Vesna Milovic Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Кликнеш на слику и бираш "Copy image location"... Али нема везе, све су добре! Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Adidas + levi's i fica u pozadini '77. Nina 777, Богдан_, Sanja Т. and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Tашо ти ћеш да ме увериш у то да даме не постају, да се даме рађају. Погледај само то држање Рада., Viikica, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 evo i meneeeeee jos uvek ima deo tog deteta u meni JESSY, Slavko..., verum est in beer and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Tашо ти ћеш да ме увериш у то да даме не постају, да се даме рађају. Погледај само то држање Sanja T. samo da mi vidis cerku. Ona sigurno potvrdjuje teoriju Nina 777, Slavko..., Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Ја као сасвим мало дете Kaludjerovic Sreten, Лидија Миленковић, Плутон and 25 осталих је реаговао/ла на ово 28 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 29, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 А сада нешто ексклузивно. LISA, Драшко, Дејан and 25 осталих је реаговао/ла на ово 26 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 rukopolagao te? Juanito, ИгорМ, Богдан_ and 10 осталих је реаговао/ла на ово 12 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Jedna u nizu kontradiktornosti u mom životu (šalim se ovo su me naterali da se slikam), ispod slike tita piše "josp broz dobar skroz" Баш интересантна кобинација мајице и шајкаче. LISA, Manolis and Nina 777 је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 @Juan K`о да ће главу да ти откине! Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Плутон, Vesna Milovic, Биљана and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Моја прва слика у животу,Милица и ја у земунском породилишту... Богдан_, Nina 777, Дејан and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Децембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2014 Viikica, Биљана, Данче* and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Kad sam bio mlad :) Sanja Т., Млађони, Viikica and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука