Jump to content

Ложите ли?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Још мало па ћу почети. Узимам дрва из шуме. Користим моторку, секирче, колица и мало сајле.

Шума је Кошутњак у Филмском Граду - Београд. Изигравам шумара.

То парче шуме је припадало Авала филму. Сада су још неке фирме власници те шуме.

Колико је шума, толико је и депонија. Посебна прича је о старом дрвећу које пада свуда, па и по стази за пешаке. Сваке године падне - ишчупа се из корена, итсл. - десетак дрва услед ветрова. То ја почистим и покупим. И од тога се грејем. :)

Нико не пази шуму, али су радници и чувари фирми љубоморни када неко чачка дрва. Битно је доћи после четири поподне - када радници оду кући. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

:(  Чекам да пусти топлана. Централно грејање  :(  winter

.................................................................................................

.................................................................................................

Тако бих желела једну АЛФУ и етажно грејање. 

1236945201.gif

http://r13.imgfast.net/users/1316/25/03/28/smiles/1236945201.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

етажно грејање.

Ми имамо етажно грејање и вала пустам и ујутро и увече,хладно је у стану без обзира што је напољу сунчано и лепо време..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Парно у кући, велики котао у подруму... због малишана већ дестак дана заложимо бар једну јутром и по потреби оджавам је читав дан. А кад се зет успава и одјури на посао.....не ложимооооо .

0405_feel  укључим грејалицу  и правим се Тоша.

пс.

Мислим да ће се хитно увести у ред  кад  види следећи рачун са струју      :)))  

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...