Драшко Написано Јун 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Гледајте "Династију" на ХРТ1 у 18 и 10 Добра серија, није џабе трајала колко је трајала. Чунга Лунга and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 4, 2015 Пријави Подели Написано Јул 4, 2015 U toku svadje, priznajte da ste u stvari na sebe ljuti, izvinite se random neduznom i povucite se. Данче*, Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Kada se opijete, nemojte slati poruke bivsima, nego saljite buducima! Данче*, Кратос, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Podesite alarm u 6.00h, a za melodiju izaberite zvuk udaranja grumena zemlje u drveni sanduk. Данче*, Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Ако вам се пије кафа...пронађите друштво за уз кафу....ако нема друштва онда макар добар тв програм док пијуцкате Ако волите дружење, дођите следећи пут на ЖРУ дружење...видећете зашто АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Nemojte bacati majicu, moze se napraviti krpa. Vesna M, Драшко, Н И Н Е and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Ne bacajte olako krpe da ne bi posezali za majcama. Vesna M, Драшко, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 11, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 Немојте лагати, јер вам неко може поверовати. Драшко, Vesna M, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 Ne lažite sebe Budite hrabri Uštedecete mnogo suza i kajanja Vesna M, АлександраВ, Чунга Лунга and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Како да сигурно сачувате ствари на плажи: Милан Ракић, БанеЛ, nikolay and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 On 20. 7. 2017. at 9:28, Марина Савковић рече Како да сигурно сачувате ствари на плажи: Expand Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Ovo se posljednjih dana vrti toliko vrti na internetu da sam siguran da bi lopovi na plaži prvo zgrabili pelenu. Pa neka u 9/10 i nađu govance, ona jedna će im biti vrijedna truda. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 On 20. 7. 2017. at 10:08, Goku рече toliko vrti na internetu Expand Озбиљно?! Ја јутрос добила овај генијални фазон од рођаке и пола сата сам се смејала, а ево већ други сат како се дивим идеји. Мада, ако сви већ знају за то, онда... Нема вајде. Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Ja juče vidio na mondu, čini mi se (ili nečem sličnom), nešto kao 5 savjeta za plažu (ovo bio peti), a mislim i da mi je otprije poznato. Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 Хеј, девојке, немојте се удавати за момке који хоће да живите са његовим родитељима. Осим евентуално ако се ради о принцу Харију... БанеЛ, Вилер Текс, AnaLaz and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука