Jump to content

Јеванђеље и (не)насиље: (Не)оправданост рата и убиства

Препоручена порука

abortu se OK :)

jel sad jasnije mozartu?

vidim da nisi ni citao,ali ok-verovatno si palio svece-ja sam pitao:da li bi te majka ubila da je izvrsila abortus?

da ne zalazimo na dve tebe, nego da nsatvimo diskusiju ovde, gde joj je i mesto...

Ne bi me majka ubila jer ja tada ne bih ni postojao ;)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

abortu se OK :)

jel sad jasnije mozartu?

vidim da nisi ni citao,ali ok-verovatno si palio svece-ja sam pitao:da li bi te majka ubila da je izvrsila abortus?

da ne zalazimo na dve tebe, nego da nsatvimo diskusiju ovde, gde joj je i mesto...

Ne bi me majka ubila jer ja tada ne bih ni postojao ;)

ovo ?ak više nije ni smešno nego tužno

?ak se i nauka složila da je fetus od 10 nedelja ŽIV, a VEROVATNO i od samog za?etka ima svest o svom postojanju

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Tuzno je to shto je neko toliko ********************************************************************************

Znachi koliko puta treba da ti kazem da je meni to OK, i da se ne slazem sa tobom ni vama koji misle da je to ubistvo.

Nije mene briga shta nauka ili neki sveshtenik kazu, kod tog pitanja se najvishe zena pita. i njena je poslednja!

Njen je izbor i njeno pravo da radi s asvojim telom shat god zeli, nikada necu osuditi takvu zenu, osim ako je to uchinila iz nekih nemoralnih pobuda.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Tuzno je to shto je neko toliko ********************************************************************************

Znachi koliko puta treba da ti kazem da je meni to OK, i da se ne slazem sa tobom ni vama koji misle da je to ubistvo.

Nije mene briga shta nauka ili neki sveshtenik kazu, kod tog pitanja se najvishe zena pita. i njena je poslednja!

Njen je izbor i njeno pravo da radi s asvojim telom shat god zeli, nikada necu osuditi takvu zenu, osim ako je to uchinila iz nekih nemoralnih pobuda.

ali fetus nije NJENO TELO

to je telo drugog ?oveka koje je u NJOJ ;)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

po tvojoj teoriji ako sam ja dala život ja ga mogui oduzeti

malo je sve to što kažeš konfuzno vins

ŽIVOT je najdragoceniji dar

Подели на овим сајтовима

Ti si uchestvovala u posredovanjau, a zajednichki se stvara dete.

Bilo silovanjem, u krevetu sa dragim ili beshtachkom oplodnjom.

Da ponovim zadnji put meni to nije oduzimanje zivota niti ce ikada biti.

Подели на овим сајтовима

ne pitam šta ti veruješ

ve?

TO telo u njoj NIJE NJENO telo ve? drugog ljudskog bi?a

šta ?emo onda, ona sa svojim neka radi šta želi, ali šta ?emo sa tim odvojenim posebnim telom

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

У мојој цркви светог апостола Јакова, сваког задњег понедељка у месецу се служи Акатист покајних мајки које су вршиле абортус. Ја као свештеник могу само да посведочим, разговарајући са женама, да оне саме никад не би извршиле абортус. У 98% слућајева, оне су то МОРАЛЕ да ураде по наговору (не)оца, (не)свекрве, (не)родитеља... Да ли можеш и да претпоставиш колики бол носе те жене? Није то, драги мој Винс, вађење зуба. У Јапану, године старости се рачунају од дана зачећа (значи године +9 месеци). Ја бих о овоме могао много да вам причам из свог свештеничког искуства.

Видим и ово: по некима, испада да свештеник може да буде свако ко има браду и који себи сашије мантију. МОжда нисте чули, да би неко био свештеник потребно је да заврши Богословију која је интернатског типа и траје 5 година, Богословски факултет који траје 4 (наравно, ако све да у року), и поред тога да се непрестано усавршава. Лекар и свештеник нису непријатељи већ сарадници у лечењу једне особе.

Подели на овим сајтовима

ne pitam šta ti veruješ

ve?

TO telo u njoj NIJE NJENO telo ve? drugog ljudskog bi?a

šta ?emo onda, ona sa svojim neka radi šta želi, ali šta ?emo sa tim odvojenim posebnim telom

ah ne moze ti chovek objasniti ono iznad shta sam napisao!!!

to se nalazi u njenom stomaku , a ona zbog komplikacija moze da umre a sa njom i na kraju beba.

Dete se ne razvija u teglici vec u majchinoj utrobi kako sastavni deo njenog bica, koje nakon 9 meseci posatje odvojeno telo.

Подели на овим сајтовима

Naravno Ivane da ne znam, ali prichao sam na prethodnim stranama, da mogu samo da zamislim koliko je njihov bol.

Nisam ih osudjivao, bash naprotiv...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Naravno Ivane da ne znam, ali prichao sam na prethodnim stranama, da mogu samo da zamislim koliko je njihov bol.

Nisam ih osudjivao, bash naprotiv...

??? ????, ?? ?? ?????? ? ??????. ?? ??????????? ??? ??????? ??? ?????? ??????? ????, ??? ??????, ????? ??? ?? ????? ? ???????... ?? ???? ?? ???????? ?? ?? ????? ????? ????, ?????? ??? ????? ?????. ??? ? ???? ???? ????? ?? ?? ??????? ????? ????, ??? ??? ?? ?? ????? ?????? ?? ?? ????? ????????? ?? ???? ???? ??? ?? ?? ???? ?? ????. ??, ??? ?????? ????? ??? ???????... ???? ?? ????? ?? ???? ????? ???? ???? ? ?? ???? ????, ?????? ?? ?? ???. ????? ?? ?? ???? ????? ?????? ??????, ?? ????????? ?????? ????? ?? ?? ?? ????, ?? ?? ??? ??? ???? ?? ????, ?? ??? ?? ???? ???? ?????, ???? ?? ?????! ????? ?? ?? ???????? ???? ????? ?????? ?????? ????, ???????? ??, ?????? ?? ? ???????? ?? ???????, ??? ?? ??? 15 ????????? ???? ?? ?????? ???? ????????? ????? ????, ?????? ??? ???? ???? ? ????? ??????...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...