Jump to content

Форумаши иду у рај

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Надам се да ће Мартиније да се врати на форум.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Е народе, у рај не иду само добре душице,већ и покајани разбојници,попут мене рецимо... :)))

Дакле имајте то у виду,јер многи први биће последњи, и обрнуто... :)

Највеће покајање очекујем од администрације,нема већих разбојника... :bleh:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Stefan Kaludjerovic

Nije Stefan, Sreten... 0703_read

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

sto neko rece svi idemo u Raj :)

Јашта кад смо небески народ па рај нам дође као одмор.. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Sigurno je samo da Milosavljevic i Crveni ne mogu zajedno biti u raju.

Ako kojim slučajem obojica upadnu u raj, predlažem im da iznajme sobu sa francuskim ležajem i saunom.  :bleh:

Za mene se ne sekirajte, mi katolici automatski idemo u pakao zbog filiokve-a (lol). BIlo bi lepo da mi pošaljite neku razglednicu/pismo odande (i obavezno zalepite markicu, sakupljam ih). Fala unapred!  ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ako kojim slučajem obojica upadnu u raj, predlažem im da iznajme sobu sa francuskim ležajem i saunom.  :bleh:

Za mene se ne sekirajte, mi katolici automatski idemo u pakao zbog filiokve-a. BIlo bi lepo da mi pošaljite neku razglednicu/pismo odande (i obavezno zalepite markicu, sakupljam ih). Fala unapred!  ;)

Brate, molitvama cemo te prebaciti preko granice. No sikiriki! :)

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Za mene se ne sekirajte, mi katolici automatski idemo u pakao zbog filiokve-a (lol). BIlo bi lepo da mi pošaljite neku razglednicu/pismo odande (i obavezno zalepite markicu, sakupljam ih). Fala unapred!  ;)

Знаш како,православци,собзором на њихову непогрешивост,чистоту,оданост и реално најмилији Богу, имају право на +1 ,да довуку у рај неког по својој жељи... :))) 

Римокатолици,атеисти ,агностици и други, понуде у евро валути у пп инбох  :D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...