Дејан Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us magnolia and Николa је реаговао/ла на ово 2 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Evo, malo da okacim moje bube... posto sam ljubitelj makro fotografije, imam hobi da leti jurim bube po livadama, da ih slikam izbliza... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Pa onda malo cveca i lisca... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Да наставимо Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 magnolia је реаговао/ла на ово 1 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 National Geographic's Photography Contest 2010 47 JPG | 1200x800 | 14,2 mb http://www.filesonic.rs/file/40973609/NatGeographPC2010.rar http://depositfiles.com/files/hybhu4tsu мирођија and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Дуња and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goga27 Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 фотографија преузета са : http://www.flickr.co...e/51698474@N00/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goga27 Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 strasno... fotke su prelepe!!!! .hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука