Ненад Р. Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Надам се да ће Мартиније да се врати на форум. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Е народе, у рај не иду само добре душице,већ и покајани разбојници,попут мене рецимо... Дакле имајте то у виду,јер многи први биће последњи, и обрнуто... Највеће покајање очекујем од администрације,нема већих разбојника... :bleh: Mилена КШ, Интегра, LISA and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Stefan Kaludjerovic Nije Stefan, Sreten... Интегра, Данче*, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 sto neko rece svi idemo u Raj LISA and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 sto neko rece svi idemo u Raj Јашта кад смо небески народ па рај нам дође као одмор.. Mилена КШ, RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Форумаши лете у небо....леле, који хит ће то да буде Драшко, RYLAH, LISA and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Sigurno je samo da Milosavljevic i Crveni ne mogu zajedno biti u raju. Sve ostalo su samo pusta nagadjanja... Плутон, RYLAH, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 forumasi idu u raj, vjecna im pamjat Лапис Лазули, Kaludjerovic Sreten, kamila and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Sigurno je samo da Milosavljevic i Crveni ne mogu zajedno biti u raju. Ako kojim slučajem obojica upadnu u raj, predlažem im da iznajme sobu sa francuskim ležajem i saunom. :bleh: Za mene se ne sekirajte, mi katolici automatski idemo u pakao zbog filiokve-a (lol). BIlo bi lepo da mi pošaljite neku razglednicu/pismo odande (i obavezno zalepite markicu, sakupljam ih). Fala unapred! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Ako kojim slučajem obojica upadnu u raj, predlažem im da iznajme sobu sa francuskim ležajem i saunom. :bleh: Za mene se ne sekirajte, mi katolici automatski idemo u pakao zbog filiokve-a. BIlo bi lepo da mi pošaljite neku razglednicu/pismo odande (i obavezno zalepite markicu, sakupljam ih). Fala unapred! Brate, molitvama cemo te prebaciti preko granice. No sikiriki! Пг, Драшко, Интегра and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Za mene se ne sekirajte, mi katolici automatski idemo u pakao zbog filiokve-a (lol). BIlo bi lepo da mi pošaljite neku razglednicu/pismo odande (i obavezno zalepite markicu, sakupljam ih). Fala unapred! Знаш како,православци,собзором на њихову непогрешивост,чистоту,оданост и реално најмилији Богу, имају право на +1 ,да довуку у рај неког по својој жељи... Римокатолици,атеисти ,агностици и други, понуде у евро валути у пп инбох Лидија Миленковић, kamila, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Oh Sinnerman, where you gonna run to? :) Плутон and Интегра је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Za sve ljude ima mesta u Raju, svaka dusa ima priliku ovde na Zemlji da sebi zaradi Raj. Ovde se radi a tamo dobija plata za svoja dela. Zelim svim forumasima da ugledaju Raj. LISA, Драшко, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Абу ал-Хасан ал-Шадили Deki992 and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Абу ал-Хасан ал-Шадили Ја знам ко сигурно неће. :bleh: Данче*, Плутон, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука