски форум , с обзиром на ситуацију и на то ко нам је премијер? Или као што Јуан, Фебло и сл вероватно мисле да је тим пре оправдано што сам ја овде тренутно ГА ? Izvini brate i ti ponekad objašnjavaš kako bi trebao neko da se ponaša.(meni ta namera nije bila) Ukloni sve slike sa foruma ako ne želiš da komentarišeš dnevne dogadjaje. Nisam video da je neki forumaš skandirao ili pisao na način koji se može videti na tim posterima. Dečko je bio na utakmici sa svojim desetogodišnjim sinom i imam prava da to spominjem. A ako želip da zaštitiš naše pravoslavne oči od neukusa u najmanju ruku onda bi trebalo malo više tema da se obriše. nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Молим те да речи из "старих српских песама" не употребљаваш на неким темама, пошто могу да буду погрешно протумачене. Zabranjene su? Ili misliš da ovde dolaze debili,pa moram da im crtam kako će neko da shvati. Karanje kao reč ni Crkva ne zabranjuje, šta je sa vama? Izvinite na spamovanju tu ste potpuno u pravu. nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Полако брате, ја сам те само замолио. Pa dobro .. nisam uputio nervozne reči,nećemo sad valjda i oko toga.... Što se foruma tiče važno je šta neko govori o slici koja je politički ili kulturno neprihvatljiva. Drži um u adu i prokomentariši ga bez da upadneš u isti taj Ad. Ovde niko nije bio nekulturan i veličao pogrdne postere,što nas svrstava u ravni vas pravednika. (ne zameri molim te) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ala mu je rekao Izvesni Splićanin jednom šiptaru, na portalu B92: "@Komshija Hashim Ja bi tebi od srca čestita.Ovo je povjesni dan za veliku albansku naciju.Izveli ste prvi let u povjesti albanskog naroda.Cili svit slavi braću Wright,a vi sad možete slavit braću Rama.Je da je malo čudno šta ste za povjesni albanski let odabrali susjednu zemlju i da je to bespilotna letjelica ali ni Amerikanci ne šalju odma na Mars žive ljude,polako i za koju godinu imat će te čovika koji se otisnija u nebo.Jučerašnji dan velika Albanska nacija može slavit ka dan osnivanje Albanskog ratnog zrakoplostva i protuzračne obrane. Sinko Božji ovo šta ste napravili u Beogradu je dno dna,ja da san tvom mistu bi se pokrija ušima i ne bi pustija glasa od srama,a vi slavite.Šta slavite? To šta je idiot svjesno stavija glave vaših sportaša na panj?To šta je ovo moglo završit krvoprolićen da nije bilo srpski nogometaša?Ma,šta slavite da mi je znat?Malicioznost i provokaciju u kojoj van nisu bitni ni sport ni moguće posljedice koje će izazvat ta provokacija. Zamišljan šta bi se dogodilo na Maksimiru na utakmici između Hrvatske i Srbije da je ovakav avion ponija kartu velike Srbije.Ma,ne bi kume osta kamen na kamenu od srpske ambasade. Samo šta ni mi Hrvati,a ni oni Srbi ne možemo ovako nešto blesavo i djetinasto smislit. Sram vas može bit.Ne zbog provokacije,nego zbog reakcije vaših igrača i vaše nacije.Slavit to šta ste nekog uspili uvridit mogu samo jadni i mali ljudi. Moja velika podrška srpskim nogometašima koji su se pokazali velikim ljudima i sportašima! (miro split, 15. oktobar 2014 18:36)" verum est in beer, -Владимир-, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Зна се тачно, а колико је прецизно - то је већ дискутабилно. Шта си хтео овим да кажеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Зна се тачно, а колико је прецизно - то је већ дискутабилно. Јел ти то треба да личи на неку од оксиморонских синтагми или само желиш да се представиш елоквентним дискутабилно? Свеједно. У стандардној обуци неких специјалистичких јединица постоји и спушање конопцем са торња које је, као и све уосталом, прецизно регулисано нормативом. Пошто ми Срби волимо себе да доживљавамо врхунским професионалцима, обученим, опремљеним и намењеним, тако имамо и највиши торањ на свету на којем се изводи поменута обука а ти се потруди па провери и колико је то тачно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Хтедох да се нашалим (турам смајли у поруке редовно), учинило ми се на основу твојих ранијих писанија да ћеш разумети шалу, али сам погрешио. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Погрешио си и што си после инсинуација "турао" пиктогарм да би све на први поглед деловало шаљиво. Рекао бих и да необично многобројно инсинуираш за овакву тему. "На основу твојих ранијих писанија", наравно, као и да претерујеш са аористом. Додао бих и, по обичају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Зубе зелени, а да се нађемо негде на ладном пиву па да развејемо те сумње што се почеху ројити у мислима твојим Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Зубе зелени, а да се нађемо негде на ладном пиву па да развејемо те сумње што се почеху ројити у мислима твојим Што се роје мисли моје, искуство ми ћутат' вели... Уби брате отим аористом, почехувам да се мис'им и кок'о би ту сад било прикладно послужити се стручним ( души годи-џигерцу* 'лади, скр.*чигу ) термином вопи-вопс... http://www.codigo.pe/publicidad/breve-historia-del-logo-de-chupa-chups/ ... па пос' тачно, ил' прецизно, објашњавати те надреалистичке моменте на чпанском. Не'м ти ја времена, а и ако о'ш искрено, нисам нешта ни комуникативан нарочито. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука